Evaeva pro deti dělal feraty Lukáš klingora, je ze smichoffky, lukymountain.cz. nevím jak teď, už jsem ho dlouho neviděla. Nebo se zeptej na smichoffce na recepci, ti instruktoři tráví vikendy na skalách, nejdou se vás určitě ujme
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karuna díky
Neměl by někdo prosím tip na slušnou restauraci mezi Hradčanskou a Stromovkou? Potřebuji vzít na večeři pár zahraničních hostů, starší ročníky. Představuji si něco klidnějšího, abychom se tam slyšeli, ale nechce se mi cvičně obcházet tamní restaurace.
Mohučanka Budvarka nad postou, moc dobre tam vari, hlucna je jak kdy, italske Grosseto na Jugoslavskych partyzanu, nebo pak tedy drazsi Dejvicka 34 na Dejvicke
Prosím v Praze je COS jen jeden? A obchod Massimo Dutti taky pouze jeden? A v neděli mají otevřeno? Děkuji. Potřebuji jít na jistotu.
Kan COS je v Pařížský a pak byl ještě na Chodově (to ale nesleduju, tak nevím, jestli ho nezavřeli)...
MD je na Andělu...
neděli v Praze nedržíme
... jo aha, ono je Václava, tak to ti taky neporadim...
RoSa Právě, státní svátek. Děkuji.
Kan Bude zavřeno.
Edit: Tak Chodov na webu píše, že zavřené budou pouze prodejny nad 200 m2...
, jsem moc nepomohla.
Raduza Tak nic, tak má Praha smůlu. Díky.
Kan Zavolej si tam.
Dělal si někdo voličský průkaz? Já se zasekla v bludném kruhu, jsem v Identitě občana, datovku mám připojenou, ale nemůžu najít ten formulář :-).
999 ja se obávám ze elektronický iz je pozdě ![]()
999 to je jen do nějakýho data (zítra?) - ale minule jsem si to vyřizovala osobně na městském úřadě a bylo hotovo do 15 min., tam to jde snad ještě dva dny před volbama
ááá, tak jsem to našla a to je do jazykového okénka hrůzy:
VOLIČÁK se tomu říká u státní správy
(a ještě střídavě voličský a volební průkaz)
zelene.oko Já jsem tady, ale nic nejde rozkliknout :-(.

Mohučanka Budvarka nad postou, moc dobre tam vari, hlucna je jak kdy, italske Grosseto na Jugoslavskych partyzanu, nebo pak tedy drazsi Dejvicka 34 na Dejvicke
Děkuji, omrknu to.
999 Tak to nevím. Možná zkusit ráno tu infolinku?
999 dojdi si tam radši osobně. Když ti to pošta nedoručí (což je hned), nemůžeš volit vůbec.
Teď jsem četla dva příběhy lidí, kterým úředníci popletli jméno na obálce (místo Jan bylo JanA, takže pošta zásilku nevydala a musí doufat, že se stihne vrátí do voleb zpět na úřad.
continuity Asi máš pravdu, kašlu na to.
Pěkně prosím, poradite mi?
Včera jsem se na přednášky lehce navoněla . Jen pod svetr - vlněný. Ale i tak mi na něm zůstaly fleky. Dá se s tim neco udělat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí