dzizisketa nebo kdokoliv, kombinézu spíš klučičí 134 zeleno černou nechcete? Do zásoby, bude to už retro![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee nebylo by pro vás lepší to celosezónní půjčení? My platili za každého 1000 za komplet, už to máme doma, vracíme až v dubnu. Když jim vyroste noha, tak to není problém v půlce sezóny vyměnit.
MPLeeUž snad něco mám ze Sportisimo:D. Co má obrázky, je to modré a zároveň holčičí a zároveň to není za dvojku:D
To že nemůžeme setrepat velkoumalou je jasný, ale ona k tomu nabádá i tu menší! Dneska jsem se sešli u babičky ještě se ségrou a jejími dětmi, tak po chvilce říkám, že vyrazím domu, ať si pohrajou a pak je teta doveze domu...Velkamala okamžitě že ne, a to je ani pořádně neviděla, malamala, že jo, že si s nima pohraje a pak ji teta odveze. Tak super, jedno dítě žádný dítě, dachnu si doma, něco udělám. A najedou slyším ,,ale no tak Táni, pojď taky s náma domu, pojď, pojedeme na bobech a pohrajeme si jo,, ,,Ne, já chci být tady,, ,,No tak chviličku si tu pohraj a pak půjdeme,, ,,Ne já jedu s tetou,, ,,No promysli si to, budeme dělat blbosti, ale promysli to pořádně my už odchzime,, . Pak proběhla nějaká šeptanda, co si co naslibovaly nevím, ale šly jsme domů všechny tři. A velkamala ještě tak cestou, když šlapala do kopce ve tmě mi říká ,,no proč bych jako jezdila s tetou když můžu jít přece pěšky, no,,.....No tvl proč?:D
Lukasko mi spomínal, že niekedy pani vychovávateľka povedala, že si v druzine spravia autickovy deň, tak to s ňou v piatok dohodol na pondelok a teraz mi tu teplotuje ![]()
Chápete, moje dieťa, ktoré nehovorí s ľuďmi.
Karja nechtěla být doma sama, no
Nezavidím ti to ani trochu. Ale příště už budeš vědět a zbalíš jí hned než stihne provést záškodnickou akci.
Evaeva Jo, jasně:D. Ale jako to je hrozný, tak dlouho nemáme pořádný hlídání, teď se lidi tvarej, že by to i šlo a jako nic! Nejde to prostě....Ještě tak 10 let asi.
Karja no co k tomu říct... dcery kamarádka se každý víkend ozve, že by se mohly vidět. Dcera pokaždý zahlásí, že bez maminky nejde nikam, takže místo abych se jednoho dítěte zbavila, vyfasuju jedno navíc. ![]()
Tabea, No snad ji to přejde, mně to jedno dítě navíc, když je tu neteř nevadí, naopak je to prima. Dávám jim jen jídlo a hotovo. Ale je fakt, že mi nezbyde lichej kluk no! To si myslim, že ten by hned přidal;)
Evaeva hele tím, že to budou mít 2 naše děti a pak to buď prodám nebo nechám v chalupě na půjčování, tak asi ani ne. Teď má set za 1000 z bazaru, odjezdila v tom zimu loni, lyže jí letos ještě vydrží a pak to má na 2 roky mladší. Boty mám v merku na bazaru zase za 500. Že by během sezóny vyrostla z nich nečekám. Jí roste noha pomalu a poporostla teď. Pak možná v těch větších velikostech to bude jiný...
No dneska jezdila i v těch malých, prý to nevadí, že mačkaj. Hlavně ať jdeme lyžovat ![]()
MPLee já tu právě mám i lyžáky po ségře, ale nakonec jsme skončili u tohohle systému, oni zatím každý rok potřebují jinou velikost lyží i bot, i když u tří to znamená tři roky v provozu.
Karja jednou jí to určitě přejde, bude to jak lusknutím prstů, uvidíš. Ale chápu tvojí frustraci, zvlášť teď, když je jasný, že všech tří se nezbavím ani na pár hodin dřív jak někdy v létě ![]()
Ale s tím zbýváním dětí, kluci prostě budou chodit všude spolu, ten mladší je strašně otravný, když je tu sám
Ale zatím musím říct, že mimino tenhle fenomén ovlivňuje spíš pozitivně. A mladší se na oplátku jeví jako zdatný animátor.
letfenixa Priste už čepici najde
Ale abych se jen nekasala, muž teď oblékl do školky staršímu mimina softshellky. Chápete, na pětiletý dítě narval kalhoty velikosti 74
Nonic.
MP Meri softshellový legíny ![]()
MP Meri no já to chápu
tady se taky dějou věci
Evaeva nevylučuju, že se to změní, až budou větší. A taky uvidíme, jak intenzivně a dobře budou lyžovat... No muž teď vybírá první mini běžky, a dcera dneska kreslila ježíškovi "chlupatý lyže jako má maminka" aby mohla taky chodit i do kopce (tahala jsem jí nahoru na skialpech)
MPLee taky jsme to takto dělali. Než to děti podědily, tak se to 4x vrátilo. Půjčovat jsme vybaveni začali až po covidu, protože děti jsou téměř stejně velké. Běžky mají svoje pořád, tam se to ani nevyplatí řešit.
MPLee chlupatý lyže
ségra běžkuje tak od čtyř pěti, tvoje malá je šikovnější, tak šance na úspěch tu je. Akorát dospělí u toho dost mrznou, jsou to šneci ![]()
MP Meri chtěla bych to vyfotit!:-D
MP Meri hele moje starší dítě má velikost 128, mladší 80, a muž stejně chodí s jejich legínkama a ptá se, které jsou čí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články