Evaeva Už jsem to editovala, jde mi to, udělala jsem tam poprvé asi nějakou chybu někde v něčem. Koupila jsem tam dětský supefity zimní za docela slušnou cenu 1 350, tak mám radost. Za tu dvojku, to už je takový bolestivý no...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 taky jsme byli spokojení, měla jsem lokše s trhaným kachním masem, moc dobré a i ostatní byli spokojení.
Nepracuje tu náhodou někdo na poště? Respektive - zajímala by mě jedna věc, třeba to někdo bude vědět.
Pokud se fyzická osoba rozhodne, že si přeje, aby jí dopisy apod. nebyly doručovány domů, ale byly zanechána na poště, může o to požádat za pomoci tiskopisu, který podepíše. Musí tento tiskopis podepsat přímo na poště, u přepážky, s předloženým dokladem totožnosti, nebo může prostě jen předat podepsaný tiskopis, u kterého si zaměstnanec pošty neověřuje, zda ho žadatel reálně podepsal, tedy stačí neověřený podpis?
Kde koupit marcipánové figurky? Jde to i online?
Evaeva jde to i online. Já je občas sháním v cukrárnách a je to takový marný, hlavně na ty narozeniny, co jsou před vánoci:D.
Edit: Jinak se mi na dorty začíná líbit ten jedlý papír, chutově to tam nepřekáží, děti to docela ocení ten obrázek a nemusíš se s tím zdobit. Ale nedělala jsem to ještě sama, nevím na jaký podklad se to dává.
Karja to musí být marcipán podle mě. Já potřebuju něco na ty oslavy s kamarády, navíc ten dort tam budu muset donést. Tak jsem si říkala, v udělám jednoduchý dort a zapíchnu figurky, že to kámoši ocení ![]()
Evaeva já si myslim, že nutně nemusí. Dělá to moje segra a ta marcipán nepoužívá. To jsem chtěla jen navrhnout, že jedlý papír je také možnost ozdoby a právě už máš takovej kompaktní dort ze kterého nic nespadne, na převoz ideál. Figurky děti ocení, každej si zabere jednu, dej si pozor, at nemáš 4 figurky a 5 kámošů:D:D:D
Evaeva asi to je pro tebe daleko ale na Palmovce je obchod Ozdob dort a tam si 100% vyberes. A jsou i docela kvalitni, podle me. Maji i tlapkovou patrolu a takove veci co maji deti v oblibe.
Annegret díky. To mám vážně daleko, ale kouknu na web. Tady v okolí bohužel žádná klasická cukrárna už není.
Jde někde u nás sehnat taková košilka/tílko, co má zevnitř všitou podprsenku? A má to nějaký název?
Mha videla jsem v tescu, urcite i m&s
Super, díky.
Evaeva maji je u jecminka na metru luka, rano jsem tam dceri kupovala ruzoveho slona ![]()
Brainstorming..
Úloha pro třetí třídu. AI neví

coralline v první tabulce 7, je to vždy součet prvních dvou cifer.
coralline v druhé obráceně, první dva sloupce jsou součet druhých dvou, takže 8
continuity díky ![]()
Zuzuli díky, kouknu se tam
continuity coralline Ale to je hrozně těžký a asi i nesmyslný, jak jsou tamta čísla ve výsledku oddelena. Bych se vůbec nechytla
nevím, prostě hádanka, možná trochu myšlení mimo zajeté koleje. zabralo mi to minutu. Je to asi takový navíc příklad, ne něco co by mělo být v pisemce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí