Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 11. března 2025 21:01

MPLee ty sezonní věci mi přijdou fakt těžký odhadnout, merino kuklu mělo naše roční dítě 50 a letos už byla mala, kamaradky dcera nosí ve 3 letech 44

ja myslim, ze ten Lindex je takovej univerzální dárek, maj ty veci na ty mimina krasny a ty rostoucí body vydrží několik velikosti. Nebo ty overaly na zip, akorát ty ceny uz tam jsou dost maso

ja jsem jeste vysazena na mimini tepláky s vysokým pasem, tomu jsem věnovala u obou dost casu a energie, je to kupodivu docela nedostatkovy zboží 

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 11. března 2025 21:04

continuity ja bych to docela ocenila, s tim miminem tam člověk utrácí statisíce, od kolegy z prace by mi nevadilo, ze je to neosobní 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. března 2025 21:10

Potrefenáhusa jo, ty jsem kupovala taky a do ted se snazim pro kazdyho jedny takovy halhity na dlouhe cesty v aute mit. Melo je sveho vasu i hm. 
s kuklama a cepicema - dcera nosi uz 3,5 roky kuklu 6-12 mesicu od Reimy a syn ma uz 2 roky merino fleece kuklu, ale jo, je to loterie jako se vsim.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 11. března 2025 21:15

continuity ja jsem u vetsiny darku spis vdecna, ze to nic trvaleho neni. Poukazka do dm mi prijde super. I kdybych ji prave mela itratit za ty testoviny. Ale ja obecne nemam moc darky rada. Nepotrebuju je dostavat a nebavi me je vymyslet.

Online Myrtila
5359 příspěvků moje polička 11. března 2025 21:15

Kokoska Já bych teda oblečení v předpokládané velikosti třeba na roční dítě nekupovala, to je dost ošemetný trefit. Dost jsem toho takhle dostala a teď to nepoužitý i druhým dítětem prodávám na vinted.
Aneb třeba předpoklad, že ve velikosti 74 bude v létě sedět v kočárku, úplně nevyšel, mladší, stejně jako starší, ji nosí teď ve 4 měsících, a podobně. 
Jestli to má být symbolický dárek, vzala bych asi jakékoli body nebo hračku, co se ti bude líbit, k tomu čokoládu pro maminku, do hezké taštičky s tím, a hotovo

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. března 2025 21:27

Já bez DM odchovala dvě děti, takže životně nutné to není. Za poukázku tam bych moc ráda nebyla, v docházkové vzdálenosti není, takže buď MHD směr centrum s nějakými přestupy, nebo třístovkovým autobusem, které jsem s kočárkem nenáviděla, protože se nastupuje jen předními dveřmi a to neustálé doprošování se řiditelů autobusů, aby mi otevřeli vzadu, jsem si pokud možno odpustila. 

Za mě body velikosti 56 nebo 62 ideál, s blicím dítětem jsem jich měla pořád málo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2025 21:31

Pinot Noir já jsem v dm dvakrát týdně, ale poukázku taky nechci

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. března 2025 21:49

Bože můj, ty úkoly z matematiky - to nemůže být moje dítě!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. března 2025 23:32

Pinot Noir tak se myslím musí při úkolech z matematiky cítit můj muž  

(Zatímco já se snažím pochopit zadání )

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 12. března 2025 05:40

Pinot Noir ha, začali sme včera dorábat zameškané, a ako prvú si vybral matiku. Čože, to pocitanie do 100 by aj išlo, ale každý príklad iný výmysel so zadanim a zapisom, tak yo bola lahôdka, mu to vždy vysvetliť. Na kieho anciáša vymýšľaju všelijaké pyramídy a reťaze?! Minule prišla kolegyňa matikárka od štvrtákov s tým, že mali otrasným spôsobom spamati počítať, tak to zavrhla a naučila ich pod seba.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 12. března 2025 06:52

letfenixa no to je jedna věc, že ta zadání jsou kolikrát úplně nesmyslná a vlastně obsahují i chyby, a druhá věc je to dítě, které se tváří, že na něj mluvím japonsky a podle mě se mu okamžitě vypne mozek, jak mu začnu něco o matematice říkat.

Ale už chápu, jak se cítí muž, když začne vysvětlovat nějaké IT záležitosti mně - taky se mi vypne mozek.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 07:46

Pinot Noirmně IT záležitosti radši ani nevysvětluje

Matika je u nás v pohodě, ale čtení a psaní Já vím, po kom to asi má a co z toho vyroste, takže jsem vesměs v klidu, ale někdy si taky říkám, že to snad není možný, když potřetí přečte slabiku kla jako kmal a následně se zhroutí.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 12. března 2025 08:54

Kokoska kup bodycko v lindexu. Jsou rostouci, mensi velikosti jsou zavinovaci, po vyprani to furt drzi tvar a maj moc pekny vzory. Jsou drazsi, takze je to i peknej darek. Na novorozene 56 akorat. Tak to bude nosit mesic, no a co...

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. března 2025 08:56

moora spis mi prijde, ze na ty novorozence ma kazdej nachystano, takze se pak na to dostane třeba 2x nebo vubec. 68 nosej i pul roku 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 12. března 2025 08:59

Potrefenáhusa to jo, ale bude to 5 mesicu susit v supliku

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 12. března 2025 09:03
Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 12. března 2025 09:07

999 Tohle je super, dvojcata to taky milovala. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. března 2025 09:14

999 to je hezky, dik.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. března 2025 09:18

moora do lindexu se chci podivat, ale asi bych vzala o cislo vetsi. Ta mimina fakt rostou skokem.

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 12. března 2025 09:23

moora No a víš jak se potom to větší číslo hodí, když ti pak dítě nečekaně vyroste ;o)