Raduza pockej, ale to muzes. Takhle si rimsti cisari vybirali nastupce
. Ale ti predskolaci uz jsou aspon partaci.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Jo a ty keeny letní taky sháním, jako tak pasivně, ale nenarazila jsem na ně nikde. Stříbrný teda, ty jsem vyhodnotila, že vypadají nejméně sportovně a hodí se i k šatum a tak. Ale, ale naše děvče bude letos poptávat samozřejmě už i fashion sandále, z čehož nejsem moc hin, ty keeny jsou prostě lepší, pohodlnější, a žádný výlety typu "jen do města na zmrzlinu nepodnikáme. Ale chápu jí, chápu!
Karja na oficiálních stránkách máj ted slevy taky a nejsou tam za ty zalandovy ceny, ale jen 30%. Máj tam takovy celoruzovy vcetne podrážky, nevypadaj zle

Potrefenáhusa Jo, ty celoružový nejsou špatný!
Jos jo, ja bych klidně přeskočila tu batolecí fázi
i když malý dítě je ted mimořádně rozkošný a ňuňavý, tak zase si to občas docela užívám, kvůli šišatý housce a oloupanýmu banánu rve docela snesitelně
Potrefenáhusa mně přijde hezké, jak poznávají svět, říkají první slova... I blbý holub na trávě je zážitek. I když řev kvůli špatně otevřenému jogurtu bych si odpustila ![]()
Evaeva jo, to je moc hezky
Potrefenáhusa na mně byla nedávno mladší dost našvaná protože moc foukal vítr a jako všechno ostatní to byla moje vina![]()
monis u nas tohle umi i skoro pětiletá ![]()
Potrefenáhusa to je prý taky nějaká vývojové fáze nebo co. Prý takhle viní rodiče i za nemoc.
Potrefenáhusa U nás to zvládá i skoro osmiletá
ale i ona jednou emocionálně dozraje a bude to dobrý!
Koupila jsem body v souprave s teplackama vel. 62, v Lindexu. Tatinek je velky, fakt kus chlapa, tak treba mimino rychle poroste.
Kokoska Lindex má ty veci fakt krásný, tim se podle mě neda udělat chyba s dárkem, dlouho to vydrží a jeste to prodáš i s dirou ![]()
![]()
Potrefenáhusa je to oboje "rostouci", body ma ty dvoje patenty a teplacky ohrnovaci naplety v pase i na nozickach. Tak snad to uzijou.
Máme za sebou s Viktorem odběr krve a hned pět dní na to očkování, za dva týdny bude mít další očkování. Hrozně jsem se toho bála, a jak se blížil březen, normálně se mi dělalo fyzicky zle. Endokrinologii zvládl bezvadně, nechal se poprvé v životě změřit a zvážit, na poslech srdce a prohmatání krku jsme ho teda s paní doktorkou přemlouvaly dlouho, nakonec pomohlo říct si, kolik minut si ještě může hrát a v kolik to zvládne. A fakt zvládnul. Doktorka teda opravdu zlatá. Odběr byl s řevem hrozným a pak se mnou celou cestu z nemocnice nemluvil, ale za pět dní šel k jiné lékařce, sice jsem viděla, že se bojí, ale šel po svých a zvládnul to. Očkování obrečel, ale takhle jistě brečí i další děti. Na to další očkování sice asi dobrovolně nepůjde, ale i tak by to byl jen jeden horor místo tří, jak jsem čekala.
. Jsem z toho úplně naměkko.
Pinot Noir to se tak krásně čte
. A třeba překvapí a dá i to další očkování
.
Pinot Noir naprostá paráda!
Pinot Noir No ale to je super, však v pěti letech ještě ta moje dcera plivala v ordinaci. Takže Viki velkej nadstandard, velkej!
Pinot Noir Viki je frajer!
Syn byl na odběru krve minulý týden, bal se hodně (řekla jsem mu to ale až v ordinaci), ale zvládl to dobře. Tak jsem zavzpomínala, jak se tam před dvěma lety strachy lehal na zem a doktor na to odvětil, že jsem jedna z dvou matek, co tam kdy dítě zalehly, aby ho mohl naočkovat. To už musí být kolik let, úplný zalehnutí si ani nepamatuju, jen že jsem ho na lehátku v sedě držela v šatech rukama i nohama. V té praxi je několik pediatrů, děti vezme ten, na koho to vyjde, takže tam těch pacientů mají fakt hodně. No, zanechali jsme nehynoucí dojem... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí