Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 27. července 2023 21:13

Lukasko je, ale porcie ako pre 8-mesačného

žluťásek raz som rýchlo rýchlo robila zemiakovú kasu, tak nie, v škôlke je lepšia

A budem musieť vychovavatelku v družina upozorniť, nech ho nenutia jesť. V škôlke to nerobili, ale všimla som si, že keď zastupujú prvostupniarky, tak nútia 

Offline dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 27. července 2023 21:14

MPLee 

Co toto?Viděla jsem to na festivalu stavebnic a chci to pořídit.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2023 21:19

dzizisketa to je pěkný. Akorát my máme už i gumičky i ta písmena (akorát jako dvě sady z lidlu). Ale hrají si s tím oba.

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 27. července 2023 21:24

MPLee a vychytávky...snažíme se dělat spíš míň zastávek, ale dostatečně dlouhých, než stavět často, ale jen na chvilku. Stavíme zhruba každé 3,5 až 4 hodiny, podle situace. Když děti spí, nestavíme, dokud se nevzbudí (ale pak je obvykle potřeba zastavit hned). A když už to nejde dál, tak prostě využijeme toho, že máme obytňák, zastavíme na pumpě a jdeme spát. 

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 27. července 2023 21:26

dzizisketa ty jo, to vypadá super! Ale nejsem si jistá, zda do auta. Aspoň já teda neustále po podlaze auta lovím popadané věci. 

Offline dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 27. července 2023 22:58

Takže ze sobotní odpolední oslavy se během posledních 24 hodin stala oslava s přespáním ve stanu. Máme stan? Nemáme. Máme karimatky a spacáky? Akorát my dva dospělí. 

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 27. července 2023 23:20

Mohučanka díky! Nějakou magnetickou knížku vlastně někde zastrčenou máme! A albi tužku taky - tu jsem teď schválně achovala, aby se na ní pak zase těšila  

Nejvíc se asi děsím pak fungování v kempech. Mimino začlo být až moc mobilní. Je ok ho přivázat na kšírách ke karavanu?  
dzizisketa to vypadá taky dobře, ale asi bychom to poztráceli velmi rychle. Nebo by to sežral malý. Ale ukládám si to do tipů

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2023 23:34

MPLee určitě to je okTohle mně vždycky zajímalo, jak to funguje, protože mi přišlo, že děti (zvlášť to starší) bych hledala po celém kempu (i ve věku okolo roku a půl). Tak se těším na report.

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 28. července 2023 06:17

Evaeva starší napíšeme číslo na ruku  Ale ona už si dovela nechá říct. Ani na chaluoe nezdrhá a to tam neni plot. Malý je teď ale kamikadze a prostě nabere směr a leze. Chci vzít ohrádku, ale v tý zase ječí. Jenže přivázat ho jako psa mi zase přijde docela drsný

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 28. července 2023 06:50

MPLee nám včera začala nová epizoda s psí miskou na vodu... minule to bylo dlouhý a vlastne to dodnes poradne neskončilo

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 28. července 2023 06:51

MPLee přivázat! Moje maminka vždycky vypráví jak musela prostě pracovat na zahrade a jedna  ségra mimino ležela a ta druhá rok a půl hroznej utěkář, tak ji prostě přivázala jako kozu k plaňcea v pohodě, akorát byl rok 1970.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:08

MPLee Určitě je to OK, jako se otočíš, někam zaleze, kdo ví jakej je tam provoz a ne každej počítá s lezoucím miminem na zemi.

Potrefenáhusa Hihihi, to vypadá, že pejsek bude pít na stole:-D

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:26

rysamona hehe, to přivazoval můj táta nejmenší sestru, když se učil na zkoušky na VŠ o kliku na dveřích. Jednou se zabouchla zmenšila si ten výběh úplně. 

Nakonec s ní měl nejlepší vztah, ze všech sourozenců, takže následky to snad nezanechalo. 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:36

MPLee Koupila jsem dětem tu duplo nemocnici, konečně. Kompletní, s návodem, za 1600, jako ceny jdou nahoru! Doufám, že mi tu nikdo nepošle odkaz na nějaký hadry jako....asi si napíšu seznam nakupu na podzimní a zimní sezonu, abych to nějak nepřešvihla všechno:-D

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:40

rysamona nojo, ale nemají ve Švýcarsku nějaké přísné zákony jako v Norsku? Aby nám ho neodebrali  

Ale teď máme na táboře útěkáře. Maminka k němu dovalila mega pytel želé bonbonů a musíme ho pravidelně uplácet, aby tu s námi zůstal. Prý to tak má i ve školce. To je fakt jak se psem

Karja já musím tenhle víkend na bazarech nalovit výbavu pro mladšího na hory. Nějak vyrostl a nic mu neni. A do Alp asi nemůžu spoléhat na jednu mikinu a trička/ kraťasy. Potřebuje už i nějaké capáčky a něco do deště. Dcera ztratila jedinou čepici a jednu botu (tu snad najdeme až dneska děti vyklidí své boxy s věcma)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:43

Prosim vas pred casom sa tu riesilo myslim magnezium na lepsi spanok deti, ktore to bolo?

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:44

MPLee Jo, ono se to někdy nasčítá a je toho dost, blbý je, že já to neumím vůbec prodávat dál. Mám třeba dva fusaky, to už nikdo ani nekoupí, ted jsou samé barevné, na ty černý emitexy se mi každej vykašle, to pak můžu dát leda psovi do pelechu:-D

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:45

Mrakoplas Horcik od znacky Smidge.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:45

Včera jsem zamrazila rajskou i s masem a i normálně hovězí vývar i s masem i zeleninou, prostě celé hotové jídlo...co myslíte bude to k jídlu? Ještě chci dneska udělat květákový krém, ale ty krémy jdou mrazit, tam vždycky dosypu pak trochu vegetky a je to jako nový:-D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:46

Vari dakujem