CandanceDěkuji, přijde mi, že jsou sociálně hrozně obratné, rozumí si s dětmi různého věku a různých povah. A umí fakt dobře kecat, jako tim myslím lhát, jako občas mě to až zarazi na ten věk, ale ono je v podstatě taky dost k životu:-D
Vše o těhotenství a dětech
Karja my doma malý říkáme pohadkarka, protoze je fakt naprosto protřela lharka:D
dzizisketa
pekny, ja to teda opravdu doporucuju:)
dzizisketa Skalný? Pokud jo, tam jsme se taky něco nalezly ![]()
dzizisketa by si rozuměl se starším, ten skály miluje.
Ale lezecký kroužek je u nás prý bída:(
EvaevaRuzyně, ale mám zkušenost jen s tím "závodním". Je to spíš přípravka a přišlo mi to fajn.
continuity tak až tam dojede sám:) Já teda nemám problém naplnit jeho volný čas, ani nezvládá všechno, co by chtěl.
Nene, Králky a nějaká skalka u hradu tady u našich v Lukově.
No a jak jste tu řešili ty rukavky na plavání...
rasaNori
ale teda házet dítě do takové vody, když tam dole nikdo "nechytá"![]()
Znáte písničku Když je v Praze abnormální hic od Mládka? V synově podání je to o mechanické továrně a dávání si sladkých trubiček ![]()
Evaeva podle mě nedomyslel to že ji to ta voda sundá. Ale věřím že muž by udělal to stejne...
Ríša má zase v očích "vzorníčky".
rasaNori no jasně, ale stejně. Divím se, že ta holka je tak v klidu, moje děti by se mně nepustily.
Tady se clovek nakazi vsim. Sousedka mi donesla obleceni po synovi a na dne Ikea tasky byla zachranna vesta
. Asi to vezmu pristi tyden na taboru u Orliku.
rasaNori no to je fakt ups.
Je to teda docela výška, co si hlavně myslel, že bude pak? A asi mu nikdy voda nesundala plavky?
Samé vocásky.
Tak plavecký pas je doma, aj súprava na potápanie, ešte tu vodu to chce.
rasaNori tvl!! Se úplně zbláznil!! To dítě muselo jít úplně ke dnu, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY