Vari
Je to tak!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ty jo ted jsem fakt stastna, ze mi muz vyzvedne i zaplati balik ze Zalanda a ze mu to nemusim proplatit. On ale moc dobre vi, ze bych mu obratem vypocitala peci za 2 deti za posledni roky a usle prilezitosti a musel by si vzit druhou hypo![]()
Zuzuli Ten dřívější odchod do důchodu je zrušený? Zajímavé. Podle mě za to ale feministky nemůžou ![]()
Aranel Ale to víš, že můžou, kdyby nebyly feministky, tak ženský seděj doma, rodí děti a žádná důchodová krize není ;o)
Aranel ještě úplně ne, ale pomalu, ale jistě se blíží nule. já na svých 4 kousích trhnu celých 7 měsíců :))
Ja se obavam, ze spis nez feministky ji o to pripravila prosta cisla, ale ta predstava me fakt pobavila. Pali podprsenky a neholi se za pozdejsi odchod do duchodu ![]()
A kdyby zensky nebyly feministky a radeji byly v domacnosti, tak nemaj ani takove pseudoproblemy, jako jsou ty nizsi platy, ne?
moora no neber to
A nemá to nějaký strop? Jakože za šest bys na tom líp nebyla?![]()
A jak je to s mateřskou a rodičákem, počítá se ta doba jako odpracovaná nebo ne?
Jak jsou teď vystavené korunovační klenoty, chápu správně, že si nemusím nikde kupovat ani rezervovat lístek, jenom příjdu a postavím se do řady? Máte někdo zkušenost s tím jak dlouho se čeká?
Evaeva péče o dítě do 4 let je tzv. nahradni doba, takže počítá.
Emi Připojuju se k dotazu. Sháníme, kdo by ušil šaty na maturitní ples.
dovolím si doporučit kamarádku - EDDA, krejčovský ateliér, na IG je jako atelier.edda. Dělá nejvíce svatební šaty, ale nedávno zrovna říkala, že bude moc ráda za jinačí zakázky mimo svatební sezónu, což je zrovna teď :-).
continuity Stejně jako v době VŠ studia je člověk pojištěncem státu, takže počítá? (Protože "odpojištěné", jako odpracované, roky má)
Aranelvysokoškolské studium se počítá nějak komplikovaně, ale to se mě tady netýká, to budu započítávat u sousedů, takže nevím.
mazanajana Děkuju!
mazanajana Děkuju moc
Evaeva jj strop to ma, 5 nebo 6. Materska /rodicak se zapocitava (ale ma to taky nejakej strop, bejvalo to max. 6 let, ale nevim, jestli se to nezmenilo), mne i studium, tobe uz bohuzel, myslim, ne
moora no hlavně za 30 let to bude zase jinak ![]()
Evaeva Zrovna dneska kolega v kanclu říkal, tak to domluvte na třicet let, pak uz to bude resit nekdo jinej. A ja jen neee, za třicet let tu budu nejspis jeste sedet :-D.
Vari
jakoby... smích skrz slzy ![]()
Kluci jsou strašně žhavý do lezení, tak hledám nějakou "dětskou" ferratu. Dobře dostupnou z Prahy, kde by nám půjčili sedáky a nějak nás zaškolili, máme akorát drobné zkušenosti z umělých stěn. Případně jestli někde dělají nějaké ferraty s průvodcem. Plánuju to jako vánoční dárek nebo prostě na příští sezónu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí