Krásne vianoce ste mali!
Naše sú poznačené chorobami, ale ako povedal Lukasko "to nevadí, mama".
Krásne vianoce ste mali!
Naše sú poznačené chorobami, ale ako povedal Lukasko "to nevadí, mama".
... já doufám...
taky myslím, že to není věkem, ale tělem. Normálně jsem ke konci druhýho těhotenství běhala za skoro 2,5 letým na odrážedle (a že to uměl rozsvištět) nebo jsem nesla jeho i odrážedlo, pokud se někde šprajcnul. Bylo mi 36 a něco, když jsem rodila.
Neboj nic. ![]()
Aranel počkej počkej počkej, co mi tady uteklo?!
Kokoska my se u našich i druhých rodičů a babičky scházíme naopak všichni. To mě baví, na jedné straně máme ty děti blízko sebe, je to teda šílený fičák, ale super. Ale nejsem hostitel, že jo![]()
Tabea mně dalo celkem zabrat to poslední těhotenství, ještě mi není 35. Ale myslím, že je to spíš moje chyba, nemohla jsem se dokopat k nějakému cvičení, bylo horko, tak to bylo ještě horší než že by za to mohl věk.
Ja si hrozne prala, abysme stihly byt s malou na Vanoce z porodnice doma, kvuli synovi, ktery uz to ve 3 a neco dost proziva, a bylo to kouzelny, ale zpetne to teda muzu doporucit jedine, pokud mate sluzebnictvo... V euforii poporodnich hormonu jsem se do toho oprela az moc, dneska mi laktacni poradkyne razne doporucila odpocivat, tak plnim rozkazy!
Jeden vanocni sobik na chvili
Vsechny 56 jsou ji obri
To je brouček. ![]()
Suya nadherny sobik
a laktacni ti radi dobre
Evaeva tak třetí je zas o jedno víc než druhý. ![]()
Ale já byla fit fakt dost, první dítě jelo x let v módu "Zdrhám, nebo se aspoň chovám sebevražedně". To, že bych si na hřišti sedla, nebo dokonce otevřela knížku, to nehrozilo ani omylem. Vlastně jsem po porodu chodila jen na oplocený hřiště, abych nemusela běžet za nim a nechat kočár samotnej. Tři dny po porodu už jsem zas za nim sprintovala s kočárem, když prchal na odrážedle. Ještě si pamatuju děs v očích spřátelenýho otce. ![]()
Suya krásnej sobíček ![]()
Suya Gratuluju ![]()
Suya sobik jako malovany ![]()
Aranel držím moc palce ![]()
Tabea mně právě ani kluci neproháňeli, oni už jsou fakt velký, tak jsem dost seděla nebo ležela, no cejtila jsem to hodně pak.
Suya to je drobeček teda![]()
Já tě chápu, taky bych chtěla vánoce, ale teď už fakt odpočívej.
Jos myslím, ze to není věkem
Já byla těhotná mezi 26-27 a trpěla jsem strašně. Nejlíp za celý těhotenství mi bylo den ve chvíli, kdy my napichovali epidurál před akutním cs. A to jsem byla těhotná jen 8 měsíců místo 9!!!
Karja ono to vypada, ale je to par metru
cely nas pozemek ma 400 i s chalupou
To jo, ale vypadá to moc hezky zas tak akorát na cestu nahoru a taky na případné ujezdeni;-)
Aranel drzim palce a rozhodne to neni vekem!
Aranel ach promiň, moc se omlouvám. A držím palce velice ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.