letfenixa všechno nejlepší přejeme ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka o dva dny driv bych se kvuli prvnimu dni taky nevracela, neni treba se na to nijak pripravovat. Ani na ty ostatni dny prvni tyden. Akorat je potreba tam byt vcas:) Kytku par deti melo, my ne, vubec to neznam.
letfenixa vse nejlepsi! Z dortu musel byt L. nadseny:)
Mohučanka davaj děti ty dlouhý jízdy na pohodu? My se teď hádáme o dovolenou, muž chce do Olomouce, ja na Loket, ta Olomouc mi přijde už dost daleko, minule jsme jeli z Trebíče, 3 hodiny a přišlo mi to tak na hrane, co mimino ještě zvladlo, včetně 3/4 hodinový pauzy
vetsi dite jezdí úplně v pohode, ale s miminem ty cesty bejvaj trochu krizový a na ty dálnici to bejvaj nekonečný minuty, než je kde zastavit
Gatita já už někde zahlidla i ty německy kornouty bonbonu, pamatuju, jak jsem na to valila oči jako malá v Lucii, postrach ulice
Potrefenáhusa tak u nas bohuzel spis nosi deti pytle bonbonu ze skoly. Prijde mi to snad jeste horsi nez ve skolce, tam to bylo narazove, kdyz mel nekdo narozeniny nebo tak. Ale z te synovy aktovky vyklepavam denne papirky a tycky od lizatek, v druzine je tim odmenuji ve velkem.
Mohučanka já chci být na konci prázdnin doma tak od čtvrtka a to jdou jen do školky, ale já mám jiné děti ![]()
Potrefenáhusa Kornouty nosí děti na Prajzké, pomalu už to proniká i k nám na druhé straně řeky. ![]()
Cesty do Olomouce se neboj, není to nic, co by mimino nezvládlo.
Mam děti na víkend pryč, takze okna, koupelny, dát do kupy zahradní domek pro deti a uklidit auto...nechcete někdo přijet? Mám i flašku!
My máme za sebou první ze 4 týdnů táborů. Musim pochválit svoje děti. Jsou to fakt parťáci. Dcera se přidává k 4-6 letým na bruslení každý den na chvilku, jinak s nima docela úspěšně
interaguje. Mimino je zase spokojený uplně vždy a všude - jedno jestli ho nosim já, jiní instruktoři, nebo starší děti. A to jsem mu ve středu zapíchla do hlavy velký kancelářský nůžky
A teda hrozně si to s těma staršíma dětma užívám.
A mám takový asi blbý dotaz do pléna. Řešíte, kolik dospělých vede příměšťák nebo tábor? Nás je na děti hodně. Nepřijde mi to v menším počtu bezpečné. Ale zarazilo mě, kolik rodičů bylo zaskočené tím, že je nás moc ![]()
Karja Škoda, že jsi z ruky. Já jsem taky bez dětí a na nepořádek kašlu
brrr No to já taky, ale musím uklidit ten novej barák:-D Tady je to jak v chlívku, tady to budeme muset rodičům spíš zrekonstruovat než uklidit.
MPLee Asi záleží, jaké aktivity se dělají. Myslím, že na ty brusle je to potřeba.
Mohučanka na toto se mi zda lepší, když ti prarodiče nebydlí úplně za rohem. Moje máma ví, že buď si děti vezme minimálně na týden nebo že je nemůže mít vubec. To pak ty volné noci nějak vzniknou.
Nebo jezdili sem a to byl teda mazec - no má to i negativa.
MPLee nad poctem dospelych by me vubec nenapadlo premyslet, ledaze by jich bylo povazlive malo. Jste sikovni, jak to spolu zvladate, neumim si to vubec s detmi ve veku tvych deti predstavit! Syn ted absolvoval primestak od tenisu, ktery byl i letos super. Libilo se mi, ze nebyl jen tenis, ale vyzkouseli snad vsechno, vcetne orientaku. Dospelych tam bylo asi dost, jednak ti hlavni (treneri), ale pomahala jim tam banda nejakych mladych, takze to asi diky tomu dost odsypalo.
V srpnu nas ceka jeste inline tabor a zrovna mi muz rikal, jestli jsem si o tom neco zjistila, ze ted potkaval jine turnusy a byl z toho nejak nesvuj - nezorganizovana banda deti a s nima dva sotva zletili vedouci, ze to pusobilo ne moc zabavne ani pod kontrolou
. No nezjistila jsem si predem nic, jen to, ze to mame za domem, ze to bezi uz nekolik let a o zadnem pru.eru nevim.
Ještě jak on to oslovení nemyslí ironicky, ale úplně normálně třeba jako kdyby řekl mami nebo holčičko, tak je to vlastně milé. A ty ženy a lidi s nima se tomu smějou ![]()
brrr mimino to přežije, ale abysme to v autě přežili i my, řvát umí hodně moc strašně a dlouho
dzizisketa jj, ten muj post nebyl uplne prilehava reakce na ten tvuj, jen takova volna asociace:) Madam by me dostala, taky by mi to prislo mile. Furt lepsi nez teta nebo kámo;)
Holky dobrý! Šárka teď s oblibou v kočárku mává a posílá vzdušné polibky, to je taky sranda, když to dělá na lidi tady ve vsi, dokud tak zdravila jen kolemjedoucí traktory, tak to byla ještě pohoda.
MPLee mně by vadilo málo vedoucích, moc určitě ne. Nevadí mi ani ti sotva zletilí, pokud mají zkušenosti nebo je aspoň jeden zletilí dýl
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY