moora ke mně by se 56 ani nestihla dostat než by z toho vyrostli. Za mně je ideální 62 nebo 68. Furt lepší to případně sušit v šuplíku než ani nepoužít. Jestli to mimino má 3,5 kila, tak nosí 50/56 už teď.
Vše o těhotenství a dětech
Mimino si samo obulo boty a teď řve u dveří. Uf, tohle bude dlouhý den.
Ja koukám, co ty naše mimina nosily v par měsících a tyjo, hrňte sem další dítě!
Potrefenáhusa ![]()
(já to taky znám, i když v jiných souvislostech)
Evaeva u nás už urcite neni v planu, ale bejt mladší, jdu do toho hned
Potrefenáhusa u nás už taky ne. Kdyby byl muž nadšenější, asi bych se nechala ukecat. Ale není tu už na to energie ani chuť.
Potrefenáhusa Evaeva já jsem tehle smutek, že už nebudu mít nikdy mimino měla naposledy v šestinedělí po druhém porodu. Pořád jsem vysedávala u postýlky a dojímala se, jak je to hrozný. Pak když začal masakr s dvěma malýma dětma tak se to za chvíli překlopilo do díky bohu, že už nebudu mít další mimino. No a teď jsme byli na návštěvě u šestinedělňátka a už jsem úplně v bezpečí, pochovala jsem si pět minut a ráda odjela pryč![]()
monis jojo, já když si představim, že bych byla třeba 10 let v kuse na mateřské, polívá mě pot:D.
monismně mimina vůbec neberou a po čtvrté bysme to už nedali. Když už tak těhotenství a porod. Mrzí mě, že malý bude sám, kluci se mají navzájem, myslím teď v dětství, on je pro ně jen malý brácha, i když ho mají rádi. A pak mně mrzí, že už to pomalu končí, že za chvíli bude jen práce a úkoly a kroužky. Žádné vysedávání na hřišti, dopolední plavání a objevování světa. Ale zároveň se fakt těším, až vyroste i ten poslední
On je první dítě, u kterého jsem si v porodnici řekla, že stačilo a i mi to dlouho vydrželo. Teď sice občas vzadu slyším takový hlásek, ale je fakt malý, jsem si jistá, že máme hotovo. Pokud teda příroda nebude mít jiné plány, člověk nikdy neví ![]()
Karja jako to je další věc, už jsem skoro osm let doma, i když jsem půlku z toho aspoň trochu pracovala, bylo to jen z domova a jen přicmrndávání
Potrefenáhusa já právě na mimina vůbec nejsem, to mi vážně nechybí. Teď s posledním to bylo někdy vážně frustrující (ne, že by tolik řval a nespal, mně to prostě nějak nic nedává)
Evaeva no jo,ale pracovala, to se počítá. To je rozdíl od vůbec!
Karja no vzhledem k počtu hodin velmi malý
Ale jsem za to ráda
Evaeva Takže přecik jenom pohodinda! :D
Kan nechápu? Pro mě je mateřská nebo spíš rodičovská vážně dovolená, nikdy jsem netvrdila opak, jestli to myslíš takhle.
Já když vidím fotky svého ňuňu miminečka, moje děloha křičí: dej si bacha ![]()
Evaeva s těmi většími dětmi je to jiný, ale teď mám úvazek 0.75 a jde ještě i to vysedávání na hřišti. Zároveň už jde jít na dlouhý výlet, není potřeba řešit spaní, kočáry, v restauraci vydrží bez koutku i jiný zábavy...
Já jsem teď fakt spokojená, syn je už parťák.
žluťásek vždyť píšu, že se těším, až taky vyroste
je to jednodušší, to určitě. Ale ten věk od roka a půl do těch šesti je hodně super, pak už trochu frackovatí![]()
Ale s tou prací moc nevím, těším se zase na "normální" život, ale pořád mi to vychází, že to bude honička i s půl úvazkem. Ale je fakt, že kluci už si pak kroužky možná i sami oběhají, minimálně ze školky dojdou sami, až toto nastane.
Potrefenáhusa nene kdyby se deti fasovaly trilety. Kez by!
Děti by se měly fasovat plnoletý, vystudovaný a s vlastním bydlením. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí