tv v ty slaný vode ani ne. Je dost fuška potopit se hlouběji a vyžaduje to opravdu hodně námahy.
Prý ho normálně bez následků vytáhly
tv v ty slaný vode ani ne. Je dost fuška potopit se hlouběji a vyžaduje to opravdu hodně námahy.
Prý ho normálně bez následků vytáhly
takze jsem rada, ze jsem nakonec zakoupila predevcirem v dekaci rukavky s pasem....
rasaNori No já doufám, že to je jen demonstrační video, jak jsou rukávky na prd. A dítě je někde jištěné s dospělýma za rohem a ještě umí plavat od 6 měsíců!
Proto jsem dávala i ten pásek, holky teda takhle ruce nahoru nedávají, nebot jim rukávky už párkrát vyklouzly, ale většinou jen jeden. A to přesně na skluzavkách, při skákání.
Potrefenáhusa Jj, ale když někde potkášš ten samostatnej pásek, tak ho kup, je opravdu lepší pro volnej pohyb než ten spojenej, co mají kamarádky ten dekáč pásek, tak v tom ty děti nechtějí moc být (pokud mají na výběr:-D). a pak ho i využiješ později, kdyby se ti to na ted nezdálo. My ho máme třeba za stovku z nějakého supermarketu.
Karja já jsem vzala něco, co jde rozpojit a používat i zvlášť, ale ty rukavky mi teda přijdou hodně sjizdeci
pocitam casem asi s tema destičkama
Karja ten pásek je jistota, i když u nás žádné skákání nebo klouzačky do hloubky nehrozí, ten prostě nesjede. Ale zkoušela jsem ho teď malému bez rukávků, a jak se v té vodě akorát plácá, tak se hned potopil. Starší udělal velký pokrok, ověšený všemi pomůckami je ochotný se křečovitě držet mojí ruky a nechat se pár metrů táhnout![]()
Letos to na plavání ve školce pořád nevidím.
Co vlastne vsechno potrebuje dite do skolky? Nase skolka zatim mlci a nijak neaktualizuje stranky, ale ja nejak netouzim po nakupech na konci prazdnin spolu s davy lidi. Backurky a pyzamko jsou jasne, ale jsou jeste nejake veci, co deti ve skolce vetsinou maji mit? Treba zasterka na malovani?
Zuzuli u nás trojhranné tlusté pastelky a nůžky (ale asi až ti 4 letí). A pláštěnku (kterou nemáme ani po dvou letech
). Jinak nic. V naší školce se to dozvíš až v půlce září na třídních schůzkách.
Evaeva Ten pásek nejde používat samostatně pro neplavce, to skutečně neudrží.
U nás jen plastový hrníček, sáček na věci do šatny, pak jsme potřebovaly ještě neprocuravaci prostěradlo, ale to má rozměry asi ne univerzalni, podle postýlek, pak vesměs už jen věci z drogerie (kapesníky atp.)
Zuzuli A nemaji nekde na strankach zahrabanej seznam z lonskyho roku? Ja se taky ridim lonskym seznamem a tam maji nahradni obleceni pro pripad nehody, pyzamo, backory, zubni kartacek a pastu, obleceni na ven a holiny.
U nás žádné hrníčky, pastelky, zástěrky atd. nepotřebují. V kapsáři mají mít náhradní sadu oblečení a dobrovolně mohou rodiče přispět kapesníky a vlhčenými ubrousky.
Zuzuli u nás jen pyžamo a papuče. A potom pláštěnku a holínky, ty samozřejmě můžeš nosit z domu, ale nás to otravovalo, tak jsme měli jedny trvale v školce, jedny doma.
A pak školka chtěla vlhčené ubrousky a krabici kapesníků, ale to stačilo v průběhu podzimu.
Vari nemaji tam skoro nic. Taky bych cekala, ze ten seznam je roky stejny a klidne ho tam muzou mit vyveseny
Zuzuli hlavne ted koupis backurky, a v zari budes kupovat nove, protoze diteti poskoci noha, vyzkouseno za vas:D plastenka, gumaky, to jsem vzdcky rano shrabla po ceste do skolky v chodbe, dle predpovedi, obleceni na ven byly akorat kalhoty unuo, bundy mely porad stejne. U nas chteli jeste boty do telocvicny. Plus to nahradni obleceni, ve vice kusech.
Zuzuli u nás bačkůrky, krom předškoláků pyžamo, a pytlík s náhradním oblečením. V době plískanic vydala školka prohlášení, aby měly děti nepromokavé oblečení a boty, aby mohly chodit každý den ven.
Jo a teď na léto čepici a opalovací krém.
Edit: když chodili do Sokolovny, tak měli mít navíc batůžek s cvičebním úborem a teniskami.
A kdo ma deti co rady oblekaji vesty, na zalando lounge maji vesty od Trollkids, vrele doporucuju:)
rasaNori dcera bude potřebovat bačkory do školy, my jedeme na posledních 14 dní v srpnu na dovolenou, takže je musím koupit předtím. Už vidím, že se vrátíme a budou jí malé ![]()
Mohučanka to je jasne:D ale zaroven v zari uz nic nesezenes![]()
rasaNori a taky škola prohlásila, že na konci prázdnin dají seznam, co se má koupit za vybavení, takže dcera nejspíš bude mít pastelky z Cortiny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.