Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. července 2023 00:01

brrr dakujem

letfenixa vsetko najlepsie! Uz 7? Mne pride, ze si tu pred par tyzdnami riesila odklad, nejak ten cas prilis rychlo leti.

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 23. července 2023 02:01

dzizisketa Mrakoplas ďakujeme! No vidíš, a už prešiel rok. 

Mrakoplas držím palce, nech sa ti polepši

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 23. července 2023 09:09

letfenixa taky preju synkovi vsechno nejlepsi, at se mu dobre dari! Totez samozrejme i tobe jako pysne matce

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 23. července 2023 13:12

Kokoska ďakujeme!

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 23. července 2023 16:03

Tak my nakonec volno skončilo po jednom dni, pobyt u babičky nedal to tentokrát sambo. No tak okna jsou umyty, já se i vyspala, tak to je dobrá bilance. 

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 23. července 2023 16:14

Karja Co lahev, vypitá? Škoda, že to nevyšlo na celý víkend, mohl sis dát v neděli od toho úklidu trochu oraz.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. července 2023 16:28

Karja A jak to nedal, jako že mu bylo smutno?

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 23. července 2023 16:37

brrr No, hlavně to nemám hotové! Kdepak nějaká flaška:-D

Zina Ne, normálně se tam poštěkali:-D. Holky tam samy být nechtějí, velkámalá hlavně, a jak vidno, on tam být asi taky nemůže.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2023 16:48

Karja já se holkám nedivím, když to nezvládá ani dospělý syn. To není kritika samba, asi tam není moc příjemná atmosféra.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 23. července 2023 17:17

Evaeva Tak velkámalá je na nás asi příliš fixovaná a jak jsem je tam vloni dávali, i když nechtěla, tak to bylo zřejmě blbý a neměli jsme to asi dělat, ted se to táhne. Takže to je jeden fakt. Druhej je, že narazila kosa na kámen:-D. Sambo a jeho máma jsou prostě dva lidi, co spolu prostě v životě nemůžou vyjít, on se snaží, ona třeba taky, ale většinou to rupne. 

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 23. července 2023 17:41

Karja pokud "driv takovy nebyl", tak je jasny, ze to patri tobe!

Se snachou jsme se kdysi bavily, co syn nerad ji a nerad dela apod. a ja rikam To jsem rada, ze ho konecne ma na krku jina! Kupodivu mi nevpalila, jak jsem ho blbe vychovala, dala si ho do cajku sama Ale on je to hodnej kluk, jen je to proste muzskej.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 23. července 2023 17:53

Kokoska Přesně tak, jsem hrozně nedbalá:-D. Přesně, prostě chlapi, kdyby nás neštvali tímhle, tak něčim jiným a možná horším!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2023 17:57

Karja no určitě je to na tebe, i to ohledně dětí;) Víš co, ale které dítě by tam chtělo zůstat, když slyší jak se babička a táta hádají. To je úplně jedno kvůli čemu, ono to na ně hrozně působí, zvlášť když jsou takhle malý.

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 23. července 2023 18:05

Karja Na tchýni se vykašli, to jsou samozřejmě hlouposti. Nech to na sambovi, to je jejich boj.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 23. července 2023 18:12

Evaeva Já myslím, že spíš asi tak ta atmosféra celkově, než nějakých pár vět, ani u toho nebyly.

brrrJo, já na to samozřejmě kašlu. Mně to mrzí třeba jen kvuli dětem, oni se jim věnují a jako mají tam stejně staré bratrance s kterými si rozumí, tak je to škoda.

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 23. července 2023 18:13

Karja aspon se nastval a odjel. Muj muz se driv ohradil, jenze jak se o tchyni boji a je s ni casto nebo je u nas, tak ji zacal pritakavat.  Takze se postekame my.  

Edit:blbe je ze nemas ani toto hlidani

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2023 18:19

Karja až budou větší, tak to bude líp zvládat. Ale je to samozřejmě škoda, že takhle vlastně nemáte pořádně hlídání ani z jedné strany. 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 23. července 2023 18:41

Candance Jo, nás to vždycky sblíží, sambo tak jako zkrotne, že vidí, že má jenom mě a že nové rodiny si musí hledět, aby ta mu šlapala a nedopadlo to stejně-D. Když s nim to taky není lehký, takže to je pak hned něco.

Evaeva Mně už to hlídání ani tak nevadí, s holkama je to dobrý, a sambo se jim fakt věnuje, v létě je pořád bere koupat a tak, takže jakoby JÁ si odpočinu, i si stihnu nějaký kamarádky a tak;-). Naši si myslím, až se odstěhujeme je budou brát občas ze školky, tak i to pomůže, abych zvládla ten plný uvazek. 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 23. července 2023 18:41

Candance Jo, nás to vždycky sblíží, sambo tak jako zkrotne, že vidí, že má jenom mě a že nové rodiny si musí hledět, aby ta mu šlapala a nedopadlo to stejně-D. Když s nim to taky není lehký, takže to je pak hned něco.

Evaeva Mně už to hlídání ani tak nevadí, s holkama je to dobrý, a sambo se jim fakt věnuje, v létě je pořád bere koupat a tak, takže jakoby JÁ si odpočinu, i si stihnu nějaký kamarádky a tak;-). Naši si myslím, až se odstěhujeme je budou brát občas ze školky, tak i to pomůže, abych zvládla ten plný uvazek. 

Offline JankaM
3137 příspěvků moje polička 23. července 2023 18:54

Karja to je mi líto. Náš sambo se taky s rodiči,.hlavně tedy s mamkou nebaví, tím pádem tam ani nepojede aby tam přivezl děti. Takže styk řeším já, teď od pondělka do pátku tam byl synek, děda si pro něj přijel a synek byl nadšený, prarodiče taktéž. Dcera tam moc nechce, ale věřím že i to se poddá, ale řešit a domlouvat budu muset vše já. S našima je vše v pohodě, teď tam oba budou týden. Ale mám tedy děti starší, mladší už jde do 1.tridy, nějak to letí.