continuity já mám zkušenost jen s těmi miminkovskými ručníko plenami. V porovnání s klasickými plenami vydrží o dost méně. Jinak byly super, měkké, savé, lehké. Ale předpokládám, že klasický ručník bude jiný.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
CBD medvědi na spaní....máte někdo zkušenosti?
stes to bych si teda nelajzla, každou chvíli slyším o předávkování právě z těhle medvídků
continuity bambusové ručníky si koupila dcera, dneska zrovna jsme o tom mluvily. Koupila je už asi před rokem a spokojená není, říkala, že příště už ne. Že zajedno se to v těch místech, kde je propletený ten bambus tak zvláště stáhne, že ten ručník pak nedrží tvar, a taky tvrdí, že ten bambus časem je cítit takovou zatuchlinou.
Já sama s tím zkušenost nemám, jen reprodukuji její zkušenosti.
continuity my bambusove osusky dostali a pri stejne peci jako o bavlnene se srazily a zkroutily okolo lemu. Vetsinou je pereme na 40, ale zrovna u rucniku ocenim, kdyz v pohode zvladnou 60 a nebo obcasnou vyvarku. A to ty bambusove nepreziji.
Detsky bambusovy rucnik (takova ta plena) se po vyprani zmensil asi o tretinu oproti bavlnenemu
Zuzuli já těch dětských měla několik a některé vydržely ve stejném tvaru do roztrhání (ty lemy se teda zkroutily) a některé stejné značky se srazily, jak píšeš. Buď hned nebo postupně. Ale měla jsem je ráda. Nicméně jako ručník bych to nechtěla.
Černá kočka mňa keď začne bolieť hlava od krčnej chrbtice, dám si ten limec na krk, čo sa nosí po operácii.
stes to bych si teda nelajzla, každou chvíli slyším o předávkování právě z těhle medvídků
tak předávkování je asi vedome, vetšinou teda nebo pri experimentovani, to mi nehrozi..mě šlo o normální dávku, abych se vyspala
stes no ale jak si tu normální dávku určíš? Na mě tedy výrobci těchto věcí moc důvěryhodně nepůsobí a často se prý údaje o složení liší od reality, proto to taky někoho sejme i po doporučené dávce. Ale zkus a dej vědět ![]()
Hořčík bysglicinát si už zkusila?
stes no ale jak si tu normální dávku určíš? Na mě tedy výrobci těchto věcí moc důvěryhodně nepůsobí a často se prý údaje o složení liší od reality, proto to taky někoho sejme i po doporučené dávce. Ale zkus a dej vědět
Hořčík bysglicinát si už zkusila?
tak proto sháním info a ziju v domeni,ze doporučená dávka od proverenyho vyrobce je nějak schválena...
Nezkusila, ale celkově na mě tyhle věci v mým věku už nefunguji
continuity Ručníky nevím, ale ponožky mne nepřesvědčily.
Sweet Potato taktez, ponozky se strasne rychle prodrely.
Díky všem, tak si rodina bude muset vybrat jiné barvy.
Sweet Potato dík, právě vybíráme firemní fusky, hlasuju pro bavlněnou klasiku
andulka01 ja jednou sla na pedikuru, mela jsem nove bambusove ponozky. A jak jsem je sundala, mela jsem od nich uplne chlupate nohy, to od bavlny nemivam. A pedikerka rikala, ze to u tech bambusovych je hodne casty, ze pousti chlupy, ze to uz u lidi pozna, kdo ma jaky material
Vie mi niekto poradiť kameru do auta? Ďakujem
Já bambusový ponožky úplně miluju. Nosím buď tenký merino nebo bambusový, jsou mi moc příjemný.
žluťásek detto, aj ja a malý.
Neustále se mi na Parfu objevuje tato hláška, nedaří , nebo neumím se toho zbavit .

Tak Betty neuvádíš prohlížeč, pokud je to Chrome, tak nabídku překladu vypneš v Nastavení Jazyky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje