Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 18:48

Karja joo, nahoru jí tahám na koštěti a stačí to  

Ale to dítě je nezmar. Byla jsem si v týdnu zalyžovat na Mísečkách. A když viděla, že chci jet na sedačkové lanovce, vyprosila si jednu jízdu se mnoj. Jela teda ani ne ve 3 letech Medvědín - Mísečky  Měla jsem jí na pro jistotu na popruhu a kousíček jsem jí musela vzít do ruky, ale stejně jsem na ní pyšná. 

Offline Aranel
6591 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 19:00

MPLee reklama na Mísečky

Offline Karja
44608 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 19:48

Já jsem zvědavá, jak ty děvčata druhého ledna sklepu. Velkamala mě vždycky dost hejtovala a po dobu její nemoci se se mnou víc semkla a má mě už místo tatínka. Celej boží den je mám za zadkem, sambo od rána se snaží seč může, nabízí karty,pexeso, lego, různý i neruzny věci....nic! Maminku. ,,Já vám pustím pohadku,,. ,,Nechci, mama co děláš?,,  Z celýho dne je urval na půl hodiny na nějaký kostky, jinak furt furt u mě, válení, tahání se pod nohama včetně. Teď jedno dítě nespí a já předstírám, že ano:D. To bude fakt krutý, krutý:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2023 20:03

MPLee z téhle sjezdovky mám takový menší hororový zážitek Byly mi asi 4 a naši mně takhle vzali na velkou sjezdovku. Akorát že při tom přejezdu zpět na Mísečky se zvednul vítr a mně to vůbec nejelo, normálně jsem myslela, že tam zůstanu No dopadlo to dobře, naši mně vzali mezi hůlky, ale pamatuju si to do dodnes

Online dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 20:44

Karja 

Muž dnes schytal dobrý stěr od své sestry.

Doporučovala nám svou logopedku a ptá se, jestli nám má předat kontakt. A muž povídá "To se domluv s Vlaďkou, na to já nemám..."

A já to za něj rezignovaně dokončila "... nemám čas, protože chodím do práce."

A švagrová se na něj tak koukla a suše říká "Ordinuje i ráno a právě tam má nejvíc volno, moje známá k ní chodí tak, aby to pak stihla do školky a práce" a to číslo mu poslala

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2023 20:54
Online Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 21:03

Viktor sáhnul na těsto! Nejdřív se sice trochu otřásal hnusem, ale nakonec válel válečky o sto šest a pletl housky (postup má nastudovaný z videa od Blippiho a natrénovaný na gumových hadech ).

Online Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 21:06

A tady dávám pro inspiraci pro domácí tvoření anděla z místní charitativní akce. Ten nápad se mi líbí, toho si necháme jako dekoraci. 

Offline Tabea
8082 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 21:14

Pinot Noir Nebude dlouho trvat a bude užírat

těsto

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2023 21:23
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 21:33

Pinot Noir super! Za chvilu ti bude aj sam vypekat :) 

Offline Karja
44608 příspěvků moje polička 26. prosince 2023 21:34

dzizisketa Přesně jen do nich. Já jsem byla na jedné schůzce ted a jeden pán z volně zúčastněných se mě ptá, takový to klasicky co vánoce, co doma, jestli chvátám, tak říkám, že ne, že s dětmi je muž a on, tak vy máte hlídacího tatínka? Já jsem si říkal, že kdyby se mi ještě náhodou poštěstilo, já bych šel rád na mateřskou, i doma bych všechno dělal, vařil, domácnost zajistil, nejen ty děti hlídal. Tak jsem jen odvětila "no tak představy jsou různý":-D. To známe, že jo!:-D (on teda nějaké odrostlé děti už měl, takže jsem nebyla drzá na někoho, co si to x let přeje;-), to by bylo blbý.

Online Potrefenáhusa
38789 příspěvků moje polička 27. prosince 2023 08:15
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa nechápu tvoje nadšení, mezi rokem a čtyřmi lety mladšího dítěte, mi varianta zůstat s ním sama doma přišla jako ta nejhorší možnost ale muže bych s dětmi do divadla nedostala, takže vesmír je v rovnováze.

Na březen jsem jim koupila lístky na struny dětem, chci jít já, ale nějak nevím, jestli se muž do té doby rozkojí nebo jakÚplně jsem to nedomyslela.

​takže tatínek se rano s divadlem dost zacukal, takže si nechal černýho Petra a do divadla jswm vyrazila já a jsem rada, bylo to boží 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2023 08:26

Potrefenáhusa super! Na čem jste byly? Určitě jste si to užily, je to úplně jiné takhle ve dvou.

Online Potrefenáhusa
38789 příspěvků moje polička 27. prosince 2023 09:19

Evaeva na Louskackovi. Priste chcem zas 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2023 09:39

Potrefenáhusa příště už s oběma, ne?

Kluci byli na Chorea Bohemica, chodíme už roky, já chodila se svou babičkou, oni chodí s tou svojí

Online Potrefenáhusa
38789 příspěvků moje polička 27. prosince 2023 09:41

Evaeva je, na to jsem taky chodila jako dite

no, za rok ještě asi ne, ty 3,5 mi přišly už v pohode, ale mladší dite, i když tam byly, spis ne

navrch ten nakup lístku v červenci a pak se modlit

Offline 711990
18314 příspěvků moje polička 27. prosince 2023 09:55

Louskacka potvrzuju, byli jsme taky a moc jsme si to uzilipristi rok musime jit znova, minimalne aby Tonda dokoukal tech poslednich 10 minut

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2023 09:58

Potrefenáhusa kluci by čistě balet nedali ani teď. Mladší loni půlku té chorei strávil na podlaze Ale líbí se jim to, pamatoval si to celý rok. Nevím, kam jste chodili vy, my tenkrát na Žižkov, ale teď to hrají ve stavovském, takže wow velké divadlo,... Lístky kupujeme v září no, ale ono s nemocemi nevíš dne, tak je to asi jedno.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2023 09:59