Spite nekdo taky pod obyc pratelnou lehci perinou? Ja vzdycky mela perovou, ale zaprve ta udrzba a za druhe deti. Tak jsme je sfoukli a strcili do pytlu do pradelniku a uvidi se. A spime pod umelymi z jysku, ktere proste peru. Mldsi dite je znecistovatel (rikam mu familiarne blivník). A perovky uz nechci ani videt.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jos já!!! A celá široká rodina. Vůbec nechápu tu oblibu, je to těžký, nejde to prát. A to vůbec nemluvím o polštáři, vždyť ten vůbec nedrží tvar ![]()
![]()
Evaeva umelohmotnej polstar je neco tak hnusnyho, ze to si radsi podlozim hlavu rukama
Jos dokud bylo dítě blivník, spalo ve spacáku. ![]()
Jednu umělou deku máme, byla tenkrát dost drahá a je fajn. Ale děti si ji podstrčit nedají, chtějí peří. ![]()
Evaeva umelohmotnej polstar je neco tak hnusnyho, ze to si radsi podlozim hlavu rukama
![]()
Nechápu, vůbec nechápu
Evaeva jestli máte těžký péřový deky, tak to bude asi taky ten úžasnej drahej sypek.
Moje jsou jak obláček.
Tabea už nemáme žádný, všechno šlo pryč, nikdo pod tím nechtěl spát ![]()
Jos taky umělý z Jysku. Navíc jsme alergici.
A polštář střídám obyč s polštářem z paměťové pěny.
Evaeva pražský zpovykanci! Co by za to děti z Bavorska daly! ![]()
viktorka_od splavu já to chtěla jako dárky k Vánocům, no
Torrah to bych spis neriskovala, leda s fakturou at si to kdyztak vrati sami
viktorka_od splavu nechám to být. Ona to není laciná záležitost, holky jsou dvě, takže bych to musela kupovat dvakrát, neb dát to jen jedné, to by bylo peklo, a tak nebudu riskovat. Díky.
ja mám aleregii a peřiny ze scanquiltu, nic se nesvilika a nehrne. Polštáře z paměťové pěny, jiné už nechci.
continuityten polštář má muž, ale mně to nějak vadilo.
Ty jo, koukám na Besky, my bychom potřebovali dvojpeřinu a máme doplácet auto ... tak asi prostě koupím v ikee novou peřinu a uzemním nás dekou dle modelu Potrefenáhusa .
Donedávna mi byly deky docela jedno, když mi byla náhodou zima, protože v ložnici je vypnutý topení a otevřený okno, tak jsem se víc oblíkla, ale posledních pár měsíců nějak hůř spím, tak mi začaly vadit i "blbosti".
Jsem překvapená, kolik lidí má peří. V mém okolí v tom spíme jen my a moje máma.
Evaeva my máme s mužem polštáře z paměťové pěny, byly nějaké super drahé, koupila je tchyně kvůli problémům s krční páteří a tchan ji je první noc po půlnoci hodil na hlavu, ze to se nedá, my si je adoptovali a miluju je. Od te doby je akorát blbé, ze se nikde jinde pořádně nevyspím.
Oblibu peří nechápu, já mam teda i lehkou alergii, ale polštáře nesnáším, jeste jsem nepotkala takový, aby hlava neskončila na "zemi". Ty obří duchny, co se vždycky sesypaly do jednoho rohu, měly babičky a přiváděly mě k šílenství. Prošívané peřiny mam pocit, ze mě udusí. Leze mi na nervy, jak to všude lítá, jak to píchá při převlékání, jak se to nedá narvat do pračky a pekne aspon na 60 vyprat. At žije umele vlákno ![]()
Od te doby je akorát blbé, ze se nikde jinde pořádně nevyspím.
trpim všude, v každém jednom hotelu bez ohledu na počet hvězd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí