Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 20. července 2023 22:11

tv v ty slaný vode ani ne. Je dost fuška potopit se hlouběji a vyžaduje to opravdu hodně námahy. 

Prý ho normálně bez následků vytáhly 

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 20. července 2023 22:41

rasaNori

takze jsem rada, ze jsem nakonec zakoupila predevcirem v dekaci rukavky s pasem....

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 21. července 2023 07:59

rasaNori No já doufám, že to je jen demonstrační video, jak jsou rukávky na prd. A dítě je někde jištěné s dospělýma za rohem a ještě umí plavat od 6 měsíců!

Proto jsem dávala i ten pásek, holky teda takhle ruce nahoru nedávají, nebot jim rukávky už párkrát vyklouzly, ale většinou jen jeden. A to přesně na skluzavkách, při skákání. 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 21. července 2023 08:01

Potrefenáhusa Jj, ale když někde potkášš ten samostatnej pásek, tak ho kup, je opravdu lepší pro volnej pohyb než ten spojenej, co mají kamarádky ten dekáč pásek, tak v tom ty děti nechtějí moc být (pokud mají na výběr:-D). a pak ho i využiješ později, kdyby se ti to na ted nezdálo. My ho máme třeba za stovku z nějakého supermarketu. 

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 21. července 2023 08:26

Karja já jsem vzala něco, co jde rozpojit a používat i zvlášť, ale ty rukavky mi teda přijdou hodně sjizdeci 

pocitam casem asi s tema destičkama 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 08:40

Karja ten pásek je jistota, i když u nás žádné skákání nebo klouzačky do hloubky nehrozí, ten prostě nesjede. Ale zkoušela jsem ho teď malému bez rukávků, a jak se v té vodě akorát plácá, tak se hned potopil. Starší udělal velký pokrok, ověšený všemi pomůckami je ochotný se křečovitě držet mojí ruky a nechat se pár metrů táhnout Letos to na plavání ve školce pořád nevidím.

Offline Zuzuli
3876 příspěvků moje polička 21. července 2023 08:51

Co vlastne vsechno potrebuje dite do skolky? Nase skolka zatim mlci a nijak neaktualizuje stranky, ale ja nejak netouzim po nakupech na konci prazdnin spolu s davy lidi. Backurky a pyzamko jsou jasne, ale jsou jeste nejake veci, co deti ve skolce vetsinou maji mit? Treba zasterka na malovani?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 08:53

Zuzuli u nás trojhranné tlusté pastelky a nůžky (ale asi až ti 4 letí). A pláštěnku (kterou nemáme ani po dvou letech ). Jinak nic. V naší školce se to dozvíš až v půlce září na třídních schůzkách.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 21. července 2023 08:55

Evaeva Ten pásek nejde používat samostatně pro neplavce, to skutečně neudrží. 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 21. července 2023 08:57

Zuzuli

U nás jen plastový hrníček, sáček na věci do šatny, pak jsme potřebovaly ještě neprocuravaci prostěradlo, ale to má rozměry asi ne univerzalni, podle postýlek, pak vesměs už jen věci z drogerie (kapesníky atp.)

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 21. července 2023 08:58

Zuzuli A nemaji nekde na strankach zahrabanej seznam z lonskyho roku? Ja se taky ridim lonskym seznamem a tam maji nahradni obleceni pro pripad nehody, pyzamo, backory, zubni kartacek a pastu, obleceni na ven a holiny.

Offline dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:07

Zuzuli 

U nás žádné hrníčky, pastelky, zástěrky atd. nepotřebují. V kapsáři mají mít náhradní sadu oblečení a dobrovolně mohou rodiče přispět kapesníky a vlhčenými ubrousky.

Offline Pinot Noir
30048 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:08

Zuzuli u nás jen pyžamo a papuče. A potom pláštěnku a holínky, ty samozřejmě můžeš nosit z domu, ale nás to otravovalo, tak jsme měli jedny trvale v školce, jedny doma. 

A pak školka chtěla vlhčené ubrousky a krabici kapesníků, ale to stačilo v průběhu podzimu. 

Offline Zuzuli
3876 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:10

Vari nemaji tam skoro nic. Taky bych cekala, ze ten seznam je roky stejny a klidne ho tam muzou mit vyveseny

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:11

Zuzuli hlavne ted koupis backurky, a v zari budes kupovat nove, protoze diteti poskoci noha, vyzkouseno za vas:D plastenka, gumaky, to jsem vzdcky rano shrabla po ceste do skolky v chodbe, dle predpovedi, obleceni na ven byly akorat kalhoty unuo, bundy mely porad stejne. U nas chteli jeste boty do telocvicny. Plus to nahradni obleceni, ve vice kusech.

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:11

Zuzuli u nás bačkůrky, krom předškoláků pyžamo, a pytlík s náhradním oblečením. V době plískanic vydala školka prohlášení, aby měly děti nepromokavé oblečení a boty, aby mohly chodit každý den ven.

Jo a teď na léto čepici a opalovací krém.

Edit: když chodili do Sokolovny, tak měli mít navíc batůžek s cvičebním úborem a teniskami.

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:12

A kdo ma deti co rady oblekaji vesty, na zalando lounge maji vesty od Trollkids, vrele doporucuju:)

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:15

rasaNori dcera bude potřebovat bačkory do školy, my jedeme na posledních 14 dní v srpnu na dovolenou, takže je musím koupit předtím. Už vidím, že se vrátíme a budou jí malé

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:17

Mohučanka to je jasne:D ale zaroven v zari uz nic nesezenes

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:19

rasaNori a taky škola prohlásila, že na konci prázdnin dají seznam, co se má koupit za vybavení, takže dcera nejspíš bude mít pastelky z Cortiny