Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2023 22:41

žluťásek je!

Mladší do folklorního souboru, kam chodí ségra, chce. Ale já ještě nevím, jestli ho tam zvládnu teď vodit. A taky si představuje, že bude nosit ty taneční sukně

Online brrr
12391 příspěvků moje polička 18. července 2023 22:44

Starší chodil na šerm, fakt mu to šlo, ale po roce skončil. Vadilo mu mj. jak je zpocený pod tou hromadou oblečení a maskou. Teď hrají oba basket a zpocení jsou taky. Ale basketem oba fakt žijí, mladší má fajn trenérky, kterým nevadí, když prohrajou 130:0. Starší ma smůlu, že tu není jeho věková kategorie, tak hraje s patnáctiletými kluky a to už je sakra rozdíl.

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 18. července 2023 22:47

Potrefenáhusa u nás je to to samé. Plus mimiňák už stojí a ségra ho klidně strčí aby hnusně spadnul na hlavu. Snažím se vysvětlovat, že on se chce na její hračky podívat a půjčit si je a pořídili jsme mu pár zajímavých novinek. Vždycky upozorňuju, aby se ho zeptala, když si je chce půjčit. Stejně tak se snažím s předstihem ptát, když se on blíží k její hračce. Ale funguje to tak na půl. Taky jsme se domluvily, že ho nebude strkat, ale řekne mi, ať ho dám pryč, když jí bude někde vadit. Teď ale celý den poslouchám "mami, dej brášku pryč!"  Ale zase teda obvykle 2x zavolá a čeká co udělám. Když nic, tak ho šťouchne. Já jen doufám, že se ve zdraví dožije dne, kdy se dokáže bránit a bude "klid". 

Btw tábory s 46 cizími dětmi na bruslích + 2 moje a tropické teploty jsou hustě hustá kombinace

Online Gatita
8704 příspěvků moje polička 18. července 2023 22:47

Zina no ja porad litovala kamaradku, kolik temi treninky deti zabije casu. Projezdi a proceka strasnych hodin tydne, o zavodech o vikendech ani nemluvim. Tuhle si stezovala, ale dosly jsme k zaveru, ze jeji deti maji aspon super fyzicku a diky soustredenim vyresenou pulku prazdnin, a deti chodi domu unavene a brzy chodi spat. Zatimco moje deti zadne moc sporty nedelaji, syn konci ve 12 ve skole a presouva se s kamarady k nam nebo k nim, coz me taky na cele odpoledne vyblokuje, ale krome bordelu v dome a vecneho reseni, kdy se s kym kam pujde, z toho nic neni. Ja bych snad radsi chodila s tou hokejistickou brasnou

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 18. července 2023 22:48

Evaeva v tom našem maj přesně jednoho! chlapce. A má úplně super obleček, bílý široký kalhoty a přes to vyšívanou zástěru. Je strašně moc skvělej, roztomile extrovertní a chybí mu teď přední zuby

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 18. července 2023 22:54

Dneska trvala na tom, že půjde bruslit s dětma. Po pěti minutách zvládla asi 3m tam, otočku a zpět. Prohlásila "už to umím" a zula se

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 18. července 2023 23:15

MPLee No ten tábor musí být teď fakt zahul, ještě tahat děti s sebou! 

Jinak u strkání jsme ještě dnes. Někdy minulý týden šla starší do bazénu, malá ji tam na schodech překážela a ona ji normálně kopla se slovy ,,uhni,,. No tak to i já jsem už nedala a řekla jí ,,že si ze mě snad dělá prdel,,. Pak kde se ty děti mají učit chovaní, asi je pošlupošlu někam na internát. Ale to byl fakt takový extrémní případ, jinak to bývá dobrý;-) 

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 18. července 2023 23:18

Karja A proc si myslis, ze je mam v planu poslat na vojenskej intr? Ja je nedavam uz ted, natoz v puberte! Minule je taky ujela nejaka prdel, mrnavka se na me pohorsene podivala a prej Fuuuj, mami, prdel se nerika, rika se prece do prkenne ohrady!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2023 23:20

MPLee tohle bylo blbý, jak se naučilstát nebo chodit, ale samozřejmě stačilo jen lehce štouchnout a už ležel. Ale přežil to ve zdraví a dneska už to občas vypadá jako u Karja a to oboustranně

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 18. července 2023 23:21

VariJá co vím je, že nedám v pubertě samba. Takže se prvně musím vdát, abych se mohla rozvést! On vůbec nenechává u druhých věci plynout, prostě povznesu se, neřeším ne! Víš co ono, to pak pro nás nebude takové překvapení, když fhrt něco mají od narození nějaký vytáčky a rozmary, tak to prostě bude dál pokračovat prostě jak s tou vařenou žábou, to ani nepoznáš. 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 18. července 2023 23:24

Jo, dneska měla dcera den. Menší říká, že se naučila ve školce skákat šipku (blbost) a načež nám ukázala ve vodě potopení hlavy. A velká na to ,,já jsem se naučila ve školce dávat facky, když mě někdo zlobí, můžu mu dát přes hubu,,. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2023 23:24

žluťásek tady mají v přípravce kluků tak čtvrtinu, jeden tam je takový, že je podle mě brzy všechny v celém oddílu kompletně strčí do kapsy, v těch pěti klidně ovládne jeviště sám. V těch starších kategoriích je kluků míň, ale jsou tam, i v dospělých. Já si teda nedělám iluze, že by s tím za pár let nesekl, nemyslím si, že má vůbec nějaký hudební sluch a šoumen taky není (to teda ani ségra). Ale právě proto bych mu to ráda umožnila teď, když má zájem. Dala jsem si termín rozhodnout se po šestinedělí

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 18. července 2023 23:26

MPLee naše včera mimino dvakrát v kočáru kousla do nozicky, jak jezdí na tom skejtu, potvora mrnava, včera to bylo celkove nejak vostrejsi 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 19. července 2023 04:12

žluťásek Moc děkuji za tip, vypadá to dobře a snad by jednu mohli mít v Hradci. Akorát nevim, jestli se tam pro ni dostanu, odběr pouze na prodejně.

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 19. července 2023 05:58

Kolegyňa ma syna hokejistu, tréningy ráno pred školou, poobede, plus keď rozpustil ľad na ploche, tak jazdia do hodinu vzdialených miest na obe strany. Pre mňa by to teda nebolo.

Offline Janulik03
20382 příspěvků moje polička 19. července 2023 07:06

Karja jezis tvoj popis treningu futbalu je presný, vratane potom tej dedinskej ligy.

Vnuk chodi , denne treningy, vikendy ho musi niekto vozit nazapasy, povacsinou môj muž, lebo ako jedineho ho to aj baví. Chalan je nadšený, my ostatní už pomenej. Vo volnom case pozerá futbal, alebo si chce vonku kopať loptu. 

Offline Janulik03
20382 příspěvků moje polička 19. července 2023 07:10

tv krásne torty. A chalani su uz fakt veľkí. Tak ten cas letí, clovek tu číta, ako je jedna tehotná a zrazu fotka dvoch veľkých chlapov .

A tiež si myslím že otec chlapcov iba vlastne nemá predstavu ako veľa casu sa deťom venuješ a čo to vlastne obnáša. 

Offline Janulik03
20382 příspěvků moje polička 19. července 2023 07:13

MPLee jeeej, no presne toto robi naše malá. Učila sa lyžovať, obuli ju, raz sa spustila, sadla na zem a že hotovo, už to viem. .

Zlatučká je tá tvoja korculiarka.

Offline Pinot Noir
30048 příspěvků moje polička 19. července 2023 08:51
Reakce na Karja:

A velká na to ,,já jsem se naučila ve školce dávat facky, když mě někdo zlobí, můžu mu dát přes hubu,,. 

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 19. července 2023 09:32

Pinot Noir Karja aneb Vsechno, co opravdu potrebuju znat, jsem se naucil v materske skolce