"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 03. října 2017 14:30

Teď se mě zeptala kamarádka, , proč si tu kys. hyaluronovou kupuji, když ty molekuly jsou prý tak velké,  že do podkoží neproniknou. že jedině inj. aplikace... Sakra tak jak to je?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. října 2017 14:34
Reakce na Karja:

Porovnávám to v tom smyslu, že při 40,- na hodinu si neumím představit kolik lidí musí chodit, aby se zaplatil aspoň nájem. Vzhledem k tomu, že z mojí zkušenosti lektorka individuálně opravuje držení těla, chodí nás cca 4-5 a nepřetržitě někoho "šteluje" by mě zajímalo, jestli to může stát za to nebo jestli si člověk nemůže spíš ublížit (přehánim).

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 03. října 2017 14:34

V řevnici je výborná cukrárna, teď jsem douklízela a mám chuť si zajít koupit něco ke kafi :D bože musím myslet na to že za 2-3 měsíce tu váhu budu shazovat dolů

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 03. října 2017 14:35
Reakce na 711990:

Já jsem vyloženě masový typ, takže Whole30 byl pro mě ráj Chceme ho taky zařadit znovu, tentokrát už to půjde lehčeji. 

20970 příspěvků moje polička 03. října 2017 14:37
Reakce na rasaNori:

Naštěstí jsem v tématu, to je TA Řevnice? Já mam TY Řevnice))

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 03. října 2017 14:42
Reakce na Mutziputzi:

Taky mám TY Řevnice a jezdím do Řevnic.

20970 příspěvků moje polička 03. října 2017 14:44
Reakce na domenica:

Jsem se dlouho učila TU Hostivici a furt se mi to nelíbí, nechtěla bych to zažít znovu

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 03. října 2017 14:46
Reakce na Mutziputzi:

Ony to nejsou Hostivice ??  

20970 příspěvků moje polička 03. října 2017 14:48
Reakce na domenica:

A přidej si TA Unhošť

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 03. října 2017 14:51
Reakce na Kokoska:

chachaaaaa, ja to mam opacne. mne obdobi chuti na sladke prave skoncilo. v lete je to sama zmrzlinka, sladky ovoce, nerizena chut na cokoladu :D pres leto si fakt sladkosti neodpustim. ted s podzimem jsem konecne schopna nejak ovladnout svy chute, vetsinou mi k tomu staci si v polovine zari koupit hnusnou broskev bez chuti :D

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 03. října 2017 14:51
Reakce na Mutziputzi:

A přidej si TA Unhošť

tak zrovna TOHO Unhoště bych si asi nikdy nemyslela:D ale TA Řevnice je specialita rasaNori , v Kájovi Maříkovi jsou to jasné TY Řevnice :D 

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 03. října 2017 14:57
Reakce na Mutziputzi:

No minimálně se to ve větší skupině nenaučíš dobře, což je při začátku blbý. Ale soudim podle sebe, já si připadám pohybově dost neinteligentní, mě musí pořád někdo štělovat a navigovat. A ano, na Prahu je to až nereálně levné.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 03. října 2017 15:18
Reakce na Mutziputzi:

Muhehe samozřejmě že jsou to ty řevnice, ale jelikož jsem to nevěděla když jsem se sem stěhovala, zafixovala jsem si to jako TA řevnice a nechce se mi to přeučovat :D pardon za zmatení :D

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 03. října 2017 16:03
Reakce na razorblade:

Nojo, jenže v létě mi stačí nacpat se melounem, který je samá voda a tuk žádný. Jím jogurt s ovocem nebo spíš ovoce s jogurtem. Teď na podzim mám chuť na sladké pečivo a do jogurtu si dávám vločky s rozinkama a ořechy, mám co dělat, abych na to ještě nekydala med.

A nejhorší je, že to přibírání je skokově, pár dní se nic neděje, říkám si dobrý je to, a najednou lups a 1,5 kg nahoře a těsné kalhoty, které jsem ještě včera musela stahovat páskem, aby mi nesjížděly.

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 03. října 2017 16:06

"...když si to dokážeš v hlavě nastavit tak, že odteď (ne od zítra ani od pondělka ani od prvního...)"  

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 03. října 2017 16:16
Reakce na Kokoska:

To ja mam chute na to sladky pecivo prave v lete. No...ted bych ji mela taky, ale uz ji dokazu ovladnout. A to skokovy pribirani znam... letos v lete to bylo furt dobry dobry... a najednou jsem se do niceho nevesla :D

Online viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 03. října 2017 16:18
Reakce na Kokoska:

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 03. října 2017 16:45
Reakce na Mutziputzi:

Taky chodim na jogu za 1000,- na pul roku, hodina a pul tydne. Je nas tam cca 15. Vetsina chodi jiz ctvrtym rokem, jsme docela soudrzna skupina. Cena je mozna jen proto, ze lektor to dela zdarma ve svem volnem case, jinak se zivi jako ucitel telocviku. Je to system joga v dennim zivote a vetsina cvicitelu to dela zdarma, ale vsichni maji certifikat, bez toho to nejde. Zaplati se tedy jen najem, cvicime v male telocvicne v jedne zakladni skole. Ale verim, ze ne kazdemu by to treba takto vyhovovalo.  Vybrala jsem si zrovna tento kurz jeste jako student prave diky cene a cely system cviceni mi velmi vyhovuje. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. října 2017 16:59

Se cvičením to mám také tak. Jak bych necvičila, tak bych se nehýbala.

Já mám teda 100 omezení, ale nedodržuju žádný a je to mnohem lepší. Se svýma diagnozama, bych měla maximálně ležet. Do posilovny se mnou chodí mladá paní, max 40 let, po mrtvici. Taky mi říkala, že má vše zákazáno, ale že to moc neřeší,  cvičí a hýbe se mnohem lépe a je jí mnohem lépe. 

Moje motivace jsou hlavně naše pacientky. Ty brblající, které sotva v 50 vylezou na lehátko a dokážou se 15 minut bavit jen o tom, jak jsou silné a nemocné, protože nemůžou cvičit. Pak člověk vidí kostičky, jak párátka a má jasno v té genetice, kterou se ohání. I ty 90ti leté, aktivní, které lezou kolikrát po horách, denně chodí a ještě cvičí. Na lehátko vyskočí jak laň a mají pořád dobrou náladu. Ty taky většinou řeknou, že se hýbou celý život. 

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 03. října 2017 17:30

Čítajúc posledné stránky o chudnutí, kalóriách,atď. som sa rozhodla predsa len si dať tú palacinku s nutellou