Strašný toto..
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Určitě říkaj, google se tý vaší větě nedivil ani trochu!![]()
Menšie balenia v kabelke (dokonca mám na to zvlášť pytlíček, aby sa nepoškodili), z väčších balení si urobím odstrek do refanu
. Inými slovami prelejem (prestriekam) do malého náhradného balenia. Dajú sa kúpiť na rôznych miestach, v parfumérkach majú poäčšinou predražené Travalo, obľúbené sú zdroje flakony.sk = vankat.refan-parfemy.cz a podobné stránky, prípadne proudstyle.com.
Díky, mně bylo jasné, že profíci na to mají určitě nějaký fígl :)
Google se teda ake nediví skoro nićemu, ne? ![]()
co to máte pořád na slovensku s tím dankem? facebook se mi úplně zahltil vtipy a komentáři ![]()
Nejak to nesledujem,ale vraj ho povysili na kapitana-isto za nejake 'specialne' zasluhy ![]()
Nie je začo ![]()
To by bolo na celé vlákno :))) No je to magor, proste...čo by nebolo v politike nejako extra výnimočné, ale tak toto je výnimočný magor a ešte k tomu výnimočne trápny...
Jo a áno, momentálne si vybavil hodnosť kapitána:
http://cynickaobluda.dennikn.sk/2017/01/kapitan-v-akcii.html
No a keď si z neho ľudia už fakt robili totálnu prču ešte aj na jeho fb účte, tak ho zmazal:
http://cynickaobluda.dennikn.sk/2017/01/kapitan-v-akcii-ii.html
Prosím pěkně, jak se platí na e-obuv převodem z účtu? To je jako zahraniční platba? V životě jsem to nedělala.
No zahraničná platba to nieje, eobuv má zvlásť účet pre zákazníkov z Čr a zvlášť pre zákazníkov na Slovensku. Keď si kliknete na platbu na účet ukáže sa vám tam číslo účtu CZ....., mne sa ukazuje číslo účtu SK....... Jednoduchšie je platiť cez paypal.
Paypal na mě mluví anglicky, to já nedávám.
To číslo účtu je strašně dlouhé a jaký je kód banky?
Tam je číslo účtu, kód banky je 0800 Česká sporitelna. Do názvu platby dáte prihlasovacie meno alebo číslo objednávky.
Jo ahááá!
Když jste v košíku, tak tam je jen ten mezinárodní formát a to mě znejistělo.
Děkuji za navigaci. ![]()
Tak dúfam, že ste dobre nakúpila. ![]()
Já taky, uvidín, co přijde ajestli budu vracet jen jedny nebo dvoje boty. ![]()
Hodím sem svůj pracák update. Ačkoliv dofám, že to nikdo nebude muset využít.
Na ÚP se lze přihlásit i jako student DSP v prezenční formě, ale aby za vás bylo placeno zdravotní pojištění, je nutné splnit stejné podmínky jako pro získání podpory - takže si platit alespoň 12 měsíců za poslední dva roky důchodové pojištění. Jinak smůla. Což mi přijde na jednu stranu děsný, protože u nás na fakultě sice většinou nějakou tu dohodu dostaneme, ale pokud ne, je člověk po těch 26 nahranej.
Taky se tam vyplatí jít co nejdříve. Já jsem zbytečně čekala, než mi přijdou od zaměstnavatele všechny potřebné dokumenty, protože ty lze dodat zpětně a podpora se pak počítá ode dne nahlášení na ÚP.
Musím říct, že to byl pro mě jeden z nejtrapnějších okamžiků v životě a i když vím, že jsem si tam šla pro něco, na co mám právní nárok, cítím se jako debil.
Ja mam taky Isi a jsem spokojena. Pokud vzdy budete slehat jen slehacku, tak asi nema cen kupovat tak drahy, pokud obcas neco jineho, pak se to vyplati. Ja treba sleham skehacku s cukrem a tvarohem a taky v tom delam testo na wafle.
Nechci z toho tady dělat mimibazar, ale potřebovala bych znát jiný názor, utřídit si myšlenky. Kamarádce se narodila na podzim holčička, první dítě. Je přes den hodná, spí téměř celou noc, ideál, což sama říká i kamarádka. Kamarádka po dětěch netoužila, k dítěti ji přiměl jen věk (téměř 40) a naléhání manžela. Teď jsou miminku cca 3 měsíce, kamarádka nechodí vůbec ven, nenakupuje, nevaří, vše obstarává manžel. S malou vychází, když jdou k lékaři, opět za doprovodu manžela. Nezvládá se ráno umýt, upravit. Po narození dítěte měla u sebe na měsíc mámu, za tu dobu prý malou sama nepřebalila, nepřevlékla. Když mi to vyprávěla do telefonu, tak jsem se bála, aby to nebyla laktační psychóza, ale na návštěvě mi připadala spokojená, tak nevím... třeba se neumí jen zorganizovat, možná jí to vyhovuje... ale mě to nevycházení ven nepřijde normální. Má strach, že se něco stane, že dítě nastydne. Chápu to v šestinedělí. Je možné, že někomu ta adaptace trvá delší dobu nebo je pes zakopaný jinde?
To je právě ono
. Byla jsem na návštěvě včera, od té doby na ni myslím a nemůžu ty myšlenky vyhnat z hlavy. Snad by si její manžel všimnul, kdy byl nějaký průšvih, že?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí