Karja mohlo by se stát, ale nemáme zahradu. ![]()
Prasečí zub už jsme jednou z lesa nesli. A dcera pak do školky klektáky a páráky. A učitelka to trumfla lebkou. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja no, jak se tady psalo, pokud na te kosti, co pritahne pes, nebo v tomhle pripade dite, nejsou hodinky, tak dobry!
Já jsem čelist z lesa táhnout zakázala
Evaeva taky bych to nechtela mit doma a aby na to deti sahaly.
Kokoska přesně
Ale takovou menší expozici máme ![]()

Šárka dnes ušla skoro šest kilometrů!
A v kapse z výpravy donesla velký kámen, šišku a ulitu hlemýždě zahradního.
Já jsem čelist z lesa táhnout zakázala
Ty klektáky a páráky už dostala dcera vypreparovaný. Učitelka lebku, předpokládám, taky. ![]()
Ve školce měli strašilky (či co to bylo) a když jim v pondělí dělali novou podestýlku, tak je děti držely na ruce. ![]()
Tabea My jsme jednou kopali středověké pohřebiště a přišla nějaká učitelka, jestli bychom jí nedali nějaké kosti pro žáky. ![]()
brrr za zeptání nic nedáš.... ![]()
brrr o-ou ![]()
My mame pred vratkama sbírku klacku, plesnivých kaštanů a děravých žaludů
Potrefenáhusa my tu sbírku máme bohužel doma
klacků delší než metr je tu teď tak deset a na kamení a kaštany mají celý šuplík ![]()
Do zoo už jedině v zimě (předjaří). Lidí tak akorát (asi třetina běžného letního dne
), zaparkovali jsme i v jedenáct, všechno viděli, počasí suprové. Akorát nás vypekli s lanovkou, vypnuli jí už ve čtyři. I teda že zoo zavírá v pět mně trochu překvapilo. Ale užili jsme si to moc.
Potrefenáhusa chtěla jsem tam dávat třeba deštníky![]()

Měli jsme žížalárium, pulce, šnečí farmu...
Sweet Potatošnečí farmu měla kamarádka. Měla ty šneky i pojmenované a jednou jí utekli, v paneláku ![]()
Já jsem ráda, že u nás jsou objekty zájmu utržené nebo rovnou neživé.
Evaeva tohle jsem tuhle našla v košíku u kočáru
klacky domu nedovolujem, delaj tady s nima strašný veci, ktery smrdí úrazem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí