Pinot Noir nie som si istá, či by synovec chcel detskú oslavu s kamarátmi, ak by na nejakej bol. Synovec je introvert, veľa kamarátov nemá. Keď sme prišli v minulosti na oslavu (starká, tety, ujo), neraz nás posielal domov, že žiadnu oslavu nechce. Tento rok asi 1x nefrflal, dokonca nám sám poslal pozvánku. Pokiaľ viem, ešte nikdy nebol na detskej oslave mimo detských osláv priamo v rodine. My sme však vo všeobecnosti rodina, ktorá nezvykne robiť oslavy narodenín ani menín. Max. si zagratulujeme a dáme si darčeky. Výnimkou sú detské oslavy.
Vše o těhotenství a dětech
dorota u nás je to s oslavami stejné, i s tím, že syn je introvert. Taky zve jen tři kamarády a ne půlku školky
Ale tohle je fakt kus od kusu, já měla takové oslavy tak tři, zatímco ségra tak slavila minimálně do 12, malá ségra nechtěla nikdy žádnou.
Evaeva Potrefenáhusa Tchibo je vyprodané, ale za tisícovku bych ji koupila, kdybych věděla, že se jí bude líbit, to zase jo.
Potrefenáhusa Menší dítě se mě pustilo ve 2,5 letech. Tak hodně štěstí:-D. ALe zase je ted cca od 3 let uplně v pohodě, bezproblémový dítě, což se o velkýmalý nedá říct:-D
Karja Tchibo mivali oteplovacky a bundu, který šla spojit. Říkali tomu dvojdilna kombinéza. Zrovna ji hledám na vinted.
Syn mi tvrdil, že loňská kombinéza mu je ještě v poho. Tak si ji dneska obliknul a jako hodně haha![]()
Kdybyste někdo chtěl 110/116 tmavě modrou, než ji hodim na vinted, ráda bych za ni tak 400

Plha se hlásí! Za dva týdny jedem na hory, to je jak na zavolanou!
žluťásek zrovna jsem vytáhla 122/128 z pytle, ani nebyla vypraná. Minulý týden jsme uklízeli letní boty a shodli jsme se, že sněhule ještě nebudou potřeba
Akorát teď šli na zbytky sněhu a já jako správná maminka dovalím horké nápoje (asi poprvé v životě, tak správná jsem
)

No ted tu byl kvůli kombinéze hroznej řev, že pujde ven v té mokré....Prosím vás, to pěti a půl letý dítě jo.... tak se sambo naštval a začal se balit,že jde do sněhu možná tak sám. A něco říkal, jakože na sebe nenechá řvát pěti a půl letý dítě a říká mi "ty seš taková slabší, ale braň se taky" a já říkám "a co mám dělat, mám se sbalit a odejít pryč s tebou nebo jako co?".
Jdu si dát ten triptofan, prázdniny za dveřmi...
dzizisketa paráda, vyperu a máš ji tu :-) akorát mýmu ubohýmu dítěti po dopoledním bobování vylítla horečka, měl rýmu a trochu kašel, tak jsme to dorazili. Budete mít cestu přes půl Prahy, nebo ji mám poslat po babičce na jih? Asi se tu v příběhu týdne mihne několikrát.
Evaeva No my jsme uplně nepřipravení, chybí nám kombinéza, oteplováky, rukavice a sněhule:-D
Karja já zjistila akorát nedostatek čepic a rukavic, tak dobrý.
Karja vyřiď sambovi, že naše šestiletý dítě na nás řve minimálně jednou denně ![]()
Evaeva No tak to jste slabí oba dva:D. Tak ono záleží co jak řve, ta neteř to taky umí, ale je to takový snesitelný:D.
Karja řve šíleně, někdy fakt hrozně, zní to, jako bysme ho týrali ![]()
EvaevaTak to není ojedinělé:D.
Můžu ti napsat zítra? Možná bychom si se Šárkou výlet udělaly.
A když už tu jsem, nechcete se někdo zbavit nějakých zimních podvlíkaček ve 116? To by se nám taky hodilo ![]()
dzizisketa já ti pošlu zprávu, ať tu nespamujem, jo?
Karja hele a neni už v tomhle věku lepší zvlásť kalhoty a bunda? Já už teda teď pro dceru budu mít jen bundu a kalhoty. Kombinéza mi přijde nepraktická, plus jí teda moc nesedí.
jinak teda nás zima zastihla krutě nepřipravené. Dcera nemá ani kalhoty (takže včera dala celoddení výlet ve sněhu v letních spftshellkách, merino legínách a fleecových huňatých teplákách z pepca. Plus nemá nepromokavé rukavice. Synovy jsou jedny ze 2 rukavic už malé, já svoje loni už vyhodila, že jsou jeté moc a nekoupila nové... no tak jsem večer na vinted nakupovala...
ale když tu jede bazar - potřebuju lyžarské brýle pro nejmenší - pro syna na boby
lyžáky se stélkou 16cm a boty na běžky stejné velikosti.
žluťásek Už je teplota aj u nás ![]()
MPLee Samozřejmě, že je to v tom věku lepší, ale ona má ráda kombinézu:-D.
Karja jo tak tahle varianta mě nenapadla
Ale já jsem od dětství kombinézy nesnášela. Nedělá nějaký mc kinley? Ty teď vídám na vinted za pár korun, ale teda já koukala po těch spupravách...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články