U nas mel Louskacek taky obrovsky uspech, diky Jimik za listky ![]()
Mala usla az cestou domu, cele predstaveni se divala, tlaskala, o prestavce tancila na chodbe u zrcadla a byla uplne nadsena z interieru salu ![]()

U nas mel Louskacek taky obrovsky uspech, diky Jimik za listky ![]()
Mala usla az cestou domu, cele predstaveni se divala, tlaskala, o prestavce tancila na chodbe u zrcadla a byla uplne nadsena z interieru salu ![]()

Evaeva do Obecního domu, když jsem byla malá
Zuzuli spravnej outfit ![]()
Potrefenáhusa to je taky krásný prostor ![]()
Mám strašně postipany krk. Respektive nevím, jestli postipany, proste pupinky, něco i za ušima. Samozřejmě jsem měla podezření na vsi, ale jsem za poslední 3 tejdny x krát prohlidnuta a nikde nic, dokonce jsem ze zoufalství asi týden zpět preventivně odvsivila celou rodinu (kromě mimina) a je to spis čím dal horší. Nenapadá vás, čím by ti mohlo byt?
MP Meri Alergie? Nezměnilas třeba šampon?
Ehm. Na mallu jsem koupila nové zboží a budu předstírat, že jsem dcery vánoční dárek opravila...no dobrý. Ovšem další dárek z Lidlu mě štve, poslali mi auto, velké za 800,- bez jedněch dveří (všechny dveře jsou jakoby funkční, slouží ke hře, jakože něco vozis, vejdou se dovnitř panenky) a teď mi jako refundaci nabízí 20%. No to je teda velkoryse:-D
Karja to nastve, no. A co, koupis dalsi auto? U nas taky mrzeni. Syn si silene pral nejake terenni auto na dalkove ovladani. Tak ho dostal a co myslis, na Stepana bylo kaput
. Bylo hrozne forove, vubec ne na ven, i kdyz melo byt. Takze se tu i hodne brecelo, protoze to byl vytouzeny darek a vlastne uz nic moc jineho nedostal. Stve me to dost, protoze to auto stalo jako velke Lego, ktere by takove zklamani urcite nezpusobilo. A taky tu ted resime, jak to opravit.
Gatita ty jo, to je vážně smůla. Kluci dostali nějaké levnější, protože vím, jak se k tomu venku chovají, a zatím dobrý. Tak doufám, že aspoň půl roku vydrží.
Evaeva u nas to tedy bylo hrozne fiasko. Syn si pral uplne konkretni rc auto, pul roku o nem basnil, v druzine postupne namaloval asi 150 obrazku na tema terenni range rover, takze to neslo, jinak, i kdyz jsme s muzem tusili, ze to bude blbost. A jeste to mame 2x, protoze jsme mysleli, ze mladsi mu do toho pohrabe a bude krik. No kriku jsme se nevyhnuli. Tak jako jisti to to druhe auto, ale nevymysleli jsme to letos vubec! Vetsinou na to mam odhad a umim vybirat dobre darky, ale i mistr tesar se nekdy utne. Ale ta kapla vypada dobre, uz si s tim zacli hrat. Mne tyhlety hracky jak z 17.stoleti prijdou proste nejlepsi![]()
Gatita jo, my máme takový obří pytel dřevěných kostek různých tvarů a taky si s tím hrajou. A letos dostali kuličkovou dráhu connetix a ta má teda velký úspěch, musíme jim dokoupit nějaké ty magnetické díly, aby mohli víc stavět. Oni to teda znají ze školky, takže úplné wow to nebylo, ale baví se s tím.
Oni naštěstí nemají tak konkrétní přání, takže auta mohly být jakékoliv. Jediné, co je na prd, že jezdí na jedno nabití jen dvacet minut, ale to mám dojem i ta drahá.
U nas bolo tiez mrzenie, ale na strane netere. Nasi vzdy dostali o dost menej darcekov, za mna by to stacilo ale nechcela som, aby boli sklamani ked segrine deti dostanu ovela viac. Tak som kazdemu kupila 4 plus sambo kazdemu jeden bez mojho vedomia. A k tomu im tretia sestra dala (aj napriek dohode o jednom dare) tri darceky. No neter si dlho v izbe poplakala nez jej sestra vysvetlila, ze oni dostanu dalsie este u druhej babky. Zobrala to nakoniec dobre, ale mrzelo ma to hodne a sestra bola zjavne nahnevana.
Evaeva kdyz byly starsimu asi dva roky, koupil mu muj tata v nejake chranene dilne krabici drevenych barevnych kostek (i jinych tvaru). Ja z toho tenkrat byla takova rozpacita (cerstva matka, zblbla minimalistickymi pristupy a peclive vybirajici kazdou hracku do domu), ale kluci maji tu stavebnici porad v pohotovosti, hrajou si s tim dost radi, uz nekolik let.
Gatita dřevěný kostky z chráněný dílny podle mě spis znějí jako sen minimalistický prvomatky!
Potrefenáhusa no ale ja si to chtela vybrat sama![]()
Gatita mne to přijde dobrý, my teď dostali od tchyně podruhy stejnou plastovou zirafu s navlikacima kruhama úplně k nicemu, tu první jsem měla doma asi půl roku, tu druhou už jswm vyhodila rovnou
Potrefenáhusa jo vsak jo, vsak pisu, ze ty kostky jsou u nas uz nekolik let oblibene. No a ta zirafa...neni to tak, ze se libila tchyni? Tak moc, ze se ji ted libila znovu a znovu ji koupila?
Gatita podle mě chtěla proste něco koupit a tu zirafu jsem viděla v tetě, takovej ten mekkej lacinej plast, je to i hrozne lehký a vratky
Gatita Prosímtě, já tak dlouho očekávala, že nám někdo takové dřevěné kostky daruje, až je nakonec vůbec nemáme ![]()
Lukasko sa stále hrá na Santu, z tatrovky ma sane a buď je sobi záprah alebo Santa ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.