dzizisketa ty jo, to by u nás zabodovalo!
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva tak já jsem jí to říkala rovnou, že ji to nevydrží.
Možná kdyby pořád lezla a u toho kondične shybovala, tak jak je drobná, asi by to nějak dala. Ale jinak je to bežné, holky do puberty jsou na tom prý fyzicky lip než kluci, obrací se to až vlivem hormonů.
continuity u ní to asi polevilo mnohem dřív, z pozdější doby už s ní nikdo žádné takové vzpomínky nemá. Takže ta si ani zádné naděje nedělala![]()
tv přeju všechno nejlepší! Tak velcí kluci!
Mě to vždycky úplně dojme a tak nějak rozesmutní, když vidím, jak ty "zdejší" děti rychle rostou, o vlastních nemluvě. ![]()
Krásné dorty!
Karja moje děti dělají kliky na karate a dneska jsem koukala, že i syn na plaveckým tréninku. O kvalitě provedení si teda nedělám iluze. Ale muž, když tu je, tak je s nima taky dělá. Mě by v životě nenapadlo s nima kliky dělat.
A že nikdo nechce chodit na fotbal jsem strašně ráda. Kromě těch důvodů, cos zmínila, ještě proto, že je to pro mě meganudnej a neatraktivní sport. Chtěla jsem kdysi, aby oba chodili na hokej, ale Corona mi do toho hodila vidle. Když skončila, byl starší už moc starej. Tam bych si teda s těma tréninkama a zápasama taky nepomohla. ![]()
Jimik vyšly prima v komiksové podobě od Lucie Lomový, v mnoha jazycích. Ale už dávno, teď jsem narychlo našla německý, francouzský, ruský... ale anglický nemaj. Možná bys to ještě někde vyštrachala. Na další kouknu zítra v práci, jo.
https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/goldene-bohmische-marchen-zlate-ceske-pohadky-nemecky-82698
Evaeva tak já jsem jí to říkala rovnou, že ji to nevydrží.
Možná kdyby pořád lezla a u toho kondične shybovala, tak jak je drobná, asi by to nějak dala. Ale jinak je to bežné, holky do puberty jsou na tom prý fyzicky lip než kluci, obrací se to až vlivem hormonů.
to mě překvapuje. Syn se právě v tomhle ruckovani ve výšce hodně vyžívá, fakt mu to jde. Takže často stojím někde na hřišti u podobných prvků. Kluků to hodně nezvládne a holek to zvládá fakt jen málo. A nejlepší jsou ty tatínci, co plní sebedůvěry začnou a nejpozději v půlce odpadnou. ![]()
Pinot Noir moc děkuju. Ten desetiletý má narozeniny až v srpnu a byl hrozně překvapený a potěšeny za ten dort. Bylo to celé hrozně fajn.
A teda .nechci, ať to tak ryhle utíká...![]()
to mě překvapuje. Syn se právě v tomhle ruckovani ve výšce hodně vyžívá, fakt mu to jde. Takže často stojím někde na hřišti u podobných prvků. Kluků to hodně nezvládne a holek to zvládá fakt jen málo. A nejlepší jsou ty tatínci, co plní sebedůvěry začnou a nejpozději v půlce odpadnou.
Tohle jsem taky uměla, na základce. Teď už bych to neudělala.
tv všechno nejlepší! ![]()
Tabea já zase nemám ráda ty fotbalové rodiče i trenéry. Kdysi ve stejný čas jako my trénovali malý fotbalisti. Jak jim ti tatínci sprostě nadávali, když se jim něco nepovedlo
trenéři je učili simulovat,... A to byl nějaký malý oddíl lokálního významu.
Tabea já občas u zimáku zahlídnu hokejový matky s těma obříma báglama s výbavou a říkám si, že hokej snad chtít hrát nebude, v tomhle ohledu by se mi líbil třeba ping pong!
Zina plus si připočti ranní vstávání na tréninky
Ping pong je dobrý
Evaeva Tak tohle jsem viděla i v jednom klubu v Praze, dívčí oddíl, ty holky mohly chodit tak do první třídy. Strašný jednání trenéra. Tady je to docela v pohodě, o nicem co píšeš ségry nikdy nemluvily, jedině, že by tam samy sproste řvaly:-D
Zina Jj, my teď máme celoroční halu a ty hloučky lidi s baglama, když je venku 35C mě taky baví:-D
tv kluci jsou krasni. A ty reci si neber, kdo vi, jak to myslel, a i kdyby...
Obdivuju, jak to vsechno zvladas kloubit.
A kluci maji narozeniny blizko sebe? Nas mladsi ma narozeniny na Silvestra, to je takovy pitomy, ze na to nikdo nema pomysleni. Zatim mu to bylo dost jedno, ale casem asi bude chtit slavit jako bracha, tak bych jim to nejradsi nejak sloucila:))
Karja jo, už je to, ty jo, dvacet let, tak snad už to tak není. A bude to určitě oddíl od oddílu. Ale už tenkrát mi to přišlo úplně hrozné, taková stresující atmosféra a to byl jen trénink, jak asi vypadal zápas. Taky to byly děti tak v první třídě.
Gatita já mám slučování určitě v plánu...možná už letos (jestli teda někoho narozeniny nesloučím rovnou i s porodem
)
No to mi povidej, na dceři oslavě narozenin byly jen samé děti, z toho dvě přišly později z vánoční besídky. Úplně všichni dospělí z naší rodiny měli vánoční večírek:-D
Mně by se pro syna líbil folklorní soubor, kam chodí neteř, tance se zpěvem. Je to krásný, vystoupení úplně dojemný vždycky. No, kupodivu tam nechce ![]()
Vybral si, že chce chodit na šachy. Ještě pořád je to sport? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY