Karja asi deti obcas potrebujou vymezit hranice, kam az muzou. Nejen ty tvoje, obecne.
Vše o těhotenství a dětech
Karja peppa pig pouštím jen v Aj, Ovecka shaun je bez mluvení a ted starší na mé né sůl, ale koření, vyšvihla basnicku o korení, a moc hezkou, tak jsem se ptala kdo ji to naucil, tak prece chaloupka na vrsku...o tu kdyz si reknou, poustim moc rada:)
rasaNori Já jsem to možná napsala blbě. Nejde mi o to co pustit, ale jak pustit:-D. Nemám technologie.
Kokoska No jasně, ona třeba ještě vůbec letos neměla sandále, že je nechce, tak jsem jí říkala, bude ti teplo, všichni mají sandále, v létě se nosej sandále, a další kecy, taky jsem nechala jí bejt a dneska jí říkám "vezmeš si prostě ty sandále a nazdar, poručuju ti to já" a normálně si je vzala a vypadala s nima docela spokojeně ted u zubaře:-D
Karja tak zas je fajn, že poslechne, jsou děti, na které to úplně nefunguje, pamatuju si výstupy kdysi s mojí asi čtyřletou ségrou.
Karja ta technologie je vypustenej cert z krabičky, pac je to tam furt, na TV přece jen musis vybrat z programu...pro ty děti teda asi disney+ a my máme chromecast (krabička, která propojí telefon a televizi)
Karja mne přijde, ze kouzlo je v tom občas
ze jsou postaveny před hotovou věc a často proste sklapnou, ale nejde tak řešit všechno
ja mám konečně taky dite po dvou měsících v sandalech, tu zas přesvědčilo, ze v nich muže do vody. Ještě tady prudí se svoji sadou mikin, ale tam si asi budu setrit poslední slovo, až bude 35 ve stínu
Karja mně se nejvíc líbí ten Disney+, je tam peppa, bluey a spousta dalších věcí, různé filmy... U kluků frčí superhrdinové, ale pro holky tam je určitě taky spousta veci.
Potrefenáhusa já sandále nechávám být, muž nosí kecky celé léto. Ta mikina je horší. U nás je teda spíš zájem cokoliv neoblékat, takže den, kdy nemusí mikinu, je dobrý den ![]()
Evaeva já mám u ni podezření na alergii na slunce, takže jakoby tu nechut nosit kratky letní oblečení chápu, ale ty mikiny mi dost pijou krev (ale dneska má letní saty, sandaly a mikinu, tak zas asi nemuzu mít všechno)
Mohučanka já to tak budu mít příští rok taky, ale já jsem v zimě vlastně ráda, že to naplní den
Horší to teda bude, až bude mít mimino svůj vlastní názor. Mimino v kočárku už nespí, takže dávám všechno až od čtyř. Je teda pravda, že tchýně vyzvedává ráda, tak asi část dostane za úkol.O.to.vic.si.pak.clovek.uzije.prazdniny![]()
Potrefenáhusa jasně, ale pocení taky není úplně fajn. Za tričko s dlouhým to nevymění? Kluci jsou pohodlní, takže preferují to, s čím je nejmíň práce a keeny se dají obout i jednou rukou![]()
žluťásek syn se z těch videí docela naučil ten Minecraft ovládat a je to určitě to lepší, co si vybírá na YouTube. I když on sleduje i různá vědecká (ale taky totální kraviny). Zakazuju akorát ta, kde mluví sprostě.
Evaeva ona si prave keeny narozdíl od tenisek sama obout neumí
Potrefenáhusa Tak jí zkus pořídit nějaké košile s dlouhým rukávem. Já teda nevím, jaký je v tomhle výběr v dětském oblečení, ale když jsem musela mít v letních vedrech dlouhý rukáv, tak ta košile přehozená přes tílko, nebo šaty, byla nejvzdušnější a nejpohodlnější (rozhodně míň potivá než mikina a příjemnější než triko s dlouhým rukávem)
žluťásek vieš čo, mal už dlho fakt pauzu od toho minecraftu, pozeral toho grizzyho
, ale teraz akoby sčasti si tie blbosti, čo tam vidí, aplikuje do stavania lega.
Zvládame to akosi, ale nálada mužstva už klesá.
Potrefenáhusa fakt? To byly první boty, které mladší zvládl. (Musí se za to poutko vzadu)
Karja Potrefenáhusa My jsme měli zase předevčírem scénu kvůli kraťasům, chtěl nosit jenom dlouhé kalhoty, tak jsem ráda, že si je nakonec vzal, když tu bylo jenom 26 stupňů, dneska už je přes třicet ![]()
Vloni to byly zase celkově sandály a pak ponožky v sandálech, nechtěl je nosit naboso, tak jsem mu na letošek koupila už předem balík nízkých ponožek, no tak by jednak byl úplně mimo trend, jak jsem zjistila
ale ani je nakonec nosit nechce, chce být právě a jedině naboso.
DruI košile máma malé ségře jako batoleti sháněla po sekáčích, taky nemohla na slunce Potrefenáhusa
Myrtila kluci nosí ponožky do sandálů pořád, neberou si je akorát, když lítají bosy po hřišti, to už si neoblékají. Miminu jsem dneska musela dát dlouhé, protože v kraťasech nechtěl lézt po písku
Já musím říct, že už to nechávám víc na nich. Jako mikinu bych jim dovolit nechtěla, ale kdyby chtěli dlouhé kalhoty, jejich boj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články