Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline monis
1613 příspěvků moje polička 27. února 2025 09:07

Potrefenáhusa a ty velikosti odpovidaji nebo jsou ustreleny jako u kombinez, ktery jsem vzdy kupovala tak o 2 cisla mensi?

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. února 2025 09:13

monis ja uz ji 116 kupuju bezne, meri 110, kalhoty 110 uz ji bejvaj kratky. Ty kalhoty ji jsou vetsi, ale nevadi to, maj dole manžety, ktery to podrzej, ale 110 by asi klidně mohla mit (ale za ty prachy...radsi vetsi) 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. února 2025 09:17

Zuzuli my mame hlavni bundu oblíbenou z lindexu (to bude příští rok velky mrzeni, az ji začne nosit segra, mame ji ve 3 velikostech, ale starší uz koupim jinou, aby neměly stejný, alw budu muset asi nějak hodně přitlačit se vzorem, aby to rozdejchala)

Offline Muslik
568 příspěvků moje polička 27. února 2025 09:34

MP Meri kdybys nakonec šla do toho zařízení na Praze 3 v milesovske, jak ti tady doporucovali, dej vědět, nebo já se doptam, protoze bych se možná hecla a přehlásila se s dcerou , už to že je to za rohem a nemuset jezdit do strasnic by mi dost pomohlo. Ale aby to nebylo nakonec z bláta do louže. Nejde mi o mě, já budu chodit kamkoli, naštěstí mám tuk tuk neproblemove zuby, ale dcera proste nespolupracuje a nejsem si jista zda to bude jinde vlastne jine, jde mi prostě hlavně o příjemný laskavý přístup k tomu dítěti, ja nejsem nějaký sluníčkar, ale sama mám z dětství ze zubare trauma a úplně zbytečně, tak chci aby aspoň dcera se tomu vyhnula

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 27. února 2025 09:34

PotrefenáhusaMyslíš tu fialovou? Tak tu máme taky a čoveče, po třech letech obliby to sundala, mrzení z toho nebylo, pak jí nechtěla nosit ani jako náhradní, že je moc dětská. Ted ji nechce nosit ani ta mladší, ale ta není tak tvrdohlavá:-D.

Stejný měly holky taky, ale byla tam vždycky nějakej rozdíl, bledost barvy, drobná uprava vzoru podle kterého se to dalo velmi lehce rozeznat. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 27. února 2025 09:45
Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 09:45

Karja rozeznal to i sambo? Protože u nás to je vždycky vždyť jsou obě proužkovaný, tak jak to mám poznat?

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 27. února 2025 09:47

Potrefenáhusa ona nejradeji nosi nepromokavou bundu z tchiba, ale ted v tech mrazech nosila tuhle decathlonovskou. Zatim je dobry, ze nosi jakekoliv ruzove nebo fialove obleceni, co ji koupim, uplne si vzory nevybira.

Ale vcera me sokovala, vybrala si cerne boty. Doted jsem z toho v soku. Maji teda ruzovou patu, ale zkousela stribrne s duhou, ruzove s barevnou podrazkou, fialove metalicke i ruzove se trpytkami, ale sama si rekla, ze chce ty cerne, ze jsou nejpohodlnejsi. Jeste pred rokem by se nacapala do cehokoliv, hlavne ze to je ruzove a trpyti se to

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. února 2025 09:53

Zuzuli my jsme zatím furt v ty fázi je to ruzovy/fialovy a třpytí se to :-)))

Karja jo, tu - ale u nás jsou strašný řvaní to je moje a ja první, tak nevim, jestli kousne stejnou bundu, radši bych se tomu vyhnula uplne 

muz bundy nerozezná, ale tam je to jedno, jestli budou stejny nebo jiny, nepamatuje si nic, musej mu ro rikat deti 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 09:57

Potrefenáhusa když u nás to nepoznají ani ty děti kolikrát, jak po sobě dědí. Taky už se stalo, že jim nevěřil Ty kalhoty jsou Olíka! Ne, obleč si je, jsou PO Olíkovi! Nebyly, O. je pořád nosil

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 09:58

Zuzuli kde jste byli pro ty boty? Staršímu jsem tu včera vylovila nějaké z podzimu ze slev. Podle mě mu sedí hezky, ale on prudí, že mu padají z paty. Tak ho chci vzít do obchodu.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 27. února 2025 10:05

Evaeva v littleshoes na Smichove. Byla tam fakt mila prodavacka, co premerila nozicku a podle toho pak sama prochazela rozmery bot a jen nam nosila krabice ruzovych trpytivych bot na vyzkouseni, zatimco se tam dcera houpala v koutku

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 27. února 2025 10:06

Evaeva Spíš si to rozeznaly samy a to ony si dávají hodně pozor aby si nevzaly něco té druhé. 

Potrefenáhusa U nás bylo ted několik docela pořádných zimních dní a ta bunda mi nepřijde (možná tím jak je z druhé ruky) nějak extra teplá, takže jsem jí pak starší už nekoupila znovu. Koupila jsem ji od značky Kamik, je teda ta bunda taková objemově mohutnější než ta lindex, ale teplá a zároven dost lehká, má dobrou délku. Fakt se mi líbí po všech směrech, koupim ji i mladší. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 10:12

Zuzuli díky, to jsem chtěla slyšet Budu muset asi i s miminem, ale to ještě počkám.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. února 2025 10:26

Karja ja mam do zimy perovku ze zary, fakt je z peri, ale jak se to nase dite furt valí v nejakym humusu, davam to jen do mrazu

Zuzuli a jaky jste vybraly? Ja včera objednala frodda, ale jsem z toho fakt otrávená, koely zúžili, baby bare jsou všude vyprodaný, fakt už nevim, co koupím, jestli ji ty frodda nebudou 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 27. února 2025 10:37

Evaeva Já jezdím pro boty na vaši stranu Prahy, na Ohradě je prodejna Bfoot botky. Obchod vypadá malý, ale paní vždycky našla dost modelů i na synovy speciality a všechno sedělo perfektně. Jen se tam musíš objednat na čas (ale zase jste tam pak sami, což já preferuju). 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 27. února 2025 10:43

Potrefenáhusa tyhle babybare. Frodda ji tlacily na nartu, mely hodne vysoky jazyk. Ale tyhle ji hezky sedly, ona ma uzkou patu, treba v protetikach nebo d.d.step plavala.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 10:45

Len já jsem na ní koukala, ale těch modelů mají málo. Nemají nová frodda například.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 10:48

Potrefenáhusa mým klukům ty jarní frodda moc neseděly, ale teď je chci znovu zkusit staršímu. Baby bare sedí perfektně, ale starší šíleně ničí tu špičku. Ještě můžeš zkusit ten starší model jonapu, ten taky seděl pěkně, akorát opět nemá okopNebo ty ailly, ty si nezkoušela? Stojí teda raketu 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. února 2025 11:15

Zuzuli a ty ji jsou? Protoze to jsou fakt široký boty, o hodně širší než protetiky nebo ddstep, ale maj tu úzkou patu, na ty naše ploutvicky akorat 

Evaeva na ty aylla jswm koukala, ale "holčičí" barvy delaj jen s bílou podrážkou a bojim se, jsk by vypadal ten velkej bilej okop, taky jsou stejne široký jako koely, ktery jsem ted vracela. U jonapu zas pisou, ze se špička mírně stáčí dovnitř a nase deti maj ty rozšiřující se nohy v prstech 

baby bare maj zas pouze v ty barvě, co ma zuzuli a tam se bojim, ze ten cas ted jeste nenazral