Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 21. července 2023 13:23

No a my kolem školky chodíme kazdej den, tak já vzdycky rikam sem budeš chodít od září, ona vzdycky vyjmenuje, jaký auta tam měli (sanitku ne!) a jdem dal a dneska poprvy rekla, ze bude plakat  

to je teď oblíbená hra s duplofigurkama, ze holcicka někde place, prejizdi ji auto, odněkud padá, zere dinosaurus a holcicka place a vola maminku a maminka přiběhne a zachrání ji... (a to mimino zacala rasit teď fakt dost)

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 21. července 2023 13:26

A už si s figurkama dupla hrajeme i na školku, tak snad to nelicim v až příliš růžových barvách 

Offline Pinot Noir
30048 příspěvků moje polička 21. července 2023 13:32

Evaeva u nás naopak - nepromokavé boty ani bundy učitelky neakceptují, musí být holínky a pláštěnky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 13:34

Potrefenáhusa u nás žádné speciální požadavky nejsou. Měli jsme teda převzetí toho oficiálního papíru o přijetí, ale vlastně nevím, co se stane, když ho nepřevezmeš.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 13:34

Pinot Noir

U nás chodí jen na chvíli, když prší a v kalužích by je běhat nenechali

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. července 2023 13:39

Evaeva Nám ve skupině naopak řekli, že mají mít druhý oblečení na běhání v kalužích.

Jinak nám akorát kladli na srdce, že má být všechno podepsaný, protože pak 2 děti shodně tvrdí, že je nějaká část oděvu jejich, a oni to nemají jak poznat.

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 21. července 2023 13:41

Evaeva jakej oficiální papír o přijetí? 
Ale aspoň když jsem to teď hledala (a nenašla), nasla jsem ty holinky a plastenku, ze jo....

tak snad ty stránky zaktualizujou driv než tejden předem....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 13:44

Potrefenáhusa no je to oficiální dokument o tom, jak dopadlo přijímací řízení, musela jsem podepsat jeho převzetí.

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 21. července 2023 13:47

Evaeva tyjo, já snad pujdu hledat papíry, co ksme dostali u zapisu, na stránkách není vůbec nic 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 13:48

Zina podepsaný určitě, zvlášť u těch menších, co si nepamatují ani co měli k snídani Taky tu věc může mít víc dětí, když je to bunda z Lidlu třeba.

Ty skupiny jsou na ten pobyt venku lepší mi přijde. Před létem jsme potkali skupinu mladšího syna na hřišti a co měly ty děti dovolené, tak to by u staršího ve školce neprošloTaky mi občas klade dotazy, na které neumím odpovědět, jako proč nesmí to a to. Ale zase je v té skupině vůbec nešetřili, když mi říkal, kam došli, tak to by se mnou neušel

Offline Pinot Noir
30048 příspěvků moje polička 21. července 2023 13:54

Potrefenáhusa neplaš, my takový papír nemáme, dostali jsme emailem seznam ne/přijatých, ve kterém jsme si našli svoje dítě podle čísla, které jsme dostali u zápisu, a to je všechno. Reagovat jsme měli jen v případě, že jsme se rozhodli, že dítě NENASTOUPÍ. 

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 21. července 2023 13:58

Potrefenáhusa Klid, my taky nedostali nic, jen pak email s odkazem na aplikaci, kterou skolka pouziva :-).

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 21. července 2023 14:18
Reakce na Evaeva:

Zina podepsaný určitě, zvlášť u těch menších, co si nepamatují ani co měli k snídani

​Podepisování mělo význam ještě ve škole a to jsem měla vcelku odpovědné dítě, co neztrácelo chip na obedy jednou týdně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 14:38

Pinot Noir Vari to bude asi záležet na MČ

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 14:42

continuity jo, to věřím. Ono to není nic proti ničemu. Věřím, že když vybalí pastelky na lavici, tak je klidně promíchají. Nebo když má půlka třídy stejné keeny. Btw to na tom zalandu na podzim neměli jiné než modré?

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 21. července 2023 14:55

Tento rok som riešila incident, keď žiak jednej triedy tvrdil, že žiak z mojej triedy mu zobral mikinu, ktoru si on zabudol v šatni. Obyčajná tmavomodrá mikina s bielym nápisom Adidas, made in china. Každý žiak aj jeho mama mal/a svoju teóriu, prečo je to práve jeho mikina. Na základe tohto som objednala nazehlovacie menovky na oblečenie, lebo už nebude mať svoju skrinku na veci.

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 21. července 2023 15:01

Coz mi pripomina, co se vam osvedcilo na podepisovani veci? Razitka, nejaky fixky, nalepky od mama labels?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 15:03

Vari mně ty nálepky a nažehlovačky, ale spíš proto, že podpis fixou se mi nelíbí. Jinak myslím, že fixa na textil je dostačující.

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 21. července 2023 15:18

Vari ja som podpisovala fixkou na textil, len iniciály a ak sa dalo, tak na stitok. 

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 21. července 2023 15:31

S tím přijetím do školky - pokud je to "státní" školka, tak přijímací řízení jede podle správního řádu, takže byste měli dostat rozhodnutí o přijetí. Možná to ještě nemají úplně ukončený a budou to pak rozesílat všem najednou?