999 Sephora, Douglas
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 nebo se stav dnes v kadeřnictví, dám ti.
Tulipe Lama_z_Lana A jste si jisté, že to jsou ty malé, slaboučké, co hodně drží? Většinou je jich v pytlíku třeba 300.
Catherinne Díky, do kolika tam prosím jsi?
999 aha, tak tyhle nemyslím, sorry!
999 dnes 14 - 20.30 (ve tři akorát na chvíli zmizím na poštu)
Catherinne Díky
999 takové - buď černé nebo průhledné.
Lama_z_Lana Super, to jsou ony. Díky
Zarinya to jako fakt?
Kokoska u nas bylo taky v sobotu na regale mouky a oleje napsano, ze vzhledem k situaci je maximum xy kusu na zakaznika (nepamatuju si kolik)
Kokoska jo.![]()
Lidi nejsou normalni,olej je problem uz 14dni.
A taky jsem potrebovala kilovku mouky a smolik.
Zarinya jo tak proto se partner vratil v sobotu z obchodu bez oleje, a to chtel jen jeden
Kokoska chybí "jen" slunecnicovy/řepkový olej, pšeničná mouka. Jinak jsem prázdný regály neviděla. Kvasnice, cukr, toaletak, ... všechno bylo. I tu mouku jsem teda koupila, jen od dražšího výrobce.
Tabea v norme nebyla mouka zadna.Dal jsem neshanela na to nemam cas.
V lidlu pred tydnem a pul dostaly olej a za mnou u kasy plno lidi s celym kartonem tak rikam prodavaci proc nemaji limit aby si taky pracujici mohly koupit jednu flasku. ![]()
Lidi fakt nejsou normalni.....ja si zadny zasoby nedelala ani u kovidu.
Zarinya Taky tu hysterii nechápu.
Keďže som sa pýtala tu,podávam hlásenie. Dnes ma stála návšteva chirurgickej ambulancie (vrátane čakania na výmenný lístok a rtg,kde nebol už poobede nik,takžetam to bolo rýchle) 5 hodín času a moje celé nervy.
Nie je to zlomené ani prasknuté.Len to bolo zrejme nejak vyskočené.Zajtra si idem po ortézu,ktorú musím nosiť, aby to bolo v klude,a o 2 týždne na kontrolu.
pecka tak ať se to s ortézou dobře hojí. 5 hodin
to je to, co mě vždycky odradí někam jít!
Catherinne presne pre toto som to odkladala. Mala som tú smolu,že na druhej poliklinike v meste nerobili na chirurgii a posielali ľudí tam,kde "chodím".Plus pondelok, víkend bol asi bohatý na zranenia.
A vďaka, dúfam,že pomôže.Teraz už čakám na magnetickú rezonanciu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí