"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Kammila
773 příspěvků moje polička 03. října 2017 17:47
Reakce na Marbuša:

Jo, můj názor je, nedržet diety, ani jsem je nikdy nedržela, nejsem schopná fungovat, když jsem hladová. A jíst pestře, střídmě a aspoň rozumě se hýbat. A necpat se na noc. A nezajídat stres. Takhle napsané to vypadá táák jednoduše! Když se rozhlídnu kolem sebe, tak všechny ženské, co jsou štíhlé, i po padesátce, tu štíhlost mají zaslouženě, buď sportují nebo mají sebekázeň nebo oboje.

Tak ja bych rekla, ze uz tohle je prvni dilci vitezstvi - zatim v hlave. Vetsinou slycham od svych vrstevnic ( 50 a vic) ze to jsou geny apod. O kombinaci pohybu a upravy jidelnicku nechteji ani slyset. A tou upravou jidelnicku fakt nemyslim hladoveni (sport v ruzne podobe mi zabira dost volneho casu, takze bych to ani nedala) ale spis premyslim CO jim nez KOLIK.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 03. října 2017 19:13
Reakce na Unnamed:

Díky za další rady k Ordinary, zaznamenala jsem si.

Zrovna psala dcera, co chci zase koupit. Tak jsem sedla a vypsala asi 6 přípravků, že stejně nebudou všechno mít. A co když prý budou. Co vybrat? Napadlo mě, že by mi mohli sestavit kombinaci sami. Prý těžko na dálku.

Takže výsledek je, že 27. 10. jdu v Londýně do Ordinary a nechám si prozkoumat pleť a sestavit kombinaci přípravků přesně na míru.

Jsem na to příšerně zvědavá a hrozně se těším!! Do letadla si můžu vzít deset kousků, tak uvidím, co všechno si odnesu 

A to říkám já, která bych na prstech jedné ruky spočítala, kolik krémů jsem v životě použila dvakrát po sobě.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 03. října 2017 19:23
Reakce na Dadoo:

To je super, pry v tom londynskem obchode dobre radi, takze dobry napad. Urcite sem pak hod nakup. Nakonec z tebe bude Ordinary Master 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 03. října 2017 19:32
Reakce na Unnamed:

Dcera už tam právě nakupovala. Nechala si doporučit makeup a ještě něco a je taky maximálně spokojená.

Ten makeup.. ten asi taky potřebuju 

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 04. října 2017 08:52
Reakce na Karja:

Můžu vědět, kam na tu jógu chodíš? Přesně takové cvičení bych potřebovala a bojím se jít jen tak někam bez doporučení.

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 04. října 2017 09:04
Reakce na Noren:

Jasně, viz SZ, ale nejedná se teda ryze o jogu, je to hodně specifické.

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 04. října 2017 09:13

Potřebovala bych se zeptat, jak vytisknout palubní lístek od wizzair. Já už jsem z toho uplně poblblá, vůbec nechápu jak jsem to tiskla ty předchozí lety. Podle mě mi to posílali na e-mail, což se teď bud nestalo nebo jsem to smazala. Když se přihlásim na ten svůj přehled, tak je tam stáhnout mobilní palubní lístek a nebo stáhnout palubní lístek ve formátu HTML - v tom HTML mi to vyjede, ale dál už mi to nejde tisknout. Do toho všeho jsem na trochu omezeném PC, takže možná je to tím. Stejně ale myslim, že dřív to vyjelo jednoduše v PDF a hotovo. Díky moc.

Online Gatita
8646 příspěvků moje polička 04. října 2017 10:39
Reakce na Karja:

Zkusila bych se na to podívat na jiném PC, a kdybych zjistila, že chyba není v mém přijímači, zavolala bych si asi na nějakou tu jejich zákaznickou podporu...

Ale já jsem sama na štíru s technikou. Poslední dobou mi přijde, že my to myslí jinak než tvůrcům operačních systémů a v těch jejich intuitivních uspřádáních mi dost trvá, než se zorientuji. Já se to sem úplně stydím napsat, páč to patří spíš do přiznání, ale: Přišla jsem po delší době do práce. Nový počítač, nové windowsy. Všechno v pohodě, ale v momentě, když jsem chtěla rychle zrušit jednu tiskovou úlohu, tak jsem nebyla schopná najít ovládací panel od tiskárny! Tam, kde to bylo dřív, byly jen záhadné ikonky LIDÉ, ZÁBAVA, POČASÍ a STORE  Nečekala jsem, že se přestanu chytat již v poměrně mladém věku...

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 04. října 2017 10:41
Reakce na Gatita:

naprosto ti rozumim. wokna10 jsou nechutny:-/

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 04. října 2017 10:47
Reakce na Gatita:

Jo, no uvidím doma, ještě je nějakej návod na youtubu, který samozřejmě nejde spustit. Doma mám teda taky takovej neuplnej PC, to je hrůza toto:-D. Volat zatím nechci, je to drahý, drahý. A nevíš, zda mi dají ten boarding pass kdyžtak u přepážky s odbavením? Letím bez kufru, takže jsem tam nechtěla vůbec jít, check-in normálně mám, jen ta palubní vstupenka z toho prostě nejde vyrazit:-D.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 04. října 2017 12:21
Reakce na Karja:

mno nez bych vyrazela nablint bych zkusila jednak ten mobilni a taky tu stranku proste zkopirovat jinam kde to tisknout pujde

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. října 2017 12:28
Reakce na :

my tam jezdime, mne se to docela libi. Pokud to nemate daleko, tak doporucuji. Je to ale trochu masova akce.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. října 2017 12:39

naprosto ti rozumim. wokna10 jsou nechutny:-/

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 04. října 2017 12:43

Jo doma se s tim budu prát, a kdyžtak tam zavolám. Já si právě myslim, že je možná problém v mym neumětelství než v technice. A hlavně jsem si to asi fakt smazala z emailu. Jsem prováděla čistku a za posledních 14 dní jsem potřebovala dohledat tři staré věci, že jo:-D.

Online Gatita
8646 příspěvků moje polička 04. října 2017 13:06
Reakce na Karja:

Nevím, to bych si vymýšlela,já to asi vždycky měla nakonec nějak vytisknuté:-)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. října 2017 15:34
Reakce na :

trasa je asi 5 km a jsou ruzne zastavky - hotely a chaty - v kazde je neco jineho k ochutnani. Plus je tam par stanu - Elektrolux atd, ruzne skoly vareni, trhy s regionalnimi i zahranicnimi ochutnavkami. Barmanska show, soutez v peceni frgalu. Jako je to fajn ale lidi milion. Ja planuju jet i letos, pokud ovsem neprevladne lenost.