Evaeva na stole v kuchyni mame tohle

Evaeva na stole v kuchyni mame tohle

Potrefenáhusa my je taky nedovolovali, ale, jak jsou starší, vytvořili si k některým silný citový vztah. Ale zlobí s nimi jen mimino, oni vědí, že je smí mít jen v chodbě. Bohužel nemáme tu zahradu, kde by si je mohli uložit. Ale už je to zase k protřídění, dva tři by jim měli stačit.
Evaeva mně jednou utekli šneci a podruhé žabky u babičky. To druhé byl podstatně větší problém, strejda, když přišel v noci z hospody, tak si myslel, že má halucinace![]()
Jednou mi kluci za zády domu propašovali kyblík "ulit", pak tvrdili, že z nich chtěli další den něco vyrábět, no když jsem nic netuše ráno vkročila do koupelny a tam VŠUDE lezli šneci, myslela jsem taky, že mám vlčí mlhu. Zdravím monis strýce! Pak jsem se uklidnila a usoudila, ze porad lepsi, nez kdyby ten kyblík zasili pod gaučem
ty slizké cestičky všude, uaaa!
Tak muž má nakonec chřipku, žádnou vleklou virozu, ale tuto novinku ted vytáhl. Mladší neštovice jak cyp, i s horečkou, jestli si dám mix těchto dvou nemocí, tak jak psal trefně kolega, tak jdu na kapačku:D. Starší jsme vyexpedovali do školy, at se tam aspon teda v březnu párkrát ukáže. Ale já cítím, že to dám, že odolám!
Karja Dáš!!!
Ja na dceru: "Co jste dneska dělali o tělocviku?"
D: "Erobotik, to je součást balrobotiku."
J: "Aha, a můžeš mi to ukázat?" ![]()
Je to spíš do blbejch dotazů, ale dá se v té hře Hasiči - první hra vyhrát?
Chci ji koupit vnukovi, čtu ta pravidla a je to spíč hračka než hra, ne? Co na to žluťásek Potrefenáhusa Evaeva a další? Díky
999 my mame tuhle a tam se vyhrat da

999 my hasiče nemáme, ale zajímá mě to taky. Máme Můj první sad a tam se vyhrát dá.
Jimik Díky, tak asi koupím tu :-).
999 hasiče bohužel neznám, ale Pin pon je moc hezký, tu bych koupila
žluťásekDíky ;-)
A je to tady: maminko, já bych chtěla adidasky, koupíš mi je?
Naštěstí vysvětlení, že na jeho nožičku jsou moc úzké a tlačily by ji (a to on nerad), zatím postačilo.
dzizisketa tak on nebo ona? ![]()
dzizisketa to bolo aj u nas. Nastastie mu sedi jeden model, ktory nosi na sport/telesnu a je spokojny :)
Kokoska myslím, že on, v první větě úřadoval našeptávač, ve druhé větě se ten ženský rod vztahuje k nožičce...ale musela jsem si to rozebrat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.