Torrah no ale...ja bych si to koupila nejraději do práce k pc
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nechodíte náhodou některá do Domu Jogy Chodov? Mám tu poukázku a bohužel dárce to myslel dobře, ale Chodov je pro mě s dvěma dětmi a plným úvazkem naprosto nereálná akce. Přijde mi líto, aby jim ty peníze jen tak spadly do klína, když by je někdo mohl využít...
stes :) možná bys mohla, třeba by tě to uklidňovalo opravdu, kdoví. Já myslela, jestli s tím tu někdo nemá zkušenosti, evidentně ne, škoda.
Jednu chvíli jsem sbírala informace k zátěžové přikrývce a u té je kladných ohlasů spousta i z důvěryhodných míst. Tohle funguje podle všeho podobně... Pocit tíhy uvolňuje, uklidňuje. Stejně jako pevně se zabalit do deky, dotýkat se něčeho hebkého, pohladit sám sebe po pažích a podobně. Záleží, co konkrétně komu vyhovuje. Já mám dneska na sobě novou hebkou mikinu a pořád se ošmatávám, úplně mi to rozjasnilo den.
tohle je asi dost individualni. Teď jsme byli na chalupě, kde byly všude všelijaké kůže a chlupatiny a muž a jedna kamarádka z toho měli úplné osypky. Muž navíc vždy, když spí pod těžkou peřinou, ráno reklamuje, že se mu v noci zdalo, že ho zasypala lavina.
Na mne takové to zavaleni taky spíš nefunguje než funguje. Jedno dítě to těsné zavinutí nesnáší už od miminka.
Nejsem proti, ale fakt to nefunguje univerzálně.
continuity Já jsem jednou utekla kamarádce z masážního stolu, když mě v rámci údajně relaxační procedury znehybnila prostěradlem a položila na mě nějaké nahřáté šutry. Dobrovolnost a vláda nad situací je každopádně dost důležitá.
Torrah Neznám, ale mně by se to asi líbilo.
Jitka77 A pořídila sis nějakou?
Sweet Potato Ne, ale pořád mi to hlodá.
Jitka77 Já o ní taky uvaťžuju už dlouho, potřebovala bych to někde vyzkoušet.
Doporučuji spíš tu zatezovou deku, zkušenosti máme z práce dost. Medvídek může být nepohodlný při usnutí, ale deku si rozprostreš jak chceš. Pomáhá ke zklidnění a někdo v tom i spí, zakryje si třeba jen nohy nebo ramena.
Pak jsou ale lidé, co to vůbec nesnesou, mají pocit dušení. Měla by mít 10 procent váhy toho, kdo ji bude užívat. My máme v práci desetikilovou, poprvé při použití varuju, že je těžká a dávám třeba jen na jedno rameno, na koleno cíp, pak se každý zamotá, jak chce.
Bacha, není prací ![]()
Díky všem, za názory. Dcera to pro vnučky nechce, tak to nebudu kupovat. Já si myslela, že by se jim takový kamarád mohl hodit, ale prý se plyšáci jen válí v koutě, tak ne. Nebudu to kupovat proti její vůli. Jinak Mha , o té zátěžové dece taky uvažuji. Moc špatně spím a třeba by mi to pomohlo. Škoda, že to někde nejde vyzkoušet.
Torrah myslim, ze kdyz ji koupis na netu, tak se da do 14 dni vratit, ja bych to zkusila.
viktorka_od splavu jako jo, ale většinou je podmínka vrácení zboží, že je "nepoužité" :-))
continuity my jsme měli od dětské psycholožky doporučeno zamotávání do deky a ideálně ještě k tomu jemnou masáž polovyfouknutým overballem, ale syn to zavinutí vůbec nedává. Mně by ta deka ale asi naopak mohla vyhovovat, protože mě budí a rozčiluje, když se zamotávám do povlečení, když se jakoby odlepí od peřiny, ale taky se bojím zbytečnýho krámu.
Zina a máš pořádnou peřinu? Pořídila bych si nějakou peřovou napěchovanou duchnu. Já tu deku prozkoumanou nemám, ale vadilo by mi, že se nemůže prát, mám ráda když je to povlečení čistě svěží, klidně bych ho prala každý týden...kdyby to za mě někdo dělal.
Zina ale vyzkouset ho muzes. treba boty. jako jasne, 14 dni bych v tom nespala, to je asi blby![]()
jinak tu zatezovku samozrejme taky povliknes, takze tvuj problem by to neresilo. me to taky desne se.e, kor u dvojdeky, tak furt premyslim ze tam zevnitr nasiju nejaky knofliky nebo neco
Karja Tak ta zátěžová deka se taky asi povleče?
Tak Betty no jasne. kamarad ma, me to nenadchlo, ale logicky, je to "vnitrek" jako kazdy jiny, bez povleceni si to neumim na bezne spani predstavit.
Karja Tak ta zátěžová deka se taky asi povleče?
ježiš, někdy to prostě nejde v té hlavě no:D. A na vyčištění to asi můžeš dát do čistírny
Karja perovou napechovanou duchnu leda v babiccine loznici, kde bylo v zime 14 a v lete 18°C![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí