Myrtila keby si napísala, že je to z nejakej extra drahej hipsta cukrárne, ani by ma nenapadlo zapochybovať. Malý je dobrý!!!
Jídlo a vaření
Kokoska notna Myrtila děkuji:). Použila jsem v podstatě tento recept. Jen do sušenek šel opražený kokos a na ztužení želatinu, jelikož jsem zapomněla koupit vejce. A mě by ještě zajímalo, co jsou ty hvězdičky na vašem dortu, vypadají oproti jiným prodávaným ozdobám docela jedle. A synek je šikovný, ví jak na to :)
letolet Děkuju za recept
ty hvězdičky jsou takové ozdobné sypání, koupila jsem ho vloni v Brně v obchodě Svět pečení, měli tam asi milion různých druhů. Jinak tě ale asi zklamu, je to jenom sladké a tvrdé jako šutr
teď jsem ještě koupila nějaké sypání v DM, je to taky vánoční limitka ve tvaru perníčků, podle toho, jak jsou v lahvičce polámané, by mohly být měkčí, ale ještě jsem je nezkoušela.
Myrtila škoda, doufala jsem, te je to čokoláda.
letolet No, tak to bohužel, podle mě je to jenom obarvený cukr.
letolet potvrzuju, ta ruzna sypani, at uz jsem mela hvezdicky, perlicky nebo snehove vlocky, vsechno je strasne tvrde. Stokrat lepsi je ovoce.
Myrtila ty kulicky vypadaji dobre, pokud je to opravdu jedle, podivam se po nich. Na nejake vanocni zdobeni s detmi by se mohly hodit.
Kokoska no ale my máme i zlatý cukr, zlato na dort, to potřebuješ
(pak mám ještě malinké hvězdičky a ty jsou z čokolády)
Evaeva zlaty prach mam taky, heč! ![]()
Jde se na kdoule

Evaeva A odkud máš čokoládové hvězdičky?
Jinak syn tohle sypání miluje, ne jíst, ale zdobit
Když někde vidím něco hezkého, tak to koupím, a pak to třeba dostane jako součást nějakého dárku, a pak stačí udělat těsto na muffiny, od každého zdobení mu odsypu trošku do misky a půl hodiny o něm nevím ![]()
Dítě oslaví prvních ...cet a prý: přála bych si zase dort pro kiďáky :). Kokosový cheesecake
Juuuu. A gratuluju!
Sweet Potato děkuji:) Evaeva Kokoska čokoládové hvězdičky nebo cokoliv drobného z čokolády bych taky ráda věděla, kde sehnat.
Trochu jiný dort, měli jsme spojenou oslavu muž+syn, tak syn nazdobil dort sám podle sebe
ve zdobení je spíš maximalista
To je ale krásně nazdobenej dort! ![]()
Myrtila letolet u nás je mívali v Bille, ale jsou v takovém blistru, ne volně. Myslím Dr. Oetker?
Srdíčka ale ta cena byla docela šílená.
https://www.oetker.sk/products/p/cokoladove-srdiecka-extra-horka-cokolada
Ješte mívali kousky čokolády, ty byly cenově rozumnější
barbucha Vyřídím synovi ![]()
Pinot Noir Není zač ![]()
continuity Díky,to jsem asi ještě neviděla. Chodím obvykle do Alberta, a tam to asi nemají. Určitě by to měli v tom Sladkém pečení v Brně, ale to mám tak moc z ruky, že nevím, kdy se tam zase dostanu.
continuity díky, do Billy nechodím, ale aspoň vím, že můžu koukat po oetkerovi
Jinak mi dorty zdobené dětmi přijdou nejlepší, letos si zdobil každý sám. Oproti mému výtvoru (ten zelený) nevidím moc rozdíl![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje