Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2025 23:33

Karja v pěti letech syn utíkal z ordinace a řval už těch 500m od autobusu tak, že lidi vylézali na balkony

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 13. března 2025 04:13

Ježiš, zrovna včera jsem si hledala, co nás na podzim čeká očkovat na pětileté prohlídce, abych zjistila, že jsou tam ty injekce dvě, MMR a tetanovka. Myslela jsem, že to očkování oddělím od prohlídky, aby doktorka ze syna dostala aspoň souvislou větu, ale natřikrát tam asi nepůjdeme

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 13. března 2025 06:34

Pinot Noir wooow, to je paráda!

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 13. března 2025 06:58

Myrtila my byli na samotné prohlídce natřikrát a pak ta dvě očkování . To očkování má být do 6. narozenin, takže to opravdu nemusí proběhnout při té prohlídce. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 13. března 2025 07:44

Myrtila jojo, my jsme to také měli odděleně. Myslím, že dvě očkování najednou ti snad nedají, pokud to není jakoby v jedné vakcín. A určitě mužeš říct, že přijdete jindy a pokud lékařka není nějak nakloněna takovémuhle crcání se s dětmi, tak stačí říct, že je doma někdo nemocný nebo ve školce bylo ted hodně dětí nemocných, že to nechceš dohromady. My jsme měli pětiletku ted, chtěla jsem očkovat a lékařka to zamítla, že má ted z naší školky několik případů neštovic, takže očkovat nebudeme.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2025 07:58

Myrtila my taky očkovali na víckrát. Na pětileté synovi ještě nebylo pět a pak pořád nebyl v kondici, očkovali jsme až za několik měsíců 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 13. března 2025 08:05

Nas ted v dubnu taky ceka petileta prohlidka s ockovanim, musela jsem za nej slibit tehotnou barbie, kterou si dcera moc preje. Takze rikate, ze ty ockovani jsou dve?

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 13. března 2025 08:06

Zuzuli bude i taťka Ken

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2025 08:10

Zuzuli a pak dlouho nic, takže za ty další už si nebude přát barbie ale třeba mobil

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 13. března 2025 08:19

My ted uz starsi snad po třetí odkladali druhou dávku očkování proti neštovicím, byli jsme tam minulej tejden s tim moribundem, co zas maj, doktorka říkala, no tak to mame konec března a pak bude skoro pětiletá prohlídka....to taky nevim, co naslibuju, ona teda trpí tiše a bejva tuha jak prkno

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 13. března 2025 08:20
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. března 2025 08:28

Pinot Noir Viktor je pašák! Očkování obrečely obě moje děti a všechna vnoučata bez ohledu na věk. Ema, když jsem je tam jednou vezla, řvala tak, že se ptáci zastavovali v letu, nevěřila bych, že malá holčička muže vydat takový zvuk

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 13. března 2025 08:53

Na tříleté prohlídce se nic neočkuje, že?

Offline Tak Betty
6155 příspěvků moje polička 13. března 2025 08:55

Vnuk v šestnácti letech na očkování proti covidu omdlel v ordinaci.

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. března 2025 09:04
Offline Jos
příspěvků moje polička 13. března 2025 09:06

Oni jsou ti pediatri a personal zvykli. Nejhur to

nesou vzdy rodice. Syna ceka ockovani taky na podzim a nevim, jestli mu to budu dopredu rikat. Radsi

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. března 2025 09:17

dzizisketa jsem ráda, že jsi se zeptala

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 13. března 2025 09:20

Mala ma mit ockovani v 5 letech, ale vlastne se nam to absolutne nehodi az do jejich 6 let, furt se nam pripadne NZ kryjou s ruznymi akcemi...

A nevim jestli je to vyvojovy skok, ale zacina mit fakt sofistikovane otazky (myslela jsem si ze toho ani neni schopna), pekne funguje a pripadnou skolni dochazku zacinam videt ne tak cerne...nicmene vcera jsme meli v ZŠ, kam by teoreticky mohla nastoupit z MŠ, povidani o prijimackach, byla tam reditelka, ucitelka do prvni tridy a reditelka ze skolky. A reditelka mela takovy povidani, ze kdyby byl nejaky problem, ze by nam to ze skolky dali uz vedet, a ze ucitelka s nami bude urcite v kontaktu. Na zaver jsem si s ucitelkou chtela neco ohledne mladsi overit, bavily jsme se uz pred tydnem na ukazkove hodine ve skolce, ze si vsimla, ze mala prudi kdyz nema zaprah, a ze neco zkusi na predskolakovi. Tak mi vcera povida ze ji dala tezsi praci, u ktere se dite muselo zamyslet, a ze mala byla uplne nadsena a bylo to uplne jiny dite, ktere neprudilo (ze ma vse hotove). A pak tak suse poznamenala ze si mysli, ze my dve v pripade jejiho nastupu do tehle ZŠ budeme casto v kontaktu

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 13. března 2025 09:29

Jos ja rikam, ona rada vi, co se bude dít a i se pta, i konkretne na to očkováni, jestli bude nebo ne 

Ale jak jsem psala výš, ona tuhne a je snadný jít přes čáru, je to i trochu děsivý 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 13. března 2025 09:31

Jos 

Díky, to je dobře