"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Candance
5620 příspěvků moje polička 03. května 2026 21:12

Karja dekuji, ona.prave dela neco na rehabilitaci,  zitra chteji zacit intenzivneji a plus posilovat. V podstate mi 3 fyzio rekli to same, jen opak doktora. 

Ted jsem se sla znovu na tu nohu podivat a ted mam pocit, ze to je lepsi, asi ji to vystoupi kratce po cviceni a za chvili uz neni tak vyrazna. 

Online brrr
12224 příspěvků moje polička 03. května 2026 21:18

Sweet Potato To víš, že dám. Budu potřebovat sledovanost

Online Sweet Potato
39810 příspěvků moje polička 03. května 2026 21:32

brrr A o tu se ti postaráme

Offline Gatita
8523 příspěvků moje polička 03. května 2026 21:34

letfenixa braun 7 a taky trhá, ale není to dokonalé, dost toho nepobere, nebo spíš utrhne těsně nad kořínkem. Je lepší než ten prastarý,ale na můj materiál je to asi málo. Nebo to bude chtít nějakou přípravu, pustila jsem se do toho dost nadivoko.  

Offline continuity
42107 příspěvků moje polička 03. května 2026 22:03

Candance tak dlaha je extrem, ale ortéza na pár týdnů rozhodně nic nezkazí. několik lidí s vyhazovacími kotníky a ramenními klouby znám a kdoví co to teda není. 

O tom, co mohli na pohotovosti poznat z rtg a fyzikálního vyšetření (předpokládám, že MRI nedělali) bych se tady nechtěla přít, nejsem ani lékař. akorát u mě nepoznali ani poškozený přední křížový vaz, ani prasklý meniskus a to mne vyšetřoval po úrazu ortoped. No rozchodila jsem to s elastickým obvinadlem, akorát to trvalo půl roku a dohnalo mě to teď po letech. Úplně doporučit tento postup fakt nemůžu. 

Offline continuity
42107 příspěvků moje polička 03. května 2026 22:04

Gatitajá jsem to dělala tak, že jsem to oholila a pak po třech dnech trhala - to byly nejlepší výsledky. Ted mam IPL, ale musím se do toho zas pustit. 

Online Pinot Noir
29532 příspěvků moje polička 03. května 2026 22:19

brrr ideálně denně příspěvek nebo video, ještě nedávno algoritmus obyč foto-příspěvky ignoroval a tlačil jen videa (reels), ale v poslední době i shlédnutí fotek roste. Ještě lepší než jen fotka jsou tzv. karusely, tj. několik fotek v jednom příspěvku s textem ve fotce - to umí každý mobil. A k tomu stories, ta vydrží 24 hodin, stačí dvě, tři za týden, lepší je krátká série stories, v jednom z nich může být odkaz na příspěvek. Určitě bych takový profil sledovala, pokud by nálezy byly z oblasti, kde bydlím, odkud pocházím, nebo odkud pochází třeba muž. A nebo po známosti (takže určitě hoď odkaz ). Je taky potřeba být aktivní směrem k ostatním - sdílet to, co se ti k tématu líbí od jiných, nechávat komentáře u podobných profilů, reagovat na komentáře od sledujících. 

IG mě baví, ale nejsem žádný odborník, klidně se ale ozvi. Už tady na parfu nasbíráš followery.

Offline letfenixa
10792 příspěvků moje polička 03. května 2026 23:30

Gatita ten môj je fakt výborný, kúpený teda úplne náhodne, že práve netreba žiadnu predpripravu, tiež som to kedysi najskôr oholila ziletkou a po pár dňoch epilovala, ale teraz to už nerobím. 

Offline moora
8647 příspěvků moje polička 04. května 2026 08:33

Nepojedete nahodou nekdo v dohledne dobe do Berlina?

Offline dzizisketa
8831 příspěvků moje polička 04. května 2026 08:56

moora 

Ve čtvrtek.

Offline Karja
44004 příspěvků moje polička 04. května 2026 08:58

Prosím Vás, zvládnu po netu koupit prsten, nebo je spíš větší šance, že mi nesedne? Bohužel se mi nějak povedlo ztratit zásnubák. A to já ho spíše velmi příležitostně, takže to je asi ten duvod, že jsem ho někde sundala a hotovo, ale občas na nějakou příležitost ten prstýnek se mi hodí. Zlatnictví kam bych šla v okolí nemáme a nějakou větší honbu za prstenem se mi nechce podnikat...

Offline Malenge
4790 příspěvků moje polička 04. května 2026 09:05

Karja já myslím, že v pohodě, stačí najít tabulky a změřit velikost, ideálně podle jiného prstýnku, který ti dobře sedí. Osobně bych se ještě dívala, aby kroužek neměl ostré hrany.

Online brrr
12224 příspěvků moje polička 04. května 2026 09:08

Pinot Noir Dík za tipy. Mám tak týden na to se rozhodnout a případně rozjet akci.

Teď mi říkal šef, jestli budu mít nervy na debilní komentáře a tím mě trochu znejistěl. Nevím, jestli se mi chce xkrát vysvětlovat takové bludy jako tajné tunely, ukryté jantarové komnaty, ardenské studny (vím, že jsou arteské, ale místní cvoci jim říkají takhle).

Offline moora
8647 příspěvků moje polička 04. května 2026 09:11

dzizisketa poslala jsem SZ

Offline Karja
44004 příspěvků moje polička 04. května 2026 09:25

Malenge Děkuji, no já jiný prstýnek nemám, já je fakt nosim hrozně sporadicky, tak snad to pujde i bez toho. 

Offline continuity
42107 příspěvků moje polička 04. května 2026 09:35

Karja nekde, už nevím kde, jsem viděla, že ti pošlou tu šablonu nebo je k vytisknutí na  presny format. 

Offline RoSa
10029 příspěvků moje polička 04. května 2026 10:43

Karja asi bych si od někoho zkusila prstýnek, který ti sedne, a změřila šuplerou průměr... ono přetáhnout přes prst díru v papíru nebo změřit délku provázku je jiný, nemá to tu tloušťku prstýnku

Offline Karja
44004 příspěvků moje polička 04. května 2026 11:07

RoSa Jo, máš pravdu, vlastně nějaký bižuterní cajk asi doma najdu;)))

Offline Candance
5620 příspěvků moje polička 04. května 2026 11:28

Karja ja taky, sice ne snubni ale takovy, co jsem si nechala udelat na miru pro radost 

Offline Candance
5620 příspěvků moje polička 04. května 2026 11:31

Dam lehky update. Dnes dcera byla s fyzioterapeutem , nejdriv to neslo a sama rekla, ze druha a treti serie byla lepsi a lepsi. Problem byly bohuzel fyzicka a hlava. Ona nezvlada vetsi vedomou zatez. Rekl ji, ze to ma "celkem" fajn, ze modrina opravdu vystupuje diky prokrveni. Tak uvidime.