"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 14:03
Reakce na Candance:

Uvažovala jsem o té plastice taky, mladý pán, takto prasisko zvíci 4,5 kila, mě kdysi prakticky roztrh vedví  Ale než jsem se odhodlala, šla na ni kolegyně a nádavkem si odnesla velmi pěknýho stafylokoka, polízanici na x měsíců... Tak jsem se radši smířila s pytlem na zmije  

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 15:47

Máte tu někdo zkušenost s nějakou slušnou učebnicí rušitiny/ukrajinštiny pro samouky? Budeme s kamarádkou trávit samotné léto na Ukrajině, tak by to chtělo zvlánout alespoň pár základních frází a azbuku. Děkuju.  

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 17:58

Nevite nekdo, jestli existuje susicka na pradlo s hloubkou jen 50 cm? At googlim, jak googlim, nic nenachazim...

Loni jsem kupovala pracku s tim, ze susicku mozna nekdy dokoupim a dam na ni. Jenze v koupelne za dvermi je misto jen pracku hlubokou 50 cm a me nenapadlo, ze sehnat takhle hlubokou susicku bude problem. 

Dalsi moznost by byla postavit susicku do druheho rohu, nepotrebuje vodu, ale to by zase zabiralo hrozne mista.

Hrozne me navnadily zdejsi diskuse a praci dokocila navsteva u rodicu, kteri susicku maji. Ted susicku proste chci 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:51
Reakce na continuity:

Diky, neco takovehoto jsem chtela cist. Ja cvicit chodim ale vysledky skoro neodpovidaji namaze. Asi zkusim zmenit trenera.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:52
Reakce na barbucha:

Ja o tom uvazuju uz dlouho ale potad si rikam risk, zas tak hrozne to neni... ja porodila 2x 4 kg.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:53
Reakce na continuity:

+ ice 

Tak to je jasné, že akákoľvek anestézia je riziko, ale tak to by ľudia nedávali ani vlastným deťom vyberať mandle, keby to bolo riziko tak veľké.

Apropó, malá diastáza sa už dá riešiť laparoskopicky, dokonca tam v prípade potreby vedia vpraviť aj tú sieťku.

Čo ovšem nie je môj prípad, ja ju mám od rebier až úplne dole, na šírku minimálne 12 cm (doktor na UZV sa ospravedlňoval, že presnejšie to nevie zmerať, lebo nemá dosť veľkú hlavicu...), a mám z toho už X vedľajších problémov, takže asi mi nič iné nezostáva. Ale aj tak sa zatiaľ nedá, tak až sa bude dať, budem zisťovať, kam sa posunuli možnosti.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:54
Reakce na Guinea Pig:

No švagr sestru taky uklidňuje, včetně těch řečí, že ji má rád takovou, jaká je apod. Je to sice hezké, ale vidím to jako medvědí službu. Já ji znám celý život, vidím na ní, že je s tím nespokojená a zakrývá se. Celý život byla štíhlá, po prvním dítěti taky, najednou má na břiše divný vak a všichni se usmívají, že nééé, vůbec. Dokud byla doma s dětma a pak pracovala z domu, tak byla v pohodě, cvičila a čekala výsledky. Ale aktuálně mění práci, bude denně mezi lidmi a už vidím, že ji to trápí. Je to standardní slon v místnosti a nemluvit o něm jen proto, aby to dotyčnému neublížilo, myslím není řešení.

Toto je uplne muj popis - po prvnim lehce. Po druhem hruza, prace z domu, cviceni - vsak to bude lepsi. Ted chodim casteji do prace (tam uz se vetsina zeptala nebo o tom premysli) a vic se vracim do zivota bez deti a je to tady. Taky se zahaluju, oddaluji  nakup obleceni....

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 19:58
Reakce na kkristýna:

https://www.knihydobrovsky.cz/rustina-pro-samouky-74154

Mám tuhle a absolutně mi vyhovuje. Ale já mám rád klasický učebnice, žádný novoty, takže prostě článek, k tomu slovíčka, cvičení, poslech. Což tahle splňuje, používá se mi dobře. Ani jsem nenarazila na to, že by obsahovala nějaký dementní témata či tak. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 20:04
Reakce na Jiná Realita:

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 20:16
Reakce na Friga:

Existují sušičky s hloubkou 45 cm, má ji dcera - mají menší pračku, tak aby se jim vešla na ni. Poptám se, jaký mají přesně typ.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 20:43
Reakce na Friga:

Tak oni mají sušičku Beko.

Mají ji tedy krátce, asi půl roku, ale jsou naprosto spokojeni. Jestli existují ještě jiné užší, to bohužel nevím.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 20:50
Reakce na kkristýna:

já mám tuhle, myslím, že je to ještě jiná, než co dávala odkaz Karja a přijde mi taky dobrá

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 21:45
Reakce na slniecko:

tak to mas indikované, ja som mala po sestonedeli do 10cm. Ja proti operaciam nic nemam, len to nie je vždy samospasne riešenie. Tak nech to hlavne dopadne podľa tvojich predstav.

mandle by som dieťaťu vybrať dala, keby sa tomu nedalo vyhnúť, ale jedine klasicky a tu  prvú noc by som urcite nesla spat (dve deti to laserovej operaci zomreli na krvacanie v krku).

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 08. ledna 2017 21:56
Reakce na Torrah:

Dekuju za odpoved. Stejny model se sice tady neprodava, ale jine stejne hluboke modely Beko ano. Jen nemaji program na suseni vlny, ale bez toho se obejdu, vlnenych veci nemam tolik. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 07:02
Reakce na Friga:

Som sa ešte neodvážila dať vlnu do sušičky. Možno keby som mala ten kôš na to určený tak by som to riskla. Určite je to program bez ktorého sa dá zaobísť. 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:00

Ptala jsem se už minulý týden na srazu, no pro jistotu se ptám ještě tady, nevíte prosím, které současné prací prášky jsou bez těch barevných (modrých, zelených atd.) bělících perel nebo co to je? Prostě čistě mejdlovej. Napadla mě akorát Lanza, ale jistá si nejsem.

Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 16:27
Reakce na :

Možná tygří mast?

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 17:02
Reakce na :

Taky mě jako první napadla tygří mast, ale nemohl by to v tom případě být Borozan?  Vzhledem se nedejte mýlit, dřív se prodával v jiném balení.