Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2023 11:31

Jos naši se vždycky vzbudili, když člověk zastavil. Takže pak třeba muž ještě chvíli pochodoval okolo hospody ale spíš jsme se snažili tomu spaní vyhnout

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2023 11:34

Přemýšlím, jak jsme to dělali na horách, když jim bylo necelých 3,5 a 1,5. A nevím My teda jen sjezdujeme, ale stejně nevím.

Offline Mohučanka
7362 příspěvků moje polička 25. listopadu 2023 11:58

Evaeva my máme ještě cajky na sport a to jeden spolu s jídlem a hračkami neunese. 

Online Potrefenáhusa
38814 příspěvků moje polička 25. listopadu 2023 12:47

Zuzuli naživo jsem si toho ani tak nevšimla, ale tady jste si teda podobny moc moc moc 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2023 13:00

Mohučanka jasně. My tak chodili na výlety.

Online Zuzuli
3760 příspěvků moje polička 25. listopadu 2023 17:22

Potrefenáhusa ona je moje mala kopie, jen tvar oci a oboci ma po tatovi. V jejim veku jsem vypadala uplne stejne, ani muz mi neveril, ze na te stare fotce jsem ja a neni to jen stylizovana fotka male a zajimalo ho, kde jsem ji s temi trpasliky fotila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2023 19:47

Zuzuli to je vážně podoba 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. listopadu 2023 20:16

Zuzuli Ty jo, jste si fakt hodně podobný, také by mě nenapadlo, že na té staré fotce není ona.

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 25. listopadu 2023 23:19

Tak máme za sebou podruhé v životě dětskou oslavu a asi stačilo. . Ríša si pozval tři kluky, se dvěma z nich se dostavili i rodič/e a mladší sourozenec, takže tu bylo sedm dětí. Děsnej rachot, obdivuju učitele, vychovatele, vedoucí kroužků... Je to masakr.

Z těch jedněch rodičů se vyklubali moc fajn lidi, umím si představit, že bychom byli přáteli. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2023 23:53

Pinot Noir nás to čeká příští týden, taky tři kluci. Ale se sourozenci moc nepočítám, tak uvidíme. Vymyslíš jim nějakou zábavu na rozjezd nebo necháváš úplně volný průběh?

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 26. listopadu 2023 00:19

Evaeva nic jsem nevymýšlela, byla to smršť. Stejně jako loni jsem měla připravenou jen tombolu, z klobouku si losují čísla a dostanou pak stejně očíslovaný pytlík, v něm byla nějaká sladkost, kindervajco, autíčko a přívěsek Spiderman, autíčka a Spidermani různí. Mělo to být na závěr, ale Ríša už to z loňska znal, tak si o to řekl asi po hodině. Pak chvíli směňovali ta autíčka a Spidermany a zase šli dělat bordel.

Asi by se nějaké organizované zábavy zúčastnili, ale na druhou stranu se zařídili i bez toho. 

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 26. listopadu 2023 07:51

Pinot Noir dúfam, že aj nás to čaká!

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 26. listopadu 2023 07:54

Chlapi išli teraz na polarnu vypravu- do najbližších potravín v padajucom snehu, zoznam si 'napísal' Lukasko,  takže už pred odchodom nevedeli, čo treba, Lukasko chcel brat ohrnac. A spomenula som si na MP Meri , že nechať ich samých sa vychystat. Ani muž si nevedel capicu nájsť

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. listopadu 2023 07:57

Pinot Noir já si totiž dovedu představit, že ze začátku může být syn trochu zaražený. Ale asi vytáhnu dort, to prolomí ledy, a pak už si snad poradí

Offline continuity
42989 příspěvků moje polička 26. listopadu 2023 08:32

letfenixa u nás včera vychystal muž starší na víkend. Našel teplejší boty i čepici aniž by mě vzbudili.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. listopadu 2023 08:58

continuity muže vůbec takové věci nenapadnou, že by třeba potřebovali teplejší čepici. Ale věci v chodbě najde a posbírá a obvykle i správně určí komu co patří

Offline Lamicka
14168 příspěvků moje polička 26. listopadu 2023 08:59

Pinot Noir teď jsem měla doma 4 třeťáky. Nakonec jsem je vzala do kina, aby byli chvíli ticho!

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 26. listopadu 2023 09:02

Lamicka

Jeden z kluků u nás přespal a za chvíli je muž taky radši bere do kina.

Offline Lamicka
14168 příspěvků moje polička 26. listopadu 2023 09:12
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 26. listopadu 2023 09:17

Pinot Noir ja se takto seznamila po prestehovani - Jedine pres dceru. Nakonec se navstevujeme, davame si darky a hlavne vypomahame si s detmi. Pokud maji stejne krouzky, stridame se s  jejich rodici,kdo je vyzvedne a zaveze. Obcas si vypomuzeme i mimo stejne krouzky, pokud to je po ceste. Vezmeme je navzajem domu a udelaji si spolu ukoly. Je to hrozna pomoc.

A pozor, ja jsem priklad asociala.