Potrefenáhusa Super, začnu je nakupovat jako investiční :-).
Jo, to jsem si dneska říkala o tom legu:-D
Potrefenáhusa Je viděla jsem někde něco s labutěma, asi na zalandu od lindexu a hned jsem si na vás vzpomněla, ale to není ono!
Potrefenáhusa Super, začnu je nakupovat jako investiční :-).
Jo, to jsem si dneska říkala o tom legu:-D
Potrefenáhusa Je viděla jsem někde něco s labutěma, asi na zalandu od lindexu a hned jsem si na vás vzpomněla, ale to není ono!
žluťásek ja to tiez davam pod cenou (myslene v porovnani s ostatnymi predajcami) a vacsinou to zminze hned. Hlavne keeny :)
Inak som tiez leniva predavat, jedny saty z cosu s visackou mi tu lezia dva roky len preto, ze som neni schopna ich pred fotenim ozehlit ![]()
Mrakoplas Já jsem jako hlavně líná se s tím rozloučit, co když se mi to bude ještě hodit že jo? Že si za rok vzpomenu, to je perfektní příležitost pro tyto šaty:-D S těma věcma na dítě to mám podobně, co kdybych měla ještě třetí, to pak budu kupovat všechno znova??? Takže mi doma leží fakt hodně věcí, ty miminovské jsem dala kamarádce, ale tam je to zanedbatelná investice do těch hadříků, ale pak ty drazší bundy, když to kolikrát nosí 3 měsíce....atp.
Mrakoplas jo, keeny mizí rychle. Měla jsem tu jedny navíc z té akce, takže jsem je prodávala za skoro třetinu. Byly pryč tak rychle, že jsem si říkala, že jsem je měla prodat dráž ![]()
Karja Jeden můj známej lego jako investici nakupuje, má všechny ty mega drahý kusy, ale poté, co kluci Pinot měly v krabicích kamení, tak už mi to tak dobrý nepřijde :-). On to má všechno nerozbalený, takže nevíš :-).
999 Aha, nevim co si o tom mám myslet:-D Řekni mi to tak za 30 let:-D
Karja duplo jako investice není špatný, ale stejně to skončí jako putovní hračka po rodině a pak už si to nechám pro vnoučata
My navíc nemáme skoro žádné ty pěkné sady a na ty kila to nebude taková bomba.
Evaeva a hlavně když to nebude kompletní.
Karja to naše asi kompletní bude, ale kdo by z těch x kilo ty čtyři menší sady, bez původních krabic navíc, vybíral ![]()
MPLee zaklad je nova hracka, neokoukana. U nas v te dobe zacla starsi s albi tuzkou, pak jsem jim davala hodne zvukove knizky od svojtky. Maly dite melo vzdycky vsechno privazane k sedacce, vcetne flasky s pitim, protoze bych nedelala nic jineho nez podavala popadane veci. Hodne jidla, ruzne druhy, a smirit se s pozici sluzky a uklizecky. My zase staveli casteji, ale treba na 10 minut, vycurat, protahnout atd. Merino obleceni, deti byly v klasicke bavlne dost mokre. Spravny playlist. Zasada je dokud deti spi, tak jet. Pocitat s nehodama typu poblita nebo pocurana sedacka nebo postel. Takze mit po ruce vlhcene ubrousky a mikro uterky ci kapesniky a nahradni sadu povleceni:)
My do kempu nejezdili, takze deti se drzely tak nejak u nas, nepamatuju ze bychom to nejak vice resili. Delba prace, jeden deti, druhy jidlo/chystani spani atd.
KarjaPolívka je v pohodě, před podáváním do ní hodíš trochu petrželky/šnitlíku nebo opečeš kousek nový mrkve na másle a je jak nová. Rajská asi taky, to jsou právě super jídla na mražení.
Příští čtvrtek, cca od půl jedenáctý do jedný, se budu plácat kolem Karláku a Podskalí, nechcete se zas někdo sejít na tom hřišti na Výtoni?
Zina my bysme asi mohli!!
My taky můžeme.
Děti mají u babičky málo hraček, tak si hrají s kelímky ![]()

Zina my taky můžeme
JankaM u nás byla jednu dobu oblíbená taška plná ruliček od toaleťáku![]()
Tak dnes bol rizok (zo vcera) so suchou bagetou! Na lodi na Orav.priehrade, na vode dobre trávi.

Zina a spol, my bysme vas taky radi poznali, jestli muzem![]()
Suya rozhodně!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.