Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 12. března 2025 14:20

Raduza pockej, ale to muzes. Takhle si rimsti cisari vybirali nastupce . Ale ti predskolaci uz jsou aspon partaci. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 12. března 2025 14:23

Potrefenáhusa Jo a ty keeny letní taky sháním, jako tak pasivně, ale nenarazila jsem na ně nikde. Stříbrný teda, ty jsem vyhodnotila, že vypadají nejméně sportovně a hodí se i k šatum a tak. Ale, ale naše děvče bude letos poptávat samozřejmě už i fashion sandále, z čehož nejsem moc hin, ty keeny jsou prostě lepší, pohodlnější, a žádný výlety typu "jen do města na zmrzlinu nepodnikáme. Ale chápu jí, chápu!

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. března 2025 14:25

Karja na oficiálních stránkách máj ted slevy taky a nejsou tam za ty zalandovy ceny, ale jen 30%. Máj tam takovy celoruzovy vcetne podrážky, nevypadaj zle 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 12. března 2025 14:31

Potrefenáhusa Jo, ty celoružový nejsou špatný!

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. března 2025 14:31

Jos jo, ja bych klidně přeskočila tu batolecí fázi 

i když malý dítě je ted mimořádně rozkošný a ňuňavý, tak zase si to občas docela užívám, kvůli šišatý housce a oloupanýmu banánu rve docela snesitelně 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 14:52

Potrefenáhusa mně přijde hezké, jak poznávají svět, říkají první slova... I blbý holub na trávě je zážitek. I když řev kvůli špatně otevřenému jogurtu bych si odpustila

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. března 2025 15:01

Evaeva jo, to je moc hezky 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 12. března 2025 15:16

Potrefenáhusa na mně byla nedávno mladší dost našvaná protože moc foukal vítr a jako všechno ostatní to byla moje vina

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. března 2025 15:38

monis u nas tohle umi i skoro pětiletá

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 15:41

Potrefenáhusa to je prý taky nějaká vývojové fáze nebo co. Prý takhle viní rodiče i za nemoc.

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 12. března 2025 16:02

Potrefenáhusa U nás to zvládá i skoro osmiletá ale i ona jednou emocionálně dozraje a bude to dobrý!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. března 2025 18:25

Koupila jsem body v souprave s teplackama vel. 62, v Lindexu. Tatinek je velky, fakt kus chlapa, tak treba mimino rychle poroste.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 12. března 2025 18:28

Kokoska Lindex má ty veci fakt krásný, tim se podle mě neda udělat chyba s dárkem, dlouho to vydrží a jeste to prodáš i s dirou

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. března 2025 18:40

Potrefenáhusa je to oboje "rostouci", body ma ty dvoje patenty a teplacky ohrnovaci naplety v pase i na nozickach. Tak snad to uzijou.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 12. března 2025 21:27

Máme za sebou s Viktorem odběr krve a hned pět dní na to očkování, za dva týdny bude mít další očkování. Hrozně jsem se toho bála, a jak se blížil březen, normálně se mi dělalo fyzicky zle. Endokrinologii zvládl bezvadně, nechal se poprvé v životě změřit a zvážit, na poslech srdce a prohmatání krku jsme ho teda s paní doktorkou přemlouvaly dlouho, nakonec pomohlo říct si, kolik minut si ještě může hrát a v kolik to zvládne. A fakt zvládnul. Doktorka teda opravdu zlatá. Odběr byl s řevem hrozným a pak se mnou celou cestu z nemocnice nemluvil, ale za pět dní šel k jiné lékařce, sice jsem viděla, že se bojí, ale šel po svých a zvládnul to. Očkování obrečel, ale takhle jistě brečí i další děti. Na to další očkování sice asi dobrovolně nepůjde, ale i tak by to byl jen jeden horor místo tří, jak jsem čekala. . Jsem z toho úplně naměkko.

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 12. března 2025 21:30

Pinot Noir to se tak krásně čte . A třeba překvapí a dá i to další očkování .

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 21:42

Pinot Noir naprostá paráda!

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 12. března 2025 22:20

Pinot Noir No ale to je super, však v pěti letech ještě ta moje dcera plivala v ordinaci. Takže Viki velkej nadstandard, velkej!

Online Tabea
8151 příspěvků moje polička 12. března 2025 22:55

Pinot Noir Viki je frajer!

Syn byl na odběru krve minulý týden, bal se hodně (řekla jsem mu to ale až v ordinaci), ale zvládl to dobře. Tak jsem zavzpomínala, jak se tam před dvěma lety strachy lehal na zem a doktor na to odvětil, že jsem jedna z dvou matek, co tam kdy dítě zalehly, aby ho mohl naočkovat. To už musí být kolik let, úplný zalehnutí si ani nepamatuju, jen že jsem ho na lehátku v sedě držela v šatech rukama i nohama. V té praxi je několik pediatrů, děti vezme ten, na koho to vyjde, takže tam těch pacientů mají fakt hodně. No, zanechali jsme nehynoucí dojem...

Online Lenka22
2660 příspěvků moje polička 12. března 2025 23:30