Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 21. července 2023 20:12

pilgrim Nase holky zvladaji školku mnohem lépe než hlídání od prarodičů, a to obou. Ono jak je tam víc děti, a bude vědět, že jsou na tom všichni stejne, tak to bude lepší. 

Jo a myslela jsem, že jsem na tom s hlídáním nevalne, ale spousta lidí ještě hůř, ségra byla poprvé s mužem bez dětí, dva dny, dvě noci, po 9 letech. Hlidala jim kamarádka. Docela smutný, oboje prarodiče má za rohem. 

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 21. července 2023 20:16

pilgrim je to tazke pre všetkých zúčastnených ,  snad sa splni, co pise Karja .

Offline dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 21. července 2023 20:16

Rosťa začal všem cizím ženám (věk 15+) říkat madam.

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 21. července 2023 20:16

Nedávno se mě někdo ptal, jestli se budeme vracet z dovolené až v neděli, když v pondělí jde dcera poprvé do školy...asi jo, uvidíme podle počasí, ale první den tam budou půl hodiny, tak kvůli tomu se mi nechce krátit dovolenou... druhý a třetí den pak dvě hodiny a do pátku by se mohli dostat na 4 hodiny...A družinu nedoporučují, aby toho na děti nebylo moc

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 21. července 2023 20:21

Karja prosím tě, moje máma bydlí o patro výš a my jsme s mužem bez dětí přes noc nebyli nikdy...Byli jsme 1x v kině na filmu Churchill a 1x na Cirque de Soleil, když byl starší dceři asi rok a usínala naprosto bez problémů s flaškou.

Online pilgrim
171 příspěvků moje polička 21. července 2023 20:21

Karja Já v to doufám, před tím byl tejden pryč s mužem a kupou dětí a ani si na mě nevzpomněl. Co si budem povídat, s našima neni extra zábava, když bylo horko, tak s nim ani nikam nešli a placatili se doma.

Ségra teda chudák, nám se dítě zatim podařilo udat přes noc přesně jednou, že jsme jeli na koncert do Berlína, což bylo mojí mámou vyhodnoceno jako dostatečnej důvod pro opuštění dítěte přes noc.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 20:27
Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 21. července 2023 20:28

pilgrimUrčitě, podle mě bude bulet třeba při louceni, ale celkově to bude dobrý. Ono těch dětí co nechtějí nějak dlouhodobě chodit do školky je fakt úplně minimálně. Já znam vlastně jen jednoho a tam bych řekla, že mu jde maminka moc na ruku. 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 21. července 2023 20:30

dzizisketa My jsme dneska šly s dětma a naproti nám fakt krásnej chlap, takovej o třídu az dvě vejs než já, takže jsem na něj nechtěla ani moc cumet, naštěstí malamala mu dost jasně řekla ,,dobrý den,, tak byl důvod se pořádně usmat;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 20:30

Pinot Noir já podepisuju kšiltovky a čepice. To je taková věc, která se snadno v šatně vytrousí a nechce se mi pořád shánět nové. Na trička a tepláky už taky kašlu, ale když byli menší podepisovala jsem i to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 20:32

Karja většina dětí si zvykne. Ale kdyby to bylo na synovi, chodil by tak třikrát týdně na dvě hodiny si pohrát s kamarády. A možná ještě v létě odpoledne na zahradu

Offline Pinot Noir
30048 příspěvků moje polička 21. července 2023 20:40

Evaeva vytrousí, ale Ríša si pozná všechno. Stejně jako Lukášek od letfenixa pozná i věci spolužáků a dokonce mi hlásí, čí máma má stejné boty nebo šaty jako já

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 21. července 2023 20:53
Reakce na dzizisketa:

Rosťa začal všem cizím ženám (věk 15+) říkat madam.

​ted jsme chvili koukali na nejaky triatlon, pohled do zakulisi - desitka dlouhonohych junonskych zavodnic tak do 30 maximalne. A syn:"A to ty babicky umi rychle plavat?" No ani si nechci predstavovat, jak starou vidi me.

edit madam je fajn, R. bude lev salonu:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 21:05

Pinot Noir no jo, jenže pak to někdo zvedne a šoupne do nejbližší skříňky, nebo má stejnou pět dalších spolužáků. A než se objeví na parapetu ve ztrátách a nálezech, tak je týden pryč minimálně.

Offline Pinot Noir
30048 příspěvků moje polička 21. července 2023 21:11

Evaeva nevím, nám se to nestávalo. Uvidím s Viktorem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 21:27

Pinot Noir mi se to stává s oběma

Offline tv
4299 příspěvků moje polička 21. července 2023 23:37
Reakce na Mohučanka:

Nedávno se mě někdo ptal, jestli se budeme vracet z dovolené až v neděli, když v pondělí jde dcera poprvé do školy...asi jo, uvidíme podle počasí, ale první den tam budou půl hodiny, tak kvůli tomu se mi nechce krátit dovolenou... druhý a třetí den pak dvě hodiny a do pátku by se mohli dostat na 4 hodiny...A družinu nedoporučují, aby toho na děti nebylo moc

​Mně ten první školní den přijde docela důležitý.

Edit. Teď to čtu znovu a teda 4.9. to stihnete? Jakože přijedete v neděli? Tak to jo, my taky přijedeme v neděli.

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 22. července 2023 07:27

A je to tu!

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 22. července 2023 07:41

tv Joo, vrátíme se v neděli. První školní den v první třídě je i pro nás silný argument pro to jet na dovolenou v srpnu a neprotahovat ji do září jako obvykle. Ale někdo mi právě říkal, že se vždycky vrací o den dva dřív, aby si děti zvykly na to být doma. Dcera je ale zvyklá vracet se z prodloužených víkendů v neděli dost pozdě večer a v pondělí jít do školky, tak já nevidím problém. Plánuju vyjet domů v neděli ráno, cesta zabere 6-7 hodin, tak budeme mít doma na naše poměry celkem dost času na to připravit tašku a šatičky

Jo a nosí se kytka?

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 22. července 2023 07:46

letfenixa všechno nejlepší Lukáškovi!