Janulik03 Jj, jako nase kluky to taky baví, nedělají nic jiného a ten jeden má fakt bezvadne kamarády na každý den,s kterymi se už schází sám na hřišti a kopou si. Ale pokud o to ty děti nejeví samy velký zájem, tak jako není moc o co stát:-D.
Vše o těhotenství a dětech
Díky všem za pochvalu dortu i chlapecku.![]()
Včera jsme byli půl dne na koupališti, dnes mladší teplota a nemůže polykat. V sobotu máme jet na dovolenou. Se na to vykašlu.
muze to být jen z toho slunce, že jo? A zítra už to bude dobré, že jo?
My jsme právě byli koupit aktovku
jsem úplně naměkko, před chvílí se to narodilo a už to potřebuje psací stůl aktovku.
tv může! Ale asi bych radši zašla k doktorce, ať dostane případné atb co nejdříve a na dovolenou odjede s víceméně zdravým dítětem. Ale držím palce ať to nic není.
tvMůže to mít z průvanu, ale zašla bych k doktorovi radši, na dovolené by se vám špatně sháněl
tvbudu ti drzet palce! Ségry syn trpí na cestovní horečku, normálně má všelicos a pak ho to přejde
tv držím palce! A dcera měla před týdnem takovou dvoudenní nemoc, asi z horka - jeden den skoro 39, druhý den 37,5 a pak dobrý.
tv může to být cokoliv, tak třeba bude do rána dobrý.
Koupaliště v Radotíně mužů doporučit, lidí je tu málo, mělká část, hlubší i hrací potůček. Stín tu moc není, ale zdarma půjčují slunečníky. Akorát se ukázalo, že v tomhle složení deku fakt nepotřebujeme ![]()
Karjahrozne se mi ty tvoje dcery libi. V zivote se nestrati
Syn celý den poléhavá, spí, teplota do 38. Vím, že se ptám jako idiot, ale mám mu dát na noc lék na srážení teploty?
tv já na noc dávám, když mají přes 38. Záleží, ale jestli je něco bolí a tak.
Evaevajá bych ho normálně nechala se s tím poprat, ale vzhledem k okolnostem..bolí ho v krku. Ale po celém dni nejezeni si dal 3 kyselé okurky, snad to bude dobré.![]()
tv to může být angína.
Co se týče délky nemoci, tak je to úplně jedno. Pokud mu není úplně mizerně, můžeš vyčkat než půjdeš spát ty. Já jsem to tak delala, aby jim ty prášky fungovaly v době, kdy mám spánek nejtvrdší.
tv ty léky na teplotu neléčí, maximálně mají mírné protizánětlivé účinky (myslím, že jen ibuprofen), takže je to fakt spíš jen o tom, aby se mu líp spalo, ale samozřejmě záleží na celkovém stavu (a nejsem doktor). Teplota do 38 je spíš ku prospěchu léčení. Na bolest v krku to asi nefunguje:( Takhle bych postupovala já.
continuity Evaevavím, normálně dávám podle celkového stavu, ale teď jsem prostě ve stresu. Počkám, jak půjdeme spát a uvidím. Díky za reakce.
tv to chápu s tou dovolenou ![]()
tv chápu, tohle dělej tak, jak bys dělala obvykle, na dobu nemoci to nemá žádnej vliv.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY