Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. července 2023 08:49

Karja bude, babička celé polívky mrazila. Lepší je teda nedávat tam nudle. 

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:50

Karja jo, hovězí/kuřecí polivku se vsim i rajskou s mletym mrazim zcela běžně 

pes už má vodu na schodech v mezipatre, na nějakou dobu 

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:57

Karja ja to tiež neviem predávať ďalej, to je pár veci, čo som za tie roky predala, buď to dám zadarmo alebo donesiem na zónu bez peňazí,  svagrina to nechce,  ale v susednom vchode byva mamička,  čo odišla so synom od týrané, tak tá našťastie niečo chce,  aj chlapčeka vidavam v našom oblečení.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 28. července 2023 08:58

Evaeva To nemám, mám jen zeleninu (ale hodně teda) a maso. tak uvidíme no.

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 28. července 2023 09:02

Karja taky prodávat neumim, i pěkný věci tam visej docela dlouho, i vcetne některých lindexů

docela se těším, jak i mimino v tom vydrzi dyl a budu ty onoseny věci rovnou bez lítosti vyhazovat (vcetne bot, který schovavam pro sichr jako rezervní)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. července 2023 09:06

Potrefenáhusa jo, věci po dvou třech dětech už nikomu neprodášJá na mimina základní výbavu podědila, takže tu prodávat nebudu, a zbytek už právě nosí dýl, takže to půjde do krabic (v lepším případě) taky. Jediné, co prodávám, jsou ty rozměrnější věci jako sedačky na kolo, a sem tam nějaké boty.

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 28. července 2023 09:07

Ja taky nemam silu nic prodavat, obleceni a boty jsou stejne bez sance, takze jsem uz volala do kloktexu a ti jsou ochotni si pro to prijet a poslat to dal do klokanku. Jen hracky musim vytridit, az budou dvojcata ve skolce a neuvidi to :-).

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 28. července 2023 09:39

Evaeva housatka boty jsou totálně našrot, zevnitř jsou ty boty sice prakticky netknuty, ale zvenku úplně sedreny. 

zrovna tu premejslim, jak ty boty zefektivnit, zatím ji jarní celorocky nevydrží do podzimu a podzimní nejspíš nevydrží na jaro, k tomu zimní boty a u nás nezbytný holinky...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. července 2023 09:43

Potrefenáhusa taky píšu sem tam. Moji mají ty boty hrozné i zevnitř a potřebovali jich stejně jak píšeš. Až staršímu od těch 4,5 nebo 5 let vydržely z jara do podzimu. Holinky naštěstí dědím, zase tolik je neunosí, ale bez nich by to taky nešlo.

Offline dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 28. července 2023 10:41

Evaeva 

Přesně, boty vypadají zevnitř strašně, jak do nich našlápne písek a hlavně u nás všudypřítomné černé psí chlupy. To se prodávat nehodí. Ale sama boty z druhé ruky kupuju, když najdu ty, co vyhovují, a upřímně vždy vypadaly jako čerstvě donesené z obchodu. Nechápu, jak to ty lidi dělají, resp. jak to ty děti nedělají

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 28. července 2023 10:41

MPLee no v kempu máme vyčleněnou osobu na hlídání, tj. přijedeme, já hlídám, zatímco manžel přeskládává auto, pak já vařím, zatímco on hlídá. Dobrý je kemp s hřištěm a zaparkovat blízko, aby člověk mohl hlídat od auta, případně aby hlídač nebyl úplně mimo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. července 2023 10:46

dzizisketa když vypadají dobře z venku, tak je můžeš prodat s dovětkem, že potřebují nové vložky. Tak jsem prodávala jedny sandály, co loni nakonec syn skoro nenosil. Ale vložka vypadala, jak kdyby jí přežvýkal pes, nechápuAle oni je mají i zveku dost okopané. Přesně si vždycky říkám, když je v inzerátu napsáno nošené dva měsíce, že po mých dětech bych je mohla tak akorát vyhodit

Offline 999
19902 příspěvků moje polička 28. července 2023 10:50

Potrefenáhusa Mně zrovna dcera říkala, že existuje nějaká Lindex skupina, kde se přeprodávaj dětský hadry. A že tam nedávno nějaká matka nabízela za body s housátky 3000,- Kč :-)).

Offline Pinot Noir
30049 příspěvků moje polička 28. července 2023 10:52

Já bych mohla prodávat boty i po dvou dětech. Kromě jedněch, kdy měl Ríša období brzdit na odrážedle svrchní stranou špiček a prodřel je. Takže boty dávám beze studu do Klokánku, nejsou nijak poškozené. 

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 28. července 2023 10:59

999 ty vzorovany body a pyzama se prodaj skoro okamžitě hned.

Offline 999
19902 příspěvků moje polička 28. července 2023 11:05

Potrefenáhusa Super, začnu je nakupovat jako investiční :-).

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. července 2023 11:11

dzizisketa MYslím, že někdy je to tak, že koupí boty, a dítěti zrovna povyroste noha. Já tu mám takhle jedny sandály, co malý nosil jen 10 dní, pak už mu nebyly. Říkala jsme si, že aspoň tuhle věc prodám, ale nedokopala jsem se je zatím ani vyfotit, já jsem v tomhle celkem nemožná.

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 28. července 2023 11:25

@Zina taky měla jedny boty asi 3x, přesně jsem se loni v červenci nechala zlákat 40% slevou v naboso a koupila boty na podzim...a i když fakt s rezervou, na podzim byly malý 

Offline Potrefenáhusa
39055 příspěvků moje polička 28. července 2023 11:26

999 než v tom začnou jist a plazit se po zemi, tak určitě

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 28. července 2023 11:32

Zina já mám pod postelí krabici s loňskýma sandálama, co jsem chtěla střelit před létem. No, v polovině srpna je už asi neprodám

Ale loni jsem všechno koncem prázdnin hodila na vinted asi celkem pod cenou a prodalo se to úplně obratem. Takže za patery boty jsem pak koupila jedny nový. Je to vopruz, ale ty boty jsou fakt drahý, snad se donutim.