"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 11:48

Ke jedné konvičce před 25 lety jsem měla plastový podšálek, který k ní byl připojený gumičkami a obdobně bylo gumičkami přichyceno víčko včetně molitanováho válečku pod hubičkou na zachycení poslední kapky. Nevypadalo to tak špatně a mnohokrát mi to zachránilo padající víčko, když mi nedošlo, že ho mám držet.

Na čaj bych potřebovala alespoň 3 litrovou nádobu, takhle vařím a vařím. Když děti odněkud přijedou, mívají čajový absťák na "náš" tzn. zelený nesladký čaj.

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 12:03
Reakce na Candance:

Dočítám po dovolené, ne vše stíhám pročíst , tak třeba to tu padlo. Podívejte se na Iva Fit Centrum cvičení po porodu. Chce to hodně času a hodně cvičení , ale výsledky má. Chodela k ní kamarádka. To pokud byste se chtěla vyhnout operaci. K operaci někdo psa vlastní zkušenist v minulosti na MP do vlákna Plastické operace. Já mám vytahanou kůži , rozestup 1.5 cm. Pomáhá mi pravidelný posilovat, i když břicho je vyklenuté stále. Pokud máte opravdu velký rozestup , třeba i 4 cm, tak to cvičením nespravíte , operace je na pojišťovnu.

Online Garfie
28588 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 12:21
Reakce na Sweet Potato:

Tak pokud jsi platila z účtu a mají číslo objednávky, tak tvoje číslo účtu mají. Popřípadě, pokud chceš, tak ho tam normálně někam připiš. Nebo jim pošli mejl, ve kterém upozorníš, že zásilku posíláš a připiš číslo účtu tam. Nemám zkušenosti přímoz PF, ale u jiných obchodů to tak dělám. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 17:40
Reakce na Sweet Potato:

vyplň formulář a dones s kabátem na prodejnu. píšou, že se dá vrátit i tam. jak vracej peníze / kam napsat číslo účtu ti určitě řekne prodavačka. ale počítám, že ti to vrátěj stejným způsobem, jako jsi platila, tj. buď rovnou na účet nebo přes kartu.

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 17:46
Reakce na moora:

Fakt i na prodejnu? To jsem přehlédla. Geniální! Děkuju Ti dobrá vílo!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. ledna 2017 17:51
Reakce na Sweet Potato:

pantograf 5.2 poslední věta

Online Garfie
28588 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 11:44
Reakce na moora:

No pěkně! Jsem zvědavá, jak to dopadne, protože tady píšou, že zboží zakoupené v e-shopu nelze vracet ani reklamovat na prodejnu, ale předpokládám, že obchodní podmínky jsou tomu nadřazené. Sweet Potato dej vědět, jak to dopadlo, to mě fakt zajímá. 

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 15:11
Reakce na Garfie:

Dopadlo to dobře. Akorát se to kapku prodražilo.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 17:10

Nabizim rezervaci na pul 7 do cinestaru Hradec Kralove na damskou jizdu. Jsem nemocna a nemuzu jit.

Online Garfie
28588 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 17:34
Reakce na Sweet Potato:

Viděla jsem 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 14:52

Mam blby dotaz, jestli je normalni, ze kdyz clovek prejde na low carb rezim, ze se mu zhorsi plet??? Krome teto skutecnosti mi toto stravovani moc vyhovuje, ale fakt ta plet je desna. Nikdy jsem nemela problem, ani jako pubertak, tak jenom ziram...

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 19:30
Reakce na Luna:

No, já bych ŕekla, že když jste omezila jednu složku, nahradila ji jinou a néco z toho Vám vadí..

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 19:41
Reakce na Ounz:

Taky mě napadlo, že to bude spíš přidáním, než ubráním 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 20:34
Reakce na Luna:

jj souhlasím s předřečnicemi:-) změna nebude v tom co nejíš, ale co jíš. zkus třeba sepsat pár věcí které jsi dřív nejedla nebo ne v takovém množství

Online pecka
6197 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:25

Co si dat na zacinajuci kasel?Dnes ma nejako zacalo 'dusit',taky suchy kasel.Citim,ako by som mala nieco na hrudi.

No a aby toho nebolo malo,nejak ma picha z lavej strany pri srdci,ked lezim.Moze to byt od chrbtice?Vdaka celodennemu sedeniu v praci sa citim ako 100-rocna babicka 

Online Miru
16885 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 05:30
Reakce na Luna:

...jednak - jak říkají holky - něco můze vadit,

druhak - pleť se může čistit, resp. Celý organismus a ty event. sajrajty vetsinou odcházi z tela pletí, kůží mimo jiné 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 08:55
Reakce na pecka:

Muze to byt od patere - ja se jednu dobu nemohla "donadechnout" , porad jsem myslela, ze alergie a bylo to kvuli zadum.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 09:34
Reakce na Candance:

to je pravda - bývalému jedna šikovná dokonce nasadila léky na astma:-)) vůbec jí nebylo divný že to začalo zničehonic. pak byl na nějakém rentgenu a tuším na neurologii? a bylo jasno a rehabilitace to napravily

jinak pecka kdyby opravdu začínající kašel virový, tak mně pomůže docela dobře bromhexin (v kapkách, nevím proč ale tabletky nejsou tak účinné i když jednodušší na užívání) on to jakoby uvolní a pak už se dá ta nedobrota vykašlat. a suché teplo, nahřívat zepředu i zezadu - to ostatně nezaškodí ani kdyby to byl ten nerv

Online Garfie
28588 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 09:51
Reakce na pecka:

Bromhexin kapky taky doporučuju, můj oblíbený, pomůže i na začínající rýmu! A potom z těch babských rad sirup z černé ředkve nebo cibule, oba jsou osvědčené :-)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 10:45
Reakce na Candance:

Muze to byt od patere - ja se jednu dobu nemohla "donadechnout" , porad jsem myslela, ze alergie a bylo to kvuli zadum.

Mám podobnou zkušenost, myslela jsem, že to nějak souvisí s plicemi, a byla to zablokovaná hrudní páteř.