chudák malej obezni. Ja bych bez ďalších reči na nejblizsi zastavce zmenila vagón. Nebo mu rekla, ze mam plicni mycoplasmata a prave jdu z infekcnoho, tak to bylo v jeho zajmu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
V extrémnych prípadoch. A snažím sa decentne, pokiaľ to nie je kvôli nejakému hrubému správaniu, vtedy to spravím ostentatívne.
Ale úprimne, ak si ten človek sadol k priamo k tebe v prázdnom metre, tak chcel provokovať, alebo niečo iné. Normálne si každý človek stráži vlastný osobný priestor, takže ak by bol ok, sadne si niekde, kde je voľno aj vedľa neho.
Jsou lidi, co rádi "čeří vodu". Prostě je to baví, provokovat (jsem málem napsala prorokovat). Pokud bylo jinde místo, tak to bylo cílené a vůbec bych si z toho nedělala hlavu. Taky to nedělám ráda, ale pokud to jde, tak decentně místo změním. Horší bylo, když si v autobusu tehdy ještě student agency vedle mne sedla paní, co byla tak nezřízeně zlitá nějakou levnou voňavkou, že jsem půl cesty zatínala zuby, aby se mi neotočil kufr a já vůbec dojela v pořádku. Bus byl plný, přesednout nebylo kam. Kdyby bylo, tak jsem to snad udělala. Regulérně mi bylo špatně od žaludku, a to běžně v autobusu čtu knížky nebo časopisy a nedělá mi to nic. Tohle byla směsice voňavky, zažraného cigaregového kouře a částečně i kuchyńských výparů či co, prostě humus. Ještě teď, když si vzpomenu, zježí se mi chlupy.
hm, to jsem chtela rict. Pokud už nekde delate účet, kde je číslo karty, tak je dobre si tam dat poradne heslo. On vraci penize i Google, ale je to zbytecny vopruz to Pak resit.
taky neni marny nastavit si nizky limity:-) to me treba prekvapuje ze dost lidi nenapadne... pritom kdyz platim vetsi castku neni zadny problem zvednout limit, zaplatit a zas ho snizit, trva to tak minutu navic. teda vyjma chudaku s ebankingem od KB;-)
KB ma zas dobre anfraud oddeleni. Kamosovi luxoval účet syn na googlu zatim co nakupoval v Lidlu a už u kasy mu volala baba z call centra, jestli mu nekdo nezneuziva kartu. Vsechno vyresili pres telefon a do soboty večera (stalo se v patek odpoledne) mel penize až na petikilo zpatky. U M bank na to nespoleham a limity navysuji pri každou transakci.
pravda. btw limit na pocet transakci taky dobrej:-)
ad kb vs mbanka - sprava beznyho uctu je pro me mnohem pohodlnejsi a levnejsi u lowcost polaku. velky peniz bych kdyz uz k nim urcite nedala, to bych sla do te komercky, ja s nimi mam zkusenoti jinak taky moc dobry
mbank ma priserny ten zpusob zadavani plateb. Občas nakupuji na MMB a nechci zadavat jmeno prijemce, ani si ho pamatovat. Úplne nejlepsi ebanking ever ma slovenska Tatrabanka. Jsou drazi to je fakt, ale služby parada.
no sice nechapu na co tam tu kolonku jako povinnou zavedli, kazdopadne ji nevyplnuju:-))
Mě by zajímalo, jestli umíte telefonovat na obou stranách hlavy? Já umím jen nalevo ![]()
Já dokonce umím telefonovat s dvěma telefony u hlavy zároveň. Zrovna tento týden jsem značně využívala, když jsem musela domluvit něco se dvěma pakama.
Já umím taky jen nalevo. A jsem pravák.
To jste mě potěšila!![]()
Karja v krizi bych to asi taky zvládla, ale příjemný to není :-)
viktorka_od splavu to já umím, jen to někdy bolí narovnat zpátky![]()
Umím na obou stranách, ale mnohem víc využívám pravou (?, teď si nejsem jista a jsem líná to běžet zkoušet). Bez držení moc neumím, vždycky mi mobil spadne.
Já umím taky jen nalevo
. Zrovna tuhle jsem to zkoušela napravo a úplně mě to rozhodilo.
Tuhle fotku miluju... teda ten vtip k ní :D
Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, viděl jsem v něm za sebou ženskou v posledním modelu BMW, která to frčela snad 160, a při tom si ve zpětném zrcátku malovala oči!!! Když jsem se po ní za chvíli znova ohlídl, byla už napůl v mém jízdním pruhu a pořád si malovala ten ksicht!!!
Já teda něco vydržím, ale tohle mě tak vyděsilo, že jsem upustil holící strojek, který mi při pádu vyrazil z druhé ruky koblihu. Jak jsem se ve zmatku snažil vyrovnat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyklouzl mi mobil od ucha a spadl do kelímku s kávou, který jsem měl mezi koleny. Kafe se vylilo, popálilo mě na koulích, zničil se mi mobil a přerušil důležitý hovor...
Za**aný baby za volantem!!!
![]()
Nalevo i napravo, preferuju pravou stranu, jsem pravák. Zvládám i bez držení, resp. držení ramenem. Část mojí rodiny oblibuje hodinové telefonáty a mě to moc nebaví, tak u toho třeba věším prádlo, utírám prach, umývám koupelnu a tak :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí