Potrefenáhusa jo, Tesco je dobrý, ale mají toho míň a míň
Vše o těhotenství a dětech
PotrefenáhusaTesco podle mě hrozně upadlo, na R. jsem odtud měla spoustu krásných a kvalitních miminích věcí, na V. už jsem tam nekoupila nic, nabídka se smrskla na pár kusů.
Diky vsem! Na navstevu nejdem, jde o dite kolegy a manzel mu to preda. Vezmu teda radsi neco vetsiho, jde teda spis o symbolicky darek. Taky me napadla nejaka hracka a poukazka do DM, mozna by ty detsky kosmetiky, praci prostredky apod. podle vlastniho vyberu ocenili vic, pliny nevim, jestli maji latkovy nebo jednorazovky.
Pinot Noir hodně toho mívali v Edenu, ale jezdi tam přes půl Prahy, že jo. Tam je to Tesco velké, dvoupatrové, teda aspoň před pár lety bylo.
Kokoska já bych řekla, že pěkné bodýčko užijí. Jako poukázka do dm určitě ladem ležet nezůstane, ale přijde mi to takové neosobní. Bodýčko a něco na zub pro maminku třeba mi přijde lepší.
Evaeva a radsi dlouhy rukavky nebo kratky? Kdyz do toho bude dorustat, muze uz pak byt teplo.
Kokoska teď se narodilo? Já preferovala spíš dlouhý, krátký bych řekla, že jsou pro vyloženě do horka, dlouhý řeší i ochranu před sluncem. Ale kluci jsou podzimní, tak trochu teoretizuju![]()
Evaeva mne to obleceni uplne jako nej darek neprijde. Navic se na cloveka navali tuny od vsech moznych kamaradek a kolegyn. Kdyz uz tak jsem vybirava a fakt preferuju ten Lindex. Mama mi treba kupovala dost HM nebo Lidl a to byly proste hadry. Ted na predskolaka je to jedno, to je skoda i z pepca
.
Jos no vidíš, k nám se zas tolik lidí nehrnulo
bodýček jsem potřebovala rozhodně víc než jsem měla. Mně teda oblečení hodně tahala babička, její záliba bylo obcházet sekáče, ale tam najdeš spíš slušné kalhoty a svetříky než bodýčka, takže kluci měli třeba šest svetříků a osmery manžestráky. I když v té nejmenší velikosti jsem měla snad všechno od ní a po ségře teda.
Ale mně ty poukazy do dm a podobně přijdou takové o ničem. Jasně, člověk to utratí, ale radost mu to neudělá.
Evaeva ja podedila po kamosce a kolegyni a bylo toho az moc. A neco jsem si samozrejme koupila sama, to zas clovek neodola. A pak taky zalezi, jestli je to prvni mimino nebo dalsi. To uz pak je clovek hodne nad veci...
A paradoxne jsem poukazkovy typ. Takze kazdy rok mam od mamy do DMka a Tchiba, od svagra na knizky a tak. A mam z toho strasnou radost. Nejvic by se mi libila od muze treba do Sephory, ale on je natvrdly, takze mam smulu
.
Jos no tak na ty knihy třeba, ale dm a podobně, to utratíš za spotřební věci, které by sis stejně koupila, je to jako dát peníze. Já to dostávám od tchýně několikrát do roka a pak to utratím za přesnídávky a kapesníky.
Já mám ráda poukázky na masáže, do restaurací,... Ale to mamince - kolegyni nedáš, jednak bude teď spíš doma a pak ta částka musí být vysoká, aby z toho něco bylo.
Potrefenáhusa ja mam Tesco rada cim dal vic. Zvlast ve slevach, to se snazim aspon jednou do Letnan zajet, minule bylo docela dost veci i v Mlade Boleslavi a v Brne jsem mela nejradsi Krpole
Zvlast ty zebrovany veci maji super. Dcera ma nejlepsi leginy ze setu s barbie trickama, syn mel jejich pyzama na zip a mela jsem je radsi nez z Lindexu. Fusekle uz jinde nekupuju. Ted nove jsem tam objevila takove, co jsou kolem kotniku taky zebrovane a krasne drzi. A maj i ruzove! A taky maj dost tlapkove patroly, Bluey, hotwheels a jinych potisku, co moje deti vyzaduji ![]()
Kokoskavelikost tezko odhadovat. Dcera nosila 56 do pul roky, syn kolem 4m. Co vzit rovnou neco vetsiho? Nebo treba merino kuklu na rocni dite? Prvni pribor? Ale ja jsem poukazkovy typ, takze me by poukazka do DM potesila vic nez bodycko. Ja pak mela pocit, ze musim vsem podekovat a poslst fotku jak je v tom dite oblecene, jako dukaz, ze to nosi... no spoustu tech oblecku meli na sobe presne na tu jednu fotku a pak mi to bylo akorat lito.
MPLee no ty Letňany mám ještě dál než ten eden
Tady bývalo fajn na Zličíně, ale z půlky je Decathlon a už tam skoro nic nemají. I když teď jsem tam koupila miminu bundu za 120![]()
Ale koupila jsem před pár lety balík věcí tenkrát na staršího za pár korun. Byl to kup století, asi za 350 včetně dvojich softshellek v super stavu. A tam bylo tolik hezkých triček z Tesca. Vydržely její dítě, moje dítě a teď je nosí mladší a pořád jsou hezká. Ale přímo v obchodě jsem taková nikdy neviděla ![]()
Evaeva Ja si prav ev DMku kupuju i dekorativku nebo kosmetiku pro sebe, zdrave potraviny. Je to asi muj nejoblibenejsi obchod. Se zbytkem mas pravdu. Ale ja treba na masaze nechodim a o vochery nestojim, protoze to vyzaduje planovani. Aspon s malym ditetem, presne jak pises. A pro cloveka mimo rodinu je hrozne tezke se trefit. Ale to vazne fabuluju, ja jsem od nikoho zadny darek pro mimino/sebe nedostala. Podedila, to jo a casem zacly neco davat babicky. Ale nejake podarovavani se nekonalo.
MPLee uvidim, jaky bude vyber, nejak to kdyztak zkombinuju.
MPLee ježiš, tak to mně v životě nenapadlo dělat takovou děkovnou fotku ![]()
U nás se teda užilo všechno z těhlech základních věcí, i kdyby to měli mít jednou. (Většinu 56 měli přesně jednou
)
Jos já tam taky kupuju kosmetiku a tak, ale kopím jí tam nezávisle na poukázce, neřeknu si, že jsem dostala kartičku, tak si koupím něco dražšího. Hezké bodýčko mně na tom dítěti potěšilo. I když ho za půl hodiny poblil ![]()
Evaevapoukázka do DM je ještě strašnější než peníze. Ty jsem schopna vzít a koupit si neco trvalejšího nebo na památku. Nějak nevím, co bych si trvanlivého kupovala v DM kromě testovin.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí