continuity chudák
ségra to taky mívá, vůbec není schopná říct proč. Je to fakt náročné období.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva no už vypadá, že se trochu zklidnila, ale utekla, tak čekám co z toho bude. Možná ji někdo něco napsal. Většinou se doma ségra, s ktorou se postekaji, tak tam zaleze, ale teď je tady sama.
continuity aha, no uvidíš, co zjistíš. Ona to má prý fakt z ničeho nic (může za tím být třeba celkově náročné období).
Evaevajá si myslím, že jsou zatím hormony. Starší taky mívala strašně výkyvy nálad, jiné ale mívala a vcelku se to zmirnilo poté, co začala menstruovat.
Ta chodivala nadávat na balkón, jednou tam řvala asi hodinu, pak jsme to nějak presmerovali na polštář.
notna 100% jistotu nemáš nikdy v ničem, já to od života ani nečekám. A výchovu jsme s mužem úspěšně ukončili promoční oslavou, pochválili jsme si děcko, poděkovali si za geny a čus. Syn dobře ví, kde má dveře dokořán.
continuity ten balkón, to je vtipný
(pro vás asi ne teda).
Ségra to mívá i teď, menstruaci má už dávno. Ale začala chodit na jógu, tak se musím zeptat, jestli je to lepší. Hormony jsou za tím i u ní, ani právě nepotřebuje žádný vyložený spouštěč.
Evaevano tak teď dítě relativně v pohodě,dokonce byla ochotná se 20 minut bavit o fobií z hadů.
Ale co se stalo mi sdělit odmítla.
continuity nepomuze. ja nosila maminciny svetry asi o 5 cisel vetsi, pac se zrovna tehdy tak nosily![]()
Mohučanka Hřeben Bez vší. Vyčeše i hnidy.Teď jsem ho viděla i v Rossmannu.
continuity třeba to spustila nějaká blbost a je jí to trapné. A nebo to fakt bylo z ničeho nic. Určitě ví, že se ti může svěřit.
miuu díky. Když ze školy napsali "prohlédněte dětem hlavy", tak jsem tak učinila a neviděla nic. Dneska jsem koupila v dm nějakou šamponovou kůru, ke které byl přiložený hřeben "všiváček" a ... výsledek je 6 vyčesaných vší
hnidy taky, ale jen málo. Aplikovali jsme šampon (=řev), po 10 minutách smyli (=řev), přidali do vany mladší dítě, jakože se uklidní oblíbenými hrami ve vaně, po třech minutách řev, že mladší kaká do vany ![]()
Pak jsem to znova pročesala všiváčkem a dceru o 10 cm ostříhala (upřímně jsem to vzala jako záminku, bylo to potřeba už dlouho), uspala malou a otevřela flašku ![]()
viktorka_od splavuupřímně, občas mi zabavi nejake triko, ale nic dalšího. V sukních, kalhotách a kabátech fakt plavou a zbytek je mi tak nějak i jedno. Dělám chvili vlny, ale moc to neřeším. Já máme taky příliš nebrala oblečení, ségra si myslím tátovi dvě vyřazené košile. Ony si pritom oblečení dost sdílejí, občas si dokonce pořídí společnou věc, když usoudí, že to moc neunosí.
Tak starší byla uschopněna do školky, mám z toho dvojnásobnou radost. Jednak se tu nepozabíjíme a druhak využiju kostým na dnešní halloween akci ve školce, co jsem tu tvořila minulý víkend![]()

monis to je krasna Cervena ciapocka!
monis Nádherná Červená Karkulka, a bejt vlkem, utíkám, jen když ji uvidím, tváří se nebezpečně![]()
monis to je moc krasna Karkulka!
monis to je krása!
jako ano, dalo se to cekat, ale u nás informace o zitrejsim Halloweenu v maskách visela na dveřích dneska rano, takže budu rada, když koupím u místních Vietnamců nějakou strasidelnou celenku nebo klobouk
(rikala jsem si, ze to asi u těch mrnat vynechavaj)
informace o dnešním loutkovým divadle pipla v aplikaci včera v 9 večer, ale tam je to fuk, to je ve školce
To je fakt strasnej úděl mimozemšťanů shanet ty lidi do domácího ukolu na druhej den v 9 večer
Potrefenáhusa
ve školce je ta výhoda, že příští rok už budeš vědět.
U nás se naopak tváří, že naše česká školka tenhle importovaný svátek neslaví. Přitom bych přísahala, že loni ho normálně slavili.
Potrefenáhusa takhle jsme to měli loni a já jsem smolila kostým dva dny předem s pětiměsíčním miminem. Koupila jsem v kiku červenou deku, našila černá kolečka a byla to beruška
letos jsem se poučila a cíleně jsem v šatně hledala program na měsíc řijen.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025