Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2025 16:38

Myrtila já jsem ten pocit měla po třetím (konečně), takže je všechno, jak má být. Před tím přesně jak píšeš, klidně už v porodnici Ale jako když se dívám na něco v televizi, třeba jako teď to děcko, tak moje děloha teda křičí hrň sem dítě

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 26. února 2025 16:39

Aranel nebude!

Pro mě ostatně bylo nejhorších těch 8 měsíců předporodních komplikací, porody byly hotovy za 5 a 3 hodiny a odměna byla sladká

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. února 2025 16:42

Muslik Dik :( Moje zubařka je taková rázná Slovenka, ja z ní mam celkem trauma, ne uplne co se týče zákroků, přijde mi pečlivá a asi jsem s kvalitou spokojena, ackoli tohle se dost blbě hodnotí, protože to uplne nepoznáš, ze jo, jestli ti to udělala dobre.

Ale ona je uplne extrémně nepříjemná na svůj personál, hlavně na asistentku. Ja tam loni byla fakt treba 8x, tak to mám celkem nakoukany. Ta asistentka nastoupila nejak nove, tak jsem si ze začátku myslela, ze to je nejaky sladění si pozic, ale trva to celej ten rok. Evidentně se po ni strasne vozí, to je samy "kolikrat jsem vám říkala, ze ten nastroj xy máte dávat tam a tam", asistentka něco ustrašeně pípne, následuje "ted ne, mam tady pacienta, mlčte!", reci typu "jak to chodíte po té ordinaci? Proč nejdete tudy, uz bych ten nástroj mela dávno v ruce, nedupejte ..." ... tezko se to popisuje. Nedovedu posoudit, jestli je ta asistentka fakt tak neschopna, ale rozhodne je psychicky úplně zdeptaná, za celou hodinu řekne tak dvě slova a už tonem, že očekává, že jí snad jedna přilítne. Je to strašně nepříjemný, už jsem i přemýšlela, jak bych to měla řešit, na jednu stranu si říkám, že mi do toho nic není, ale na druhou stranu ... fakt nevím. 

Ja bych v takovém prostředí nepracovala ani kdyby mě platili zlatem, je to úplně toxický uz na první pohled.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 26. února 2025 17:26

MP Meri Lékařka podobnýho ražení měla nastupovat do ordinace za mě. Hned první den rozložila moji skvělou asistentku a naštěstí se nerozpakovala se takhle chovat i před šéfem, takže s ní udělal krátkej proces. V takový atmosféře bych nechtěla být ani jako pacient.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. února 2025 17:30

Len No prave, ja tam hodinu poslouchám, jak někdo někoho fakt nepříjemně péruje ... jako trochu to odvádí moji pozornost od zákroku, tak potud dobry Ale příjemný to neni ani trochu ... mimochodem ty asistetce je odhadem treba kolem 40, takže žádná holka po škole (jako muze bejt rekvalifikovaná, ale stejne).

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 26. února 2025 17:34

Evaeva Hrň sem dítě Moje naopak křičí "a teď už jenom přechod, jupíjej!"

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2025 17:38

Myrtila no jen počkej, moje před rokem taky nekřičela

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 26. února 2025 18:07

Evaeva Huš, nestraš

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 26. února 2025 18:10

Evaeva ale tak jeste tu holcicku, ne?

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 26. února 2025 18:15

MP Meri jeste me napadla klinika Stuchlik. Chvili jsem tam mela deti, nez se mi je podarilo dostat jinam. Tam nas vzali vstricne vzdycky hned, kdyz melo dite pocit, ze ho neco boli v puse. Je to teda za penize, i prevence. Ale dr mi prisla na ty detske zuby rozumna. Ty Moje zuby nebudou spatne, muz tam chodi snad cely zivot (driv tam byl tedy jiny doktor).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2025 19:21

Kokoska divila by ses, kolik lidí už mi něco takového řeklo Jakože než bylo třetí, říkalo mi to snad míň lidí než teď. (Mně to vůbec nevadí)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2025 19:23

Myrtilano tak křičet může, viď Před tím to bylo takové bolestné křičení, teď už jí klidně odpálkuju

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:24

MP Meri my chodíme do DC Mánesova, šli jsme tam za konkrétním doktorem, kterého známe z předchozího pracoviště. Dr Dolejší. Vyloženě dětský zubař to neni, ale s dětma si krásně povídal, všechno jim ukázal, za odměnu vytasil krabici pllnou drobných zvířátek... Mě kdysi musel zfetovat rajským plynem, abych zvládla vstupní prohlídku, jak moc jsem měla paniku ze zubařů. Teď mi bude trhat osmičky a snad bez plynu! Je fakt zlatej a mají smlouvy s pojišťovnama. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:36
Reakce na Mohučanka:

Aranel nebude!

Pro mě ostatně bylo nejhorších těch 8 měsíců předporodních komplikací, porody byly hotovy za 5 a 3 hodiny a odměna byla sladká

​"Předporodní komplikace" je zajímavý synonymum

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 26. února 2025 23:11

Aranel no tak to bylo furt něco, u školky stojí odpadkový koš, u kterého mi dcera vždycky připomíná, že "to je ten koš, do kterého jsi maminko blinkala a já ti držela vlásky", a pak noční výlety do Krče, kde si ten horký brambor, totiž mě, předávala porodnice a urologie - že prý když nerodím, tak ať jdu s ledvinami na urologii a tam zas že když jsem těhotná, ať si vezmu paralen a jdu do porodnice

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 27. února 2025 05:00

Dnes som si (zase) uvedomila, že som nikdy nechcela malého napominat za neobratnost. Keď mu spadla prvá šiška džemom dole na podlahu, ešte som to ustala, ale keď mu rovnako spadla druhá aj tretia, už som mala poznámky. Viem, že to nerobil naschvál, ale chcel sa vyhnúť dotyku s neobľubenym marhuľovym džemom. 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 27. února 2025 08:04

Nemate nekdo zkusenost s temito nepromokavymi kalhotami s lindexu? Dcera uz nechce nosit softky, ze uz ji to zimni obleceni stve. Ale zase potrebuje nejakou druhou vrstvu na cestu do skolky nebo pak na skolkovou prochazku na chladne dny. Vydrzi tyhle? Do deste ma gumove kalhoty s laclem

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. února 2025 08:45

Zuzuli mame, jsou super, blato se z nich zasucha vykartáčuje 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. února 2025 08:56

Zuzuli akorat teda jsou spis širší, mame 116 a doufam, ze vydrzej dlouho

ale maj tu utahovací gumu na knoflíčky v pase 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 27. února 2025 09:06

Potrefenáhusa diky

Mame tu stejnou bundu z decathlonu. Jen uz ji taky nechce nosit. Chce rovnou bundu, ne tu s polstarky