Nedávno se tu někdo ptal na bytové vůně, svíčky, které není nutno zapalovat. Našla jsem toto a chtěla bych se zeptat, jestli s tím má někdo zkušenost? Líbí se mi, že se do toho dá vložit jakákoliv svíčka, že to není specializované na jeden konkrétní typ náplní.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
nemáte někdo zkušenost s lahví na šlehačku? takovou tou na bombičky? jestli je z toho šlehačka dost tuhá apod. cokoli.
Jo, mám - skvělá věc to je!
Jen bohužel ubývá prodejen, kde se ty bombičky dají koupit...
Už dávnejšie niekto doporučoval kapsule do umývačky riadu značky Jar. Tak neviem či som kúpila iný typ, alebo má kapsula málo funkcií (jo furt sa smejem čo všetko taká kapsula dokáže :D). Lebo tie moje nefungujú, riady sú špinavé a hnusné. Samozrejme, že som kúpila to najväčšie balenie rovno. Doteraz som používala Somat, a spokojnosť veľká. Tak ktoré to sú tie super kapsle Jar, lebo tie moje sú tak na vyhodenie. ![]()
nejlepsi vec na svete, co se slehacky tyce. Tuha je tak primerene. Na pohár dobrý, nespadne to hned jako ta ve spreji. Kdybych to chtela dávať do kolace asi by to chtelo ztuzovac, ale nemam to vyzkousene.
děkuji za zkušenosti :-)
a máte nějakou konkrétní značku? nebo je to fuk?
Měli jsme to před čtyřiceti lety. Ušlehalo to hned a šlehačka byla dobrá. Používali jsme do té chvíle, než se jednou bombička proměnila v neřízenou střelu a vytvořila díru ve futrech. jestě, že nikdo nestál v dráze letu. Ale to jste asi slyšet nechtěla, že? ![]()
Kapsle Jar doporučovala Pinot na MP. Tak děkuju, že jsi otestovala i za mne. Zůstanu též u Somatu.
ne, ani ne
Pouzivam Isi a je to uzasna vec. Da se vyuzit i na omacky a plno dalsich blbin. Konzistence slehacky je akorat, ale neni prilis tuha.

Není zač :D No aj Denkmit čo sú oveľa oveľa lacnejšie ako Jar sú miliónkrát lepšie.
tady si můžete počíst :-)
http://www.slehacek.cz/
já lahev vybírala na podzim, protože mi odešla do věčných lovišť ta původní na naplnitelné bombičky, které už nejsou skoro k sehnání, údajně jediná naplňovací továrna vyhořela?, takže jsem hledala už jen na jednorázové.
vybrala jsem tuhle, hlavně z důvodu, že jde vše dát myčky, mohu udělat buď 1 šlehačku nebo 2 šlehačky (0,25) na jednu bombičku...
https://www.slehame.cz/cz-detail-1142077-inoxcreamer-0.5-l.html
heh, kapsle nam prave dochadzaju. ale ja som so Somatom spokojna tak to menit veru nebudem
.
Opravdu blbej dotaz, ale: koukala jsem na tv a tam reklama na cedok. Říkaj tam:' máme nové dětské klouby scooby doo' co to sakra je? Asi blbě slyším, ale nenapadá mě, co by tam mohlo být jinýho a děsně mi to dráždí. Pomoc.
A Jehelníček Ježíííš KLUBY! Tak teď tu opravdu budu za blbce
![]()
Ale přísaham, že říkaj klouby ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí