letolet Snad to dítě ocenilo, je krásnej ![]()
Jídlo a vaření
Pinot Noir DruI děkuji. Zadání jsem snad splnila :)
letolet ten je krasnej! Takovej bych si přála pro mě.
letolet to je naaadhera!!!
letolet ten je krásnej!
letolet Ten je super. Dětský motiv a přitom takový decentní. Výborný nápad s těma větvičkama.
Fiction mám a je to super. "KFC" pro deset lidí bych doma nedělala, venku to byla pohoda. Akorát to chce nevětrný kout.
letolet to je tak pekná elegantná torta
letolet to je moc pekny dortik! Vlastne teda byl :)
letolet Nedala bys sem prosím recept? Vypadá opravdu parádně ![]()
Trochu jiný dort, měli jsme spojenou oslavu muž+syn, tak syn nazdobil dort sám podle sebe
ve zdobení je spíš maximalista ![]()

Myrtila co jsou ty barevné hliněnky? ![]()
Myrtila Mně ten dort připadá peknej, ale taky by mě zajímaly ty barevné koule. Připadají mi jako žvýkačky a to mi k borůvkám moc nejde ![]()
Pinot Noir hliněnky mě teda rozesmály ![]()
DruI Jsou to marcipánové koule, mají je teď jako vánoční limitku v DM, a jsou moc dobré, což říkám jako někdo, kdo marcipán moc nemusí.
Myrtila A má to trvanlivost až do Vánoc? Myslím, že to asi potřebujeme až mi budou děti zdobit dort k svátku :)
DruI no, předpokládám, že jo, ale obal už nemám. Nemyslím, že se to bude kazit, marcipán uvnitř není moc šťavnatý, je to potažené čokoládou a takovým tvrdým povrchem asi jako lentilky.
Myrtila Já jsem to teda neměla priblizene uplne, ale myslela jsem, že je to tak schválně, nenapadlo by mě, že to tak zdobilo dítě;-)
Karja Je vidět, že máme se synem stejný styl zdobení ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje