Gatita Ještě mě teď napadlo, že by ses mohla podívat, jestli v okolí nemáte nějakou růstovou skupinu. Já jsem ani netušila, že to existuje, ale radili mi u nás ve škole, že by to dceři doporučovali, že by jí to pomohlo naučit se lépe zvládat ty situace, co jsou pro ni (a její okolí ;o) stresové
Vše o těhotenství a dětech
DruI díky. Já právě vůbec nemám představu, jak to probíhá
MPLee No jasně. Já si nedovoluji vůbec něco radit nebo doporučovat. Jen jsem psala tu zkušenost s tou holčičkou a přijde mi fajn a mnohem lepší východisko, že ve školce a s kámoši úplně všechno jde. Protože u té holčičky to nešlo, tam proste byl problém všechno. Tak držím palce, já myslím, že na něco určitě přijdete. Moje starsi dcera na mě taky byla taková nenaladena a pak se to změnilo v těch 5,5 letech, kdy jsme byly asi tři týdny spolu doma nemocny. Takže to mi přislo nejvic prinosne, proste být spolu, ale ne jakože věnovat se tak, že je vozím z kroužku na kroužek a furt něco podniksme, ale jakože spíš dát jim tu plnou pozornost, být proste s nima a trosku se fakt naladit, co TY DETI chtej a potrebujou. My jsme treba urcite delali velkou chybu s tim, jak jezdila k babicce, fakt jsme ji tam nemeli davat na hlidani a i když tam jezdila s tátou, tak prostě neměla. Jako to byla chyba, ale říkala nám to furt no:D:D Al to mi přijde, že zrovna vy děláte, že těm dětem hodně věnujete pozornost a jste na ně naladěný. Takže ten už jen babo (s diplomem) raď:D
MPLee nám filialna terapia pomohla veľmi, som rada, že sme chodili.
Myslím, že čo najviac Lukáška poznačilo, poznačilo to teda aj mňa, keď môj otec bol po transplantácii v zlom stave, každý týždeň sme jazdili do Martina, čiže odchod ráno pred 6, keď sa malý zobudil a videl ma odchádzať, plakal hrozne, keď sa nezobudil a zobudil sa až po mojom odchode, plakal hrozne. Potom za pár mesiaciv dostal otec porážku a následne mame za mesiac zistili rakovinu. Ja som chodila normálne do roboty, takže to bolo niečo príšerne. Začalo to v Lukáškovych viac-menej čerstvých 2 rokoch.
Vrátilo se nám období krabicových výtvorů. Tohle se mu teda fakt povedlo, ale samozřejmě to musí být rozloženo uprostřed obýváku. Včera se nám tu o to málem přerazila návštěva a ještě chodidlem vytvořila terénní nerovnosti. ![]()

Pinot Noir To je ale perfektní!
Potrefenáhusa no driv to byl bohuzel bezny postup. Ja jsem taky byla dite, co v afektu prestavalo dychat s nasim tu sprchu radila doktorka a pry to fungovalo![]()
Pinot Noir no to je paradni! Jsem moc zvedava, az Risa vyroste, jestli ten vytvarnej talent uplatni nejak profesne v zivote
Pinot Noir To je super :-).
Nechcete niekto? Za poštovné.

Pinot Noir perfektné!
Evaeva Jenom dotaz, posílala jsem SZ s těmi body pro nejmladšího a pořád se to jeví nepřečtené, tak jestli ti to vůbec došlo.
moora Pinot Noir mně taky napadlo, že by se mohl už teď navrhováním podobných věcí živit!
Sweet Potato 999 letfenixa moora Zina děkuji, vyřídím! ![]()
Že já jsem si nevyrodila dva kluky! Nemusela bych hrát fotbal.
Tabea myslíš? U nás kope jen jeden ze tří, takže musím ![]()
Evaeva u tebe se to ještě jistě vyvrbí. Já už to mám sečtený. Lepším se, to jo. Ale proti svý vůli! ![]()
Tabea Buďte rady, že nemáte ty přírodní typy. Kámoška má takový ty kluky v maskáčích, co mají na zahradě domek plnej kostí a lebek co sesbirali nekde v lese, mezi tím sklenice hmyzu, žáby . Mně by z nich kleplo, to je úplně mimo můj zájem:D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí