Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 09:23

moora ke mně by se 56 ani nestihla dostat než by z toho vyrostli. Za mně je ideální 62 nebo 68. Furt lepší to případně sušit v šuplíku než ani nepoužít. Jestli to mimino má 3,5 kila, tak nosí 50/56 už teď.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 09:42

Mimino si samo obulo boty a teď řve u dveří. Uf, tohle bude dlouhý den.

Online Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 12. března 2025 09:59

Ja koukám, co ty naše mimina nosily v par měsících a tyjo, hrňte sem další dítě! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 10:00

Potrefenáhusa (já to taky znám, i když v jiných souvislostech)

Online Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 12. března 2025 10:11

Evaeva u nás už urcite neni v planu, ale bejt mladší, jdu do toho hned 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 10:16

Potrefenáhusa u nás už taky ne. Kdyby byl muž nadšenější, asi bych se nechala ukecat. Ale není tu už na to energie ani chuť.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 12. března 2025 11:50

Potrefenáhusa Evaeva já jsem tehle smutek, že už nebudu mít nikdy mimino měla naposledy v šestinedělí po druhém porodu. Pořád jsem vysedávala u postýlky a dojímala se, jak je to hrozný. Pak když začal masakr s dvěma malýma dětma tak se to za chvíli překlopilo do díky bohu, že už nebudu mít další mimino. No a teď jsme byli na návštěvě u šestinedělňátka a už jsem úplně v bezpečí, pochovala jsem si pět minut a ráda odjela pryč

Online Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 12. března 2025 12:34

Evaeva monis ja jak jsem z tech NAŠICH mimin vzdycky uplne vytavena, tak chci vzdycky okamzite hned vic a vic a vic 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 12. března 2025 12:38

monis jojo, já když si představim, že bych byla třeba 10 let v kuse na mateřské, polívá mě pot:D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 12:39

monismně mimina vůbec neberou a po čtvrté bysme to už nedali. Když už tak těhotenství a porod. Mrzí mě, že malý bude sám, kluci se mají navzájem, myslím teď v dětství, on je pro ně jen malý brácha, i když ho mají rádi. A pak mně mrzí, že už to pomalu končí, že za chvíli bude jen práce a úkoly a kroužky. Žádné vysedávání na hřišti, dopolední plavání a objevování světa. Ale zároveň se fakt těším, až vyroste i ten poslední On je první dítě, u kterého jsem si v porodnici řekla, že stačilo a i mi to dlouho vydrželo. Teď sice občas vzadu slyším takový hlásek, ale je fakt malý, jsem si jistá, že máme hotovo. Pokud teda příroda nebude mít jiné plány, člověk nikdy neví

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 12:41

Karja jako to je další věc, už jsem skoro osm let doma, i když jsem půlku z toho aspoň trochu pracovala, bylo to jen z domova a jen přicmrndávání

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 12:43

Potrefenáhusa já právě na mimina vůbec nejsem, to mi vážně nechybí. Teď s posledním to bylo někdy vážně frustrující (ne, že by tolik řval a nespal, mně to prostě nějak nic nedává)

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 12. března 2025 12:48

Evaeva no jo,ale pracovala, to se počítá. To je rozdíl od vůbec!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 12:49

Karja no vzhledem k počtu hodin velmi malý Ale jsem za to ráda 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. března 2025 13:04

Evaeva Takže přecik jenom pohodinda! :D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 13:16

Kan nechápu? Pro mě je mateřská nebo spíš rodičovská vážně dovolená, nikdy jsem netvrdila opak, jestli to myslíš takhle.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. března 2025 13:45

Já když vidím fotky svého ňuňu miminečka, moje děloha křičí: dej si bacha

Evaeva s těmi většími dětmi je to jiný, ale teď mám úvazek 0.75 a jde ještě i to vysedávání na hřišti. Zároveň už jde jít na dlouhý výlet, není potřeba řešit spaní, kočáry, v restauraci vydrží bez koutku i jiný zábavy...

Já jsem teď fakt spokojená, syn je už parťák.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 13:52

žluťásek vždyť píšu, že se těším, až taky vyrosteje to jednodušší, to určitě. Ale ten věk od roka a půl do těch šesti je hodně super, pak už trochu frackovatí

Ale s tou prací moc nevím, těším se zase na "normální" život, ale pořád mi to vychází, že to bude honička i s půl úvazkem. Ale je fakt, že kluci už si pak kroužky možná i sami oběhají, minimálně ze školky dojdou sami, až toto nastane. 

Online Jos
příspěvků moje polička 12. března 2025 14:13

Potrefenáhusa nene kdyby se deti fasovaly trilety. Kez by! 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 12. března 2025 14:19

Děti by se měly fasovat plnoletý, vystudovaný a s vlastním bydlením.