Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 22. července 2023 12:01

Evaeva tak my máme ještě psa, takže pak stravit celej den v autě, byt s prestavkama, mi přijde fakt neunosny, to mi přijde fakt lepší naplánovat někam blíž a na tu delší cestu třeba za rok

edit: jedem třeba na 5 dni, takže stravit z toho 2 v autě mi přijde zbytecny 

asi by bylo řešení jet na noc (přiznávám, ze chci víc do Krušných hor než do Olomouce )

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 22. července 2023 12:33

Ja jsem furt v soku, ze dvojcata zvladla tech jedenact hodin v aute pres den jen s jednou curaci a vencici pauzou uplne v pohode. Kdyz si vzpomenu na tu jen ctyrhodinouvou cestu k nasim, kdy junior bud jen rval, nebo blil, prijde mi to jako neuveritelnej pokrok.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. července 2023 13:11

Vari wow. Dufam aspon, ze to bolo v noci. Si neviem predstavit 5-6 hodin necikat, jedine ze by som spala.

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 22. července 2023 13:16
Reakce na Potrefenáhusa:

ne ne ne!!! - ale myslím, ze tady v těch spojích chtej určitě dospelyho na jedno dite, ze jo!)

​zrovna jsem to řešila, to by byla rodina se třema dětma úplně vyloučena z přepravy.  je akorát problém s tím, že na jednoho dospělého dostaneš jen jednu slevu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2023 13:17

Potrefenáhusa jasně, samozřejmě záleží, jak moc tam chcete.

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 22. července 2023 13:18

Mrakoplasjá si teda neumím představit 6 hodin v kuse řídit. 

Řidič z povolání, který je zvyklej a má najezdeno, musí udělat bezpečnostní přestávku a rodič, co jede dlouhou střeku max 2x do měsíce si to hodí v kuse.

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 22. července 2023 13:18

Potrefenáhusakrušné jsou super. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. července 2023 13:22

continuity no to tiez, tento aspekt mi jaksi nedosiel. Soferujem na vzdialenosti max dve az tri hodiny, dalej som sama nikdy nesla. A ked sme so sambom, soferuje on. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. července 2023 13:27

Ja som sama doma, chlapci isli stanovat. Tesila som sa na prvy volny vikend a namiesto toho sa mi psychika tak zhorsila, ze uz viem, ze to bez pomoci nedam. 

Ale rozveselil ma sambo fotkami z vyletu. Deti maju oblecene presne to, co vcera. (a riadne usmudlane). Ale stastne a nadsene 

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 22. července 2023 14:50

Mrakoplas Prave ze pres den. Junior si teda jeste jednou po ceste jeste rekl na curani, ale taky jsem teda koukala, samozrejme celou dobu koukali na pohadky a ladovali se krupkami.

continuity Sambovi to prave pres den nevadi, je zvyklej hodne ridit, v noci by to bylo o dost horsi. Ja to nechavam na nem, klidne jsme mohli delat pauzy casteji, ale kdyz se necejtil unavenej. 

Ja obdivovala i toho psa, ze celou dobu jen chrapal.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 22. července 2023 15:48

Mrakoplas A co se děje? Není ti dobře? Snad ti ten volný víkend pomůže! Jako já jsem na tom taky nebyla před rokem nějak nejlíp, ale nějak jsem se oklepala a preslo mě to, i když třeba podzima, zimy, to se docela obavám, aby něco nebylo. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. července 2023 15:59

Karja nechcem to tu velmi rozoberat. Skratka nejake naznaky nie uplne psychickej pohody som mala vzdy ale v poslednej dobe sa to velmi zhorsilo. Uz ani neviem ci bude stacit zajst za psychologom alebo sa rovno vypytat psychiatrovi. 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 22. července 2023 16:05

MrakoplasDržím ti palce, ať to brzo s někým vyřešíš! Já myslím, že když se někam objednáš i třebas jako ,,do zásoby,, tak tím nic nezkazíš, objednací termíny jsou dlouhé a pak se můžeš rozhodnout, jak s tím nalozis;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2023 16:40

Mrakoplas hlavně se někam objednej pro začátek, než budeš mít termín u odborníka, můžeš začít u praktického doktora, může ti poskytnout aspoň "první pomoc".

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 22. července 2023 16:54

Mrakoplaspredné ako píšu predo mnou, niekam sa objednaj. Ten psycholog je často na dlhe lakte, jedna věc je termín,druhá, že pár sedení nemusí hneď stačiť. Takže kľudne tam aj tam.

Držím palce. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. července 2023 17:16

Karja Evaeva continuity Otec aj sestra trpia depresiami (sestra este dalsie diagnozy), viem kam az to moze zajst a ze musim konat. Snad sa mi podari dakoho najst s volnym terminom. Dakujem za mile slova

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 22. července 2023 17:21

MrakoplasTřeba to nebude tak zle, máme v rodině taky podobné potíže, takže jsem si říkala, že jsem jasná. Ale může to být nějaká nepohoda, co je prostě dlouho nějak opomíjená a celé to nabublalo, tak držím palce.  

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 22. července 2023 19:53

Ďakujeme za priania!

Gatita na tvorbe torty sa osobne podieľal

Offline dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 22. července 2023 20:45

letfenixa 

Vše nejlepší Lukáškovi!

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 22. července 2023 23:07

Mrakoplas Držím palce, ať se rychle dopracuješ k nějaké účinné pomoci.