Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:21

Mohučanka v cortine primo na namesti maji super obchod s papirenskym zbozim, knihama, pohledama a tak, takze proc ne

Offline dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:34

rasaNori 

Dík, vestu nemám, ale ze softshellové bundy na jaře vyrostl.

Offline tv
4299 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:40

Já jen hlásím, že to, co vypadalo jako angína, je snad jen nakonec viróza. Včera jsem s ním byla u doktora, ráno teda vypadal děsně a doktor mi řekl, že na crp je ještě brzy, ať přijdu dnes. No ale během dne mi přišel mnohem lepší, snědl meloun, s bráchou mastili karty. Dávala jsem cucaci tablety na krk, stříkala propolis. Ráno měl 37,1 a říkal, že krk mnohem lepší. Tak snad to bude dobré a zítra odjedeme. K doktorovi už jsem ho tedy nebrala, jen jsem tam zavolala. Tak buď to na chatě dolecime nebo ho tam dorazím.

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:41

dzizisketa ja koupila ted zase tu vaude, tentokrat je na rade fialova.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:55

tv držim palce, to vypadá dobře, když by bylo joo nejhůř pujdete k doktorovi tam;-)

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:57

Zuzuli prezuvky, u nás to boli sandalky z leta, pyzamo a sada náhradného oblečenia do skrinky. Hlavne aby to bolo podpísané. 

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 21. července 2023 09:58

Mohučanka tak jej dáš sandalky. 

Offline tv
4299 příspěvků moje polička 21. července 2023 10:03

Karjaděkuju. Jako ještě není úplně cajk, ale vypadá teda mnohem lépe než předevčírem. I posnidal ovoce, předtím jíst vůbec nechtěl. Tak snad to nějak dopadne.

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 21. července 2023 10:03

Mohučanka Pastelky dobrý. Hlavně tam nekupuj písanky a slabikář

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 21. července 2023 10:05

tv uvidíte, kdyžtak se bude držet na chatě a na zahradě si něko kutit, vem mu hodně hraček, at kdyžtak může vydržet chvilku v klidu ve stínu.-)

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 21. července 2023 10:17

letfenixa no já jí chci dát sandálky v každém případě, ona klasicke bačkůrky vůbec nenosí. Ale má jenom jedny, ve kterých chodí, leda by si je v šatně otírala vlhkým ubrouskem

Já se teda obávám, že bude potřebovat komplet novou sadu bot (tenisky, koženáče a ty sandálky-přezuvky) ještě před dovolenou

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 21. července 2023 10:18
Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 21. července 2023 11:11

Zuzuli jestli jdete do té naší, tak převlečení na zahradu a balíček náhradního do třídy, příp. I na zahradu. Vlastní lahvičku, batůžek, klobouk a brýle v létě a náhradní rukavice v zimě. Fajn je nechat tam holiny a nějaký nepromokavý kalhoty, když máš možnost. V šatně má každé dítě svou skříňku, v ní jednu menší polici, ramínko a plátěný pytel (školkový, nekupujes svůj). Bačkory, pyžamo když bude spát. Ručníky mají školkový každý svůj. Kartáček je volitelný, kdo chce, aby si ho tam děti povymenovaly s umyly s ním umyvadlo, může donést kdo má ve skříňce opalovací krém a repelent, toho odpoledne v létě namažou, ráno je to na rodičích. 

Na začátku roku jsme ještě nesli toaletak, kapesníky a mokrý ubrousky, ale to je takový nepovinně nedobrovolný

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. července 2023 11:46

Vdaka za pripomenutie, ze mam kupit nove papuce. Aj ked oni maju uz rok tie isté a stale su im dobre! Vobec to nechapem, noha im za rok neposkocila ani o cele cislo. Takze teraz to bude hned rovno o dve, ze?

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 21. července 2023 12:00

Dik za pripomenuti. Za bezdetna jsem se jednou pripletla 30.8. do OC Letnany a nikdy vic.

Ale s predstihem budu kupovat synovi do skolky asi stejne jen pyzamo a par teplaku, boty necham radeji na rijen, bojim se, ze netrefim velikost. Starsimu casem jen tenisky, ale za to hned nekolikery (na ven, na tenis a do skoly na telocvik). Na prezuvky se vykaslu a jem umyju "plazove" keeny, maji non marking podrazku, tak by mely splnovat predpis. No ale stejne se uvidime 30.8. v Letnanech

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 21. července 2023 12:06

žluťásek přijde mi moc vtipny, ze se vaše skolka jmenuje stejně jako ta naše :-)

no a v ty naši maj naposled vyvesenou informační schůzku pro rodiče z 1.9.22

Teď jsem šla kolem a jedou tam sbijecky, celá budova vypadá zevnitř dost vybusene, tak jsem zvědavá, jestli to stihnou 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 12:55

Zuzuli takový obecný seznam jako náhradní oblečení atd. u nás mají v nějakém dokumentu typu provozní řád nebo tak něco, tak to zkus prozkoumat. Ale žádné extra věci tam popsané nebyly.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 12:58

Pinot Noir my musíme gumáky nosit domů, protože botníky myjí každý den a není tam na ně místo. Ale učitelky říkali, že jsou radši za nepromokavé boty, takže gumáky měl ve školce fakt párkrát.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 13:04

Potrefenáhusa já se modlím, aby třídní schůzky byly dřív než porodním, protože dvě děti vytěží oba rodiče a ideálně ještě hlídací babičkuNaše školka před začátkem roku neinformuje skoro vůbec, je akorát taková hodně obecná schůzka. Pak před začátkem roku visí rozdělení dětí do tříd, zbytek se řeší až na třídních schůzkách v září. Nové děti dokonce i stravu platí až po té.

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 21. července 2023 13:19

Evaeva já nevím vůbec nic, u nás asi (doufám!!!!) nefunguje ani nic jako nějaký potvrzeni zapisu, furt na stránkách visí jen ten seznam přijatých. 
já teda ani neočekávam, ze bych musela něco speciálního shanet??? (Holinky, tenisky, backory, všechno máme)