Kan to urcite nevedeli
. Tak otec ditete je o hodne mladsi. Opacnych paru kdy zena je tricatnice a otec padesatnik znam mraky a nikdo se nepodivuje. A genetika urcite probehla.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jos Ajo tak, s mladším to je elixír, to omlazuje samo. To jsou ty moje předsudky, já si představila sebe s mojim 50+ a úplně mi zatrnulo.![]()
Kan to by byl sok, co
. Tak je to jenom pro hodne odvazne, to zas souhlasim.
Jos To je mazec.
Jos Kan což o to, to ve 49 porodit, ale připočti těch 15 dalších, kdy máš doma puberťáka...
To si taky říkám. Já bych si jeste na mimino rada troufla. Ale mít pak doma toho puberťáka na prahu důchodu, to teda nechci.
Catherinne hele ale tohle me vzdycky zajimalo. Co je na tech pubertacich tak sileneho. V 15,16 o me nasi vubec nevedeli. Starosti nula, jasne museli me zivit. Ale zadny kojeni, vodeni do skoly, uceni se do skoly
. ..muz v tom veku dost paril, ale tak to neovlivnis. V tu dobu uz jsou karty rozdane
Catherinne někdo zřejmě puberťáky dává s klidem i po šedesátce. Bráchova žena se narodila rodičům před padesátkou. Maminka jí zemřela nedávno a tatínek letos oslavil stovku v záviděníhodné kondici. Takže život jim to pozdní rodičovství rozhodně nezkrátilo. ![]()
Karja Haha, to je hustý!
Ale tak taky znám jednu paní, co má vnouče stejně starý jako dítě...(není to teda naštěstí spolužačka, ale mohlo by se stát!)
já mám bývalou kolegyni, ktera ma vnouce starší než dítě. Takže vnouce má tetu o tři roky mladší než je samo.![]()
Není každý puberťák ve stavu, že o něm rodiče neví a přijde to bez problémů. A taky třeba to, v případě studia na VŠ máš na krku závislé dítě ještě deset let v důchodu. To musí být velká paráda.
Já jsem měla děti dost pozdě, ač jsem si to nevybrala, ale a intak nejsem žádný zastánce toho pozdního rodičovství a všechny ty výhrady dobře chápu.
continuity tak já myslím, ze málokdo si to vybere...
Když mám velikost nohy 39, a chci si kupovat brusle, normálně ty Botas piruet, mám 39 nebo 40? Asi 40, že? Chci to zkusit někde přes bazar, takže žádné vraceni. Teplé ponožky potřebuji 100procentne a možná asi budu shánět i rovnou zateplené, pokud v této velikosti dělají.
Jos Náš mladej žádnou pubertu neměl. Svéráz byl od narození, oční nerv taky protáčel pravidelně a pindal už v porodnici. Tak jsme to asi ani nepoznali. Ale zas je samostatnej!
Pinot Noir furt to ctu a nechapu, kdo je "muzova zena"
No jo, bráchova tam má být. ![]()
Karja prosim te ty mas Kenova i kozacky, ze jo?
Jak prosim te sedi pres lytko?
Jinak vsem moc dekuju za navigaci na Kenova, vcera prisly a jsou nadherne![]()
Karja já bych brusle vzala větší
Kan no mně přijde nejhorší ta varianta, co mají naši. Jeden "vrh" odchováš a přijde další ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí